Özel Bölüm (31)

243 12 10
                                    

Evveeeeeet. Geldik şu dediğim dönüşümleri anlatıcağım bölüme. Hepsini bi bölümde topladım. Kısa kısa olucak çünkü ayrı bölümlere ne gerek var dimi ? Karakterlerin ağzından anlatıldı her karakter kendi dönüşümünü anlatmış gibi yani.Umarım beğenirsiniz. 📍






Yağızın Dönüşümü

    Ailecek pikniğe gitmiştik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ailecek pikniğe gitmiştik. Annemle amcamda tuhaf haller vardı. Kardeşimle birlikte top oynuyorduk.

Amcam " Mangal hazır gelin bakalım." diye seslendi. Yiğitle beraber oturup yemeğimizi yedik. Yiğit benden 4 yaş küçüktü. Yemeklerimizi yedikten sonra amcamla oyunlar oynadık.

Hava kararmaya başlayınca amcamla ormanda yürüyüşe çıktık. " Ee lisenin bitmesine 1 senen kaldı. Var mı bi sevgili ?" dedi. Gülüp " Yok amca." dedim. Ormanın derinliklerine biraz daha indik. Ben amcamdan önce yürümüştüm. " Amca dönelim mi artık ?" diye sormak için arkamı döndüm ama yoktu.

" Amca" diye seslendim. Yaprakların sesinden başka bir şey yoktu. Aniden bileğimden sert bir şekilde ısırıldım. Kolumu çekmek için döndüğümde amcam olduğunu gördüm. Kolumu bıraktığında canım çok acıyordu.

" Naptın ?" dedim. Acıdan konuşamıyordum resmen. Amcam dudağındaki kanı silip " Döndüğünde daha detaylı konuşuruz." diyip gitti. Arkasından çok seslendim ama dönüp bakmadı bile.

____

Orda ne kadar bekledim bilmiyordum. Gözlerimi açıp bileğime baktığımda ısırık izi kaybolmuştu. Toparlanıp ayağa kalktım. Yolu bulabilirdim umarım.

1 saate yakın yürüdükten sonra bizimkileri gördüm. Amcamla annem dönüp bana baktılar. Annemin yüzünde kocaman bi gülümseme oluştu. Masaya oturup amcama kötü kötü baktım.

Annem " Vücudun kabul etmiş." dedi. Anlamsızca ona bakınca bileğimi gösterip " Isırığı" dedi. Sinirlenip " Beni ısırıp ormanda tek başıma bıraktınız." dedim.

Amcam " Bak Yağız. Bu sana ailenden kalan bi miras gibi." diyip kurt adamlığı anlatmaya başladı. Şaşkın şaşkın dinledikten sonra kafamda bir sürü soru oluştu. Annemde babamda kurt adamdı yani.

Amcam gözlerini açıp kapadı. Gözleri mavi olmuştu. " Sende kontrol etmeyi öğreniceksin. Koku alma yeteneğin üst düzeyde olucak. Hızlı koşmaya başlicaksın. Vücudun darbe aldığında yaralandığında hemen iyileşicek." dedi ve devam etti. " Bunların hepsini zamanla öğreniceksin." dedi.

Ve ben gerçekten öğrendim. Üstünden yıllar geçti. Annemi amcamı kaybettim. Yiğitle tek kalmıştık ama her şeyin üstesinden geldim...

__________

Yiğitin Dönüşümü

Yiğitin Dönüşümü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Özel Üçgenler Where stories live. Discover now