2

1.2K 40 20
                                    

Multimedya:Duru

bu bölümde düzenlendi. Umarım beğenirsiniz. ❤️
( Gelecek bölümlerden gelen yazar : Diğer bölüme de geçin hadddiii. Sizi seviyorum.)








Sıralar dağıldıktan sonra Beyzayla sınıfımızı bulmak için kolidorları gezmeye başladık. Bir sınıfın duvarında kendi adımı gördüm ama Beyzanın adını görememiştim.

  " Kuzu senin adın yok ama burda" dedim. Beyza listeyi kontrol edip " Nasıl olmaz ya biz seninle aynı sınıfta olmalıyız. Yoksa okulun ve dedikodunun ne keyfi kalır." diye sitem etti.

  Kolumdan tutup beni sürükleyeme başladığında " Nereye be deli?" diye sordum. " O çok yakışıklı müdürümüze ayrılamicağımızı belirtmemiz gerek." dedi ve merdivenlerden yukarı çıktık.

   Kapıyı çalıp içeri gir komutunu alınca içeri girdik. Masum ve sevimli görünmeye çalışıyorduk. Müdür başını kaldırıp bize baktı. " Evet kızlar. Ne istemiştiniz?" diye sordup gülümsedi. Aman allahım. Böyle bir şey olamazdı. Gerçekten. Çok. İyi. Gülüyordu.

  Beyza toplarlanıp " Biz Duruyla ayrı sınıflara düşmüşüz de. Aynı sınıfa aldırabilirmiyiz kendimizi onu sorucaktık." dedi. Müdür bilgisayarda bir şeyler yaptıktan sonra " Tamamdır. Artık aynı sınıftasınız." dedi.

  Beyza " Ya ama seni yerim ben." dediğini ben duyduysam herhalde müdürde duymuştur. Beyzayı sertçe dürtüp " Teşekkür ederiz." dedim.

   Müdürün arkasındaki duvar gibi görünen ama o duvarın içinden Ateş çıktığında gizli kapı olduğunu anladım. Off ne diyordum ben ? Şuan sorgulamam gereken Ateşin müdürün odasında ne işi vardı ? Ve neden müdürün odasındaki gizli bölmeden çıktı ?

  Bizi görünce bir an afalladı. İlk olarak bize " Selam kızlar" dedikten sonra " Yiğit ben gidiyorum çıkışta konuşuruz." dedi ve odadan çıktı. O çıktıktan sonra bizde izin isteyip çıktık.

  Beyza bana dönüp " Müdürün odasında gizli kapı olması bana mı tuhaf geldi yoksa gerçekten tuhafmıydı ? Ve Ateş neden müdüre ismiyle hitap etti?" diye sordu. Başımı sağa sola sallayıp " Gerçekten hiç bir fikrim yok ve aslında bilmek bile istemiyorum." dedim.

 

   Okuldan sonra Beyzayla bize gidip az dedikodu yaptık. Gerçekten az. Daha sonra akşam saatleri olunca film izlemeye karar verdik.

  Filmi oynattıktan 15 dakika sonra bilmediğim bir numaradan mesaj geldi. Kilit ekranını açıp mesaja tıkladım.

" 30 dakikaya hazırlanın kaynaşma partisine gidiyoruz."

  Telefonu Beyzaya tutup " Biri bizi kaynaşma partisine davet ediyor." dedim. Mesajı okuyup " Arasana kimmiş öğrenelim." dedi.

   Numarayı çevirip açılmasını bekledim. " Buyurun Duru hanım." diye şirin bi ses geldi. Bu sesi nerde duysam tanırdım. " Ateş ?" diye soru soran bi tonla ismini söyledim.

  " Evet benim." dedi ve güldü. " Ne partisine davet ediliyoruz acaba?" dedim. " Bizimkiler ufak bi tanışma partisi veriyor. Sizide götürmek istedim. Gelirseniz tabi." dedi. Beyzaya bakıp " Ben seni bi 5 dakikaya aricam Ateş görüşürüz." diyip kapattım ve Beyzanın onayını alıp Ateşe haber verdim.

Beyzayla 30 dakikada hazırlanma maratonuna başlayıp odayı birbirine kattık. Ve sonunda güzel bi şeyler bulduk ve hazırlanmaya devam ettik.







Umarım beğenmişsinizdir. Lütfen fikirlerinizi belirtin ❤️

=Bölüm sonu=

Özel Üçgenler Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang