21

232 15 2
                                    

multi ; Duru

Bölüme başlamadan önce bir şey söylemek istiyorum. Bundan sonraki bölümde çocukların nasıl dönüştüğünü kısa kısa anlatıcam. Özel bölüm diye belirticem. karakterler hakkında biraz daha bilgi sahibi ve tanıma şansımız olucak.
Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar. ✏️









Herkes içkisini söylemiş yüksek sese kafa tutarak sohbet ediyordu. Ben Ateşin omzuna yaslanmış dönen sohbeti dinlemeye çalışıyordum. Ateş bana doğru dönüp " İyi misin ?" diye sordu. Kulağına eğilip " İyiyim. Sadece yüksek sese alışkın değilim." dedim. Oda aynı şekilde kulağıma eğilip " Fazla durmicaz zaten aşkım merak etme." dedi ve sohbete geri döndü.

İkinci içkilerimizi içerken tuvalete gitmem gerekti. Ateş benle gelmeyi teklif etsede onu reddettim. Kalkıp tuvaleti aramaya başladım. Nerde olduğunu görünce girip işimi hallettim. Ellerimi yıkarken içeri biri girdi.

Tam yanımda durunca aynadan duran kişiye baktım. Eceydi bu. Ne yapıcağımı bilemeyerek öylece dikildim. İlk söze başlayan Ece konuştu.

" Benle hiç böyle ortamlara gelmemişti. Kıskandım açıkcası. " dedi. Suyu kapatıp ona doğru döndüm. " Ne istiyorsun Ece ?" dedim. Tırnaklarıyla oynayarak " Sana zaman vericem Duru. Ateşten uzaklaşman için. Yanlış anlama senin elinden almak gibi bir niyetim yok. Sadece onlara zarar verirken masum insanlarada zarar vermek istemiyorum." dedi.

Hafif bir tebessüm edip " Geçen gün verdin ama. İstemeyerek yaptığın bir şey de değildi bence. Ayrıca Ateşlere neden zarar vermek istiyorsun ? Sonuç olarak eskiden sevdiğin bir insan. Önceden hepsini tanıyordun ve içindeydin Ece." dedim.

Oda aynı benim gibi tebessüm edip " Hiç bir şey bilmiyorsun. Bende Ateşi bırakmak istemezdim. Ona bende zarar vermek istemezdim. Ama bütün bunları kendi yaptı. Benim babamı öldüren oydu Duru. Benimle ne yaşadığı önemli değil. Ama babamın intikamı yerde kalmicak. Ben intikam alırken lütfen ayağımın altında dolaşma. Sandığın kadar kötü biri değilim." dediğinde tuvaletin kapısı tıklandı.

Ateş " Sevgilim iyi misin?" diye sordu. Eceye baktım. " İyiyim çıkıyorum şimdi." dedim. Çıkmak için kapıya doğru yürürken Ece kolumdan tuttu. " Söylediklerimde ciddiydim Duru. Bi ara oturup konuşmak istiyorum senle." dedi. Biraz düşündüm.

Onu dinlemeden yargılamıştım hep. Ateşlerin ağzından dinlemiştim olayları. Eceyle konuşmak bende isterdim. Başımı aşağı yukarı sallayıp tuvaletten çıktım.

Ateş duvara yaslanmış beni bekliyordu. Çıktığımı görünce " Bir şey oldu sandım." dedi. Aslında ona içerde Eceyle karşılaştığımı söylemek istiyordum. Ama yapıcakları ortadaydı. O yüzden bilmemesi daha iyiydi. " İşim biraz uzun sürdü." dedim.

Birlikte tekrar masaya döndük. Bizimkiler coşmuş ve azcık çakırkeyif olmuşlardı. Beyza Barışı çekiştirerek " Hadddiiii Barııış dans edeliiiim." diyordu. Onu daha önce sarhoş görmemiştim. Çünkü ilk defa içiyorduk. Barış daha fazla direnemedi ve kendini dans pisttinde buldu.

Ateş 3. birasını söylerken banada içip içmeyeceğimi sordu. Madem buraya eğlenmeye gelmiştik biraz sınırı aşabilirdim. " İçerim" dedim. Garsona dönüp bir şeyler söyledikten sonra kolunu omzuma atıp beni kendine çekti.

Hepimiz şuan dans pisttinde ne yaptığını bilmeden dans eden Barış ve Beyzaya kahkahalarla gülüyorduk.

Biraz başım dönmeye başlamıştı. Ateş bana bi tane daha söylemeyeceğini dile getirirken bende onun içkisini diklemiştim.

______

İlerleyen saatlerde gerçekten sarhoş olmuştum. Hem ayağımın altındaki zemin kayıyordu hem de kelimler doğru düzgün çıkmıyordu. Ve deli gibi gülüyordum. Beyza Barışı tekrar dans pistine çekerken bende kalkıp Ateşi çekiştirdim.

" Ateeeş noooooolur bi kere dans edelim." dedim. Ateş benim bu halimden oldukça keyif alıyordu ve her yaptığım şeye gülüyordu.

Baktı vazgeçicek gibi değilim kalktı. Ben dans etmeyi hiç sevmezdim ve beceremezdim.

Beraber dans pistine çıktık ve manyak gibi dans etmeye başladım. Ateşe o kadar yanaşmıştım ki erkekliğini hissedebiliyordum. Ama sarhoş olduğum içinde umrumda değildi.

Ben ona sürtünerek aşağı yakarı haraket ederken en sonunda ellerini belime koyup " Artık dur yoksa ben kendimi durduramicam" dedi.

Ne dediğini anlamayarak ona bakınca başıyla aşağı doğru işaret etti. Bakışlarım oraya kayınca gözlerim kocaman açıldı. Ellerimi göğüsüne koyarak " Çok çok özür dilerim ne yaptığımı bilmiyordum. Böyle olucağını bilsem yapmazdım gerçekten. Çok özür dilerim." dedim. Ateş bana sarılıp " Önemli değil. Sadece durmanı istedim. Yoksa ben duramaz daha ileri giderdim." dedi.

Yağızlar yanımıza gelip " Gençler. Hadi kaçalım artık."dedi. Biz Beyzayla eşyalarımızı toplarken Ateşle Yiğit hesabı ödedi ve mekandan çıktık.

Başım o kadar ağrıyordu ki. Ve hala başım dönüyordu. Emir " Arabaları restoranın orda bırakmıştık biraz yürümeniz lazım kızlar." dediğinde gülerek " Yol yok ki nerden yürücez?" dedim.

Hepsi güldüler. Yağız " Duru anlaşılan çoktaan uçmuş." dedi. Yürümeye başladığımızda zemin ayağımın altından kaydı sanki ve boşluğa yürüyormuş gibi hissettim.

Ateş kolumu tutup " Yürüyemiyorsan kucağıma alabilirim." dedi. Salak salak gülüp " Alabilirsiiiiiin." dedim. Beni kucağına alıp yürümeye başladı. Bende başımı omzuna yaslandım. Gözlerim yavaş yavaş kapanırken Ateşin " Başımın tatlı belası." dediğini duyduö ve gülümsedim.

_____

Uykumda sarsıldığımda homurdandım. " Yatağına götürüyorum seni güzelim." dedi. Bu ses benim huzurum ve güvencemdi işte .

Yumuşak bi zemine yerleştiğimde hemen yayıldım. Bi süre sonra arkamdan sarılan kollarla huzurlu bir uykuya doğru çekildim.









/ BÖLÜM SONU /

Umarım beğenmişsinizdir 💚

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now