26

203 14 2
                                    

multi ; Yağız

İ Y İ O K U M A L A R 📌






Kitabın yarısını türkçeye çevirmiştim. Ama hala ne olduğumla ilgili bir fikrim yoktu. Vurulup ölmüştüm ve tekrar canlanmıştım. Neyi aradığımı bile bilmiyordum. Yağızla konuşmam lazımdı.

Saate baktığımda gece 3'tü. Barışla Beyza hala uyuyordu. Kalkıp dolabımdan sessizce kıyafetlerimi aldım ve banyoya girdim. Sıcak bi duş iyi gelebilirdi. Banyo yaparsam diye bana verdikleri dikiş koruyucu plastik şeyi takıp duşumu aldım.

Dişlerimi fırçalayıp aynaya baktım. Dünden daha iyi görünüyordum. Üstüme eşofmanlarımı giydim.

    Saçımı kremledikten sonra çıktım ve çalışmaya devam ettim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Saçımı kremledikten sonra çıktım ve çalışmaya devam ettim...

_______

Beyzanın sesiyle uyandım. " Kuzum hadi kalk bak her tarafın tutulmuştur." dedi. Masadan başımı kaldırıp odanın içine baktım. Barış hala uyuyordu.

Beyza kağıtlara bakıp " Manyak mısın kızım sen? Bütün kitabı çevirdin mi ?" dedi. Boynumu kıtlatıp " Ama bir şey bulamadım." dedim.

Kağıtlara bırakıp " Hadi kalk aşağı kahvaltıya inelim. Acıktık." dedi. Sonra gidip Barışı dürttü. O kadar diken üstünde uyumaya alışmış ki hemen yerinden sıçrayıp " Noldu?" dedi. " Kalk kahvaltıya inelim acıktık ya." dedi. Ve beraber kahvaltıya indik.

Sohbet ederek kahvaltımızı ettik. Yan masamızda oturan çocuk sürekli bize bakıp duruyordu. Masaya eğilip Barışa " Şu arkandaki çocuğu tanıyo musun ?" diye sordum. Kaşını çatıp yavaşça arkasını dönüp çocuğa baktı.

Sonra kalkıp çocuğun masasına gitti. Beyzayla kavga edicek diye telaşa kapılıp ayağa kalktık. Ama çocukla Barış birbirlerine sarıldığında şaşkınlıkla birbirimize baktık.

Barış çocukla beraber masamıza gelip " Tanıştırayım güzeller bu arkadaşımız Aras." dedi. Aras gülümseyip elini uzattı. " Duru" diyip elini sıktım. Beyza da aynı şekilde.

Masaya oturup sohbete devam ettik. Aras Barışların çocukluk arkadaşıymış. İstanbula geldiklerinde ayrılmak zorunda kalmışlar. Aras bana dönüp " Demek Ateşin sevgilisi sensin." dedi. İçimden hııı ne demezsin çok iyi bi sevgiliyiz bak ben varım o yok demek istesemde " Evet." diyip gülümsedim.

Hemşire gelip " Duru hanım pansumana gitmemiz gerek." dedi. İzin isteyip kalktım.

Bandı çıkardığında yara tamamen yok olmuştu. Hemşire kaşlarını çatıp yüzüme baktı. " Vücudun baya hızlı iyileşiyor. Baya baya hızlı." dedi. Gülümseyip " İlk defa başıma geliyor o yüzden bilmiyorum." dedim.

Hemşire çıkış işlemlerini yapmak için odadan çıktı. Bende annemi aradım. Annem istanbula geri dönüştü işleri yoğun olduğu için. " Kuzuuum. Bi tanecik kızım benim. Nasılsın bugün?" diye sordu.

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now