Final 1/2 | 'Bugün'

6K 448 284
                                    

Son sözlerimi bitişe sakladım, Senin Peşinden'in finali için buyrunuz. Son kez; keyifli okumalar.

21.06.2018

Sakin adımlarla sokakları gezerken, uyandığım yeni günün getireceklerine karşı kendimi hazırlamaya çalışıyordum. Ben ve benim gibi insanlar, güvenli alanının dışına çıkınca kendini savunmasız hissederdi ve yanımda yürüyen çocuğa rağmen, en korunmasız hissettiğim anlardan birindeydim.

Hayatım sanki basit bir filmmiş gibi başkaları tarafından yönetiliyordu. Ne yazarı bendim, ne de yönetmeni. Sadece bir oyuncuydum, normal oyuncular aksine tüm acıları kendi benliğinde taşıyan bir oyuncu.

Bir adam ölen kızı ve damadının intikamını almak istemişti, haklı olarak.

Bir kız kendini takıntı haline getiren adamdan kaçmak istemişti, haklı olarak.

Bir daha hiçbir kız onun kurbanı olmadan yakalansın istemişlerdi, yine haklı olarak.

Tüm haklılıkların arasında benim hayatım onlar için küçük bir ayrıntıydı. Sevdiği çocuğa ulaşmak için şarkı sözlerini kullanan basit bir dansçıydım ben, kimse bana neyi isteyip istemediğimi sormamıştı. Bu oyunun içine atılmıştım ve başta ailem olmak üzere herkesin zarar görmesini izlemiştim.

Bunlardan payını yanımda oturan çocuk bile almıştı, bu kötülükler silsilesinin ucu onun hayatına bile dokunuyordu ve o, belayı istemeden peşimde sürüklesem de buradaydı.

Yanımda yürüyordu, korkusuzca bana gülümsüyordu ve güven vermek istercesine elimi tutuyordu.

"İşe yarayacak mı Jungkook?" diyerek ona biraz daha yakın yürümeye çalıştığımda bana dönerek, hafifçe gülümsedi. "Yarayacak, yaramasa bile-" Duraksadı ve yüzümü incelerken "Sana bir şey olmasına izin vermeyeceğim." dedi.

Kendimi söylediklerine inandırmaya çalışarak, planın ilk adımını mahvetmemek için daha doğal davranmaya odaklandım. Sabahın erken saatlerinde savcının evinde toplanmıştık ve zaten detaylarına kadar planlanmış oyunu sahnelemeye başlamıştık.

Jungkook ile normal bir gün geçiyor gibi dolaşacaktık, akşama doğru her normal çiftin yaptığını yapacaktık ve o beni eski evime bırakacaktı. Vedalaşacaktık, o gidecekti ve ben evde yalnız kalacaktım.

Planın ilk aşaması burada bitiyordu, geri kalanı ise asıl zor olan kısmıydı. Sapık evime gelecekti, beni öldürmeye kalkacaktı ve ben onun en azından yaptıklarının bir kısmını itiraf ettirmeye çalışacaktım. Yapmam gereken tek şey, polisler gelene kadar ölmemekti.

Bugünden sonra normal bir kız olmak istiyordum.

Jungkook'a bakarak iç çektim, sadece yıllardır platonik olduğu çocuğa kavuşan bir aşık olabilecektim. Sonunda, bizim zamanımız başlayabilecekti. Benden, bizden çaldıkları onca zamanı telafi edebilmek için önümüzde güzel zamanlar olmasını diliyordum.

Çünkü daha fazlasına gücüm kalmamıştı.

Annemin babamı aldatmasıyla yüzleşmiştim, kardeşimin hastalığıyla ve babamın kaza yapmasıyla. Hepsiyle, tek tek ve itinayla başa çıkmak zorunda kalmıştım. Gözyaşlarım yanaklarımı birçok kez ıslatmıştı, silmekten ben yorulmuştum ama onlar akmaktan asla vazgeçmemişti.

Senin Peşinden | JJK ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin