53

125 11 2
                                    

       multi; Barış ve Beyza 🍡

Bu çiftimiz de evlensin o zaman bakalım.
Umarım beğenirsiniz iyi okumalaaar









Saat 8'e geliyordu ve biz heyecanla kapıda bekliyorduk. Beyza camdan geldiler mi diye sürekli bakıyordu. Çok güzel olmuştu. Onun evleneceğini görmek midemde kelebekler uçuşmasına sebep oluyordu. Sevdiği erkekle mutlu olurlardı umarım. Gerçi Barış bu dünyada birini üzecek en son kişiydi...

( Durunun elbisesi )

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

( Durunun elbisesi )

( Beyzanın elbisesi )

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

( Beyzanın elbisesi )

Kapı çalınınca heyecanla bana baktı. " Geldiler." dediğinde başımı salladım. Boy aynasında kendine baktıktan sonra kapıyı açtı. Barış lacivert bir takım elbise giymişti. Elindeki çiçek ve çikolatayla o kadar sempatik duruyordu ki. Onunda Beyza gibi heyecanlı olduğu belliydi. Ateşin beni istediği anı hatırlayınca gülümsedim.

Barışın arkasında sadece Ateş vardı. Kaşlarımı çatınca Barış " Gelmediler." dedi. Sesinden anlaşıldığı üzere üzgündü. Beyza onları içeri buyur etti. Çiçek ve çikolatayı aldı. Ateşle sarılırken " Sen mi isteyeceksin ?" dedim. Üzgün bi tavırla " Aynen" dedi. Ateşle konuşmadıkları için mi gelmemişlerdi acaba ? Ama Barışın en mutlu günüydü.

İçeri geçip oturdular. Serdar amca Barışı süzdü. Barış yerinde rahatsız bir şekilde hareket edince Ateşe kaş göz yaptım konu açması için. Serdar amacaya dönüp " Nasılsınız Serdar Bey ?" diye sordu. Resmiyete bak hele. Serdar amca gözlerini Barıştan çekip Ateşe baktı. " İyiyim Ateş oğlum. Siz nasılsınız ?" diye sordu.

" Bizde iyiyiz çok şükür." dedi Ateş ve Serdar amca oklarını yine Barışa çevirdi. " Oğlumuz ne iş yapıyor ?" diye sordu. Gerçekten Barış ne iş yapıyordu ? İşe giderken hiç görmemiştim. Beklentiyle Ateşe bakarken " Yeni mezun oldu efendim. Hayırlısıyla Demir holdingde Ceo olacak." dediğinde Barışa döndüm.

Onun okulu bitirebilmesi bile büyük başarıydı. Elimle alttan yumruk yaptığımda o da gülüp yumruk yaptı. Serdar amca " Maşallah maşallah." dedi. Daha sonra Beyzaya bakıp kahve onayını verdi. Beyza kalkıp mutfağa geçince bende peşinden gittim.

Özel Üçgenler Onde histórias criam vida. Descubra agora