11.bölüm

3.1K 73 0
                                    


"Gamze!"

Şok için de gözlerim ayrıldı. Allah'ım bu Emre'nin sesi tekrar bağırdı.

"Gamze!"

Abim de bir yandan bağırıyordu. "Neredesin! Gamze?" Allah'ım n'olur bana yardım et lütfen. Adam sesleri fark edince daha çok sıktı ağzımı. Acıyla yüzümü buruşturdum. Ayaklarımla adam'a tekme atmaya çalıştım. Canımı acıtarak tek koluyla vücudumu sardı. Ve hareket etmemi engelledi.

"Gamze!" Emre'nin sesi geldi. Çaresiz çıkan sesi... Ve tam önüm de durdu ama beni görmüyordu. Daha çok ağladım. Şerefsiz herif, bağırmamam için tehdit etii beni.

"Seni öldürmem için bir saniye bile yeter bana! O yüzden uslu dur!"

Ne yapacaktım şimdi! Ben ne....?

♡♡♡♡♡♡♡♡

Nefesim kesiliyordu bayıldım bayılacaktım. Bir kadına neden böyle bir şey yaparlar? Ne hakları var! kadınlarımız çiçektir Melek'tir. Ama onlara acımadan nasıl tecavüz edip öldürüyorlar(?) Allah'ın verdiği canı almaya onların hayatlarını soldurmaya ne hakları var? Genç kızların hayatlarını karartmaya ne hakları var! Tecavüze uğramış kızları yargısız vuruyorlar peki onların suçu ne(?) Şu an benim ne suçum vardı? Böyle giyindiysem ne suçum vardı(?) Hani özgürlük vardı dünya da? Ama olmuyordu işte. Uçkuru bozuk çok insan vardı Dünya da. Allah hepsinin belasını versin hepsinin!

Son bir gayretle elinden kurtulup özel yerine tekme attım. Hayvan herifin anında feryat edip: "İmdat!" Diye çığlık atıp kaçmıştım elinden. Koşarken abimi gördüm donmuş bir şekilde bana bakıyordu bende bağıra bağıra: "Abi yardım et!" Diye çığlık attım. Ve dizlerimin üstüne düştüm.

Abim koşarak yanıma geldi.
"Gamze!"
Diye ortalığı ayağa kaldırdı. Hemen kollarımdan tutup: "Ne oldu Gamze?Kim! Yaptı bunu sana?" Dedi. Çığlık atıp parmağımla adamın olduğu yeri gösterdim. Dişlerini sıktı. Şiddetle ayağa kalktı ve son sesiyle bağırdı. Adamın yanına koştu.

"Seni öldürmezsem eğer oruspu çocuğu!"
Adam kaçamadan abim adamın yakalarından tutup öldüresiye dövmeye başladı.

"Sen nasıl dokunursun! Lan! Ona? Piç kurusu! Nasıl?"
Adamı resmen öldürüyordu. Daha fazla dayanamayıp kafamı çevirdim. Göz Yaşlarım durmaksızın akıyordu. Çok incinmiştim, korkmuştum bu olanları asla ve asla unutamayacaktım! Gözlerimi karşıya diktim. Emre koşarak yanıma geldi ve abime baktı. Ellerini yumruk yapmıştı sık, sık nefesler alıp veriyordu. Ne olduğunu anlamıştı ama sanki kendisini sakinleştirmeye çalışır gibiydi. Hızla önüme diz çöktü.

"Gamze ne oldu?"
Dedi. Sesin de korku vardı. Sesi titrek çıkıyordu. Kollarımdan tuttu beni. Kollarımı tutan elleri titriyordu.
"Nasıl dokunursun! Lan nasıl?"
Emre abimin bağırtısını duyunca gözlerinden, alev çıktı. Bir hışımla ayağa kalktı. Abimin olduğu tarafa koştu. Abimin elinden aldı adamı. Gözü dönmüştü resmen adamı öldüresiye dövmeye başladı. Korkuyla yutkundum.

"Ulan seni öldürmezsem! Şerefsiz köpek!"
Adamı yerden yere vuruyordu. Öyle bi güç kullanıyordu ki abim'den bile güçlü vuruyordu.
"Ulan, ulan ben ona dokunmaya kıyamazken sen nasıl dokunursun! Lan! nasıl? Oruspu çocuğu eğer seni öldürmezsem adam değilim lan ben değilim!"
Adamı yerden kaldırıp duvara fırlattı. Pisliğe baktım. Her yeri kan içindeydi. Hiç acımadım. Gebersin pislik herif!

Ağlamaya başladım. Tepemde bir sürü insan toplanmıştı. Herkes flim izler gibi bizi izliyordu. Çalışanlar olaya müdahale etmiyorlardı. Etmesinlerdi zaten. Zeynep abla'nın sesini duydum beni görünce çığlık attı. Telaşla yanıma diz çöktü korkuyla sordu: "Gamze, Gamze Allah'ım ne bu halin?"
O böyle söyleyince daha çok ağlamaya başladım.

Acı aşk Where stories live. Discover now