11. Cooking

488 17 3
                                    

Nenavazuje na předchozí části!

Už bylo docela dost pozdě. Na zítřek jsem domluvená s Harrym že rovnou ze školy pojedu k Annie. Všichni kluci totiž odjíždí na jakýsi pracovní seminář. Včetně Jamese který právě teď leží vedle mě v mojí posteli protože se na gauč už nevešel. Spí tu totiž všichni aby zítra mohli odjet ve dvou autech najednou a nemuseli na sebe čekat.

"Niky?" Řekl najednou James.

"Hm?" Řekla jsem unaveně a on se opřel o ruku aby byl víš a mohli jsme se na sebe dívat. Já jsem tomu nevěnovala pozornost a dál jsem se dívala do stropu.

"Nechceš to...?"

"Co?" Podivila jsem se.

"No jestli se nechceš pomilovat?"

"Teď?" Zvedla jsem se i já

"No tak zítra odjíždím tak"

"Jamesi jedeš tam na tři dny"

"To nevadí"

"Já prostě...."

"Co?"

"Miluju tě a všechno, ale...."

"Ale?"

"Prostě nechci spát s klukem protože vím jaké by to mělo následky..."

"Myslíš že otěhotníš? Mám tady ochranu"

"Tohle nemyslím a už s tím přestaň prostě ne"

"S někým jiným by jsi se vyspala?"

"Co to říkáš?"

"S nějakým jiným klukem?"

"Prosím tě přestaň ne nevyspala"

"A..."

"Co?! Jestli chceš volnej vztah tak si někoho najdi nebudu se zlobit spíš to pochopim"

"Myslíš to vážně?"

"Jo"

"Dobře"

"Najdeš si někoho?" Musela jsem se ujistit.

"Ne, ale všude budu říkat že s tebou spím a budu si tím všechno zdůvodňovat"

"Tak to bych úplně nedělala, ale jak myslíš a teď už dobrou noc" dala jsem mu pusu a pritiskla jsem se k němu. Miluju ho, ale spát s klukem...mám pocit jako by to nebylo pro mě.

~~~~
"Vstáváme!" Vykřikl Harry který právě vešel do dveří pokoje.

"Také ti přeji dobré ráno" usmála jsem se na něj.

Jelikož všichni odjížděli dřív než já tak jsem se s nimi rozloučila a pak jsem se vydala dojít si snídani. Měli jsme topinky a na svačinu mi Harry udělal chleba se šunkou a sýrem. Všechno jsem si to strčila do batohu a vydala se si vybrat dnešní oblečení. Nakonec jsem vybrala černé kalhoty s bílým trikem a růžovou mikinu. Hezky to k sobě sedělo. Vzala jsem i větší cestovní tašku a svůj batoh a vydala jsem se na autobus.

Ve škole jsem si vše dala do skříňky a vydala se do třídy. Vybrala jsem si lavici úplně vzadu u okna a jako obvykle jsem si sedla sama. Všechno utíkalo tak hrozně pomalu, ale nakonec jsem se dočkala a už jsem seděla v autobuse a jela za Harryho mamkou. Dneska je pátek a kluci by se měli vracet až v neděli takže si užiju pár dní s Annie a Gemmou. Tedy myslím že s temahle dvěma.

Moje očekávání se nakonec nevyplnilo a zůstala jsem u Gemmy a jejího přítele. Annie prý měla domluvený prodloužený víkend už dlouho dopředu a když zjistila ze prijedu tak ji to moc mrzelo. Jejich dvě dokonalé děti nám také dělali milou společnost. Snažila jsem se nebýt na obtíž a se vším Gemme pomáhat. Docela mě to bavilo. Gemma mě poprosila abych ji pomohla nachystat večeři pro malé mezi tím co spali u jejího přítele na rukou.

Do skleněné varné konvice jsem napustila vodu a dala ji uvařit. Všechno šlo podle plánu a já vodu vylila k masu aby mělo alespoň nějakou šťávu.

"A teď sem nalij studenou" ukázala Gemma na druhý hrnec a já do varné konvice na pustila ledovou vodu.

"Nee!" Vykřikla Gemma, ale bylo pozdě. Konvice praskla pod změnou teploty a některé střepy mi zůstaly zapíchlé v zápěstí.

Dr. Styles IIIKde žijí příběhy. Začni objevovat