50

131 9 3
                                    

        multi : Duru 🌬

        Başlamadan önce Demiri bi kez daha görelim istedim

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

        Başlamadan önce Demiri bi kez daha görelim istedim. Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar 🌈











     Uçaktan inmiştik. İlk önce eve uğrayıp üstümü değiştirdim. Demirde kapıda beni bekliyordu. Ateşten sonra onla güzel anılar biriktirmiştik. Denize düştüğümüz gün aklıma gelince gülümsedim. Üstüme büstiyer altıma da eteğimi giydim.

( Durunun giydikleri )

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

( Durunun giydikleri )

   Giyindikten sonra evden çıktım. Annemle boşanma işini konuşmuştum. İyi anlaşamadığımızı falan söylemiştim. Bizim için hayırlısı neyse o olsun dedi.

  Arabaya yaslanmış Demir beni görünce ıslık çaldı. " Bu ne güzelliktir ya " dedi gülerek. Gülüp " Salak mahalleyi ayağa kaldırdın." dedim. Yanına yaklaştığımda belimden tutup beni kendine çekti. " Kalksınlar. Böyle bi güzelliği herkes görmeli." dedi ve öptü. O geri çekilecekken ensesinden tutup çekilmesini engelledim ve öpüşmeye devam ettik.

   En sonunda geri çekildiğimde nefes nefeseydik. Dudağını dişlerinin arasına alıp gülümsedi. " İyi geldi." dedi ve kapımı açtı. Gülüp arabaya bindim ve adliyeye yola çıktık. Unutmuştum çoktan onu. İkimizde yolumuza bakmıştık. Benim tercihim olmasa da onun tercihiydi.

   Adliyenin önüne geldiğimizde kapının önünde Beyzayla Barışı gördüm. Demirle Barış da çok iyi anlaşmışlardı. Beyza bana sarılıp " Kuzuuum nasılsın?" diye sordu. " İyiyim canım sen nasılsın ?" dedim. " İyiyim" dedi. Barış da Demire sarılmıştı. Gözüm içerye kaydığında " Geldiler mi ?" diye sordum. " Geldiler." dedi Beyza. Başımı aşağı yukarı sallayıp Demirin elinden tuttum. Ve beraber içeri girdik.

  Duruşmanın olduğu koridora girdiğimizde onları gördüm. Mutlu gözüküyorlardı. Ateş kolunun altına almıştı onu bir şeyler konuşuyorlardı. Boğazım düğümlendi bir an. Unuttum diye kendimi avutmuştum ama onu görünce zar zor topladığım parçalar yine etrafa saçılmıştı. Eceyle göz göze geldiğimizde Ateşe bir şey söyledi ve o da bize döndü.

Özel Üçgenler Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon