Endişe

33K 1.9K 598
                                    

NOT: Arkadaşlar bundan sonra bölümler bu uzunlukta olacak. O yüzden paylaşımlarımız iki günde bir değilde daha uzun süre alacak. Bildiğiniz gibi instagramda yazdığım için olaylar çabuk gelişiyordu ve yazı kalitesi benim açımdan çok iyi değildi. Umarım bu bölümden itibaren düzelmeye sizin içinde başlamıştır. Keyifli okumalar :)
***
Dediği üzerine biraz afallarken  o iki söz kulaklarımda çınlamaya başlamıştı. Bir insanın ağzından çıkan iki söz nasıl bu kadar içime işleyebilirdi ? Nasıl beni bu kadar etkileyebilirdi ? Hayatımda duyduğum belki de en güzel sözcükler bunlarken gözleri gözlerimi esir almaya devam ediyordu. İnsanın hayatındaki en değerli şey bir çift göz olabilirmiş. Bunu tüm hücrelerimde hissedebiliyordum. Beni şaşırtacak şekilde gözlerini gözlerimden çekmedi. İnsanlarla göz teması kuramayan ben bu kadar uzun bir süre nasıl onun gözlerine esir oldum bilmiyorum. Hayatımda ilk kez aşık olduğum o adam karşımda duruyor ve benim için yine bir ilki gerçekleştiriyordu.  Yanına ilk oturduğum o an yüzünde gördüğüm ifadenin yerini başka bir ifadenin aldığına emindim. Sanki burada olmamdan memnun gibiydi. Ne kadar öyle kaldığımızı bilmiyorken telefonum şuanki ortama ihanet edercesine çalmaya başladı. Gözlerini insanlardan kaçırma konusunda uzman olan ben bu sefer zorlanmıştım. Gözlerim telefonuna kaydığında o da bakışlarını yere çevirmişti. Bunu hissedebiliyordum. Telefonumun ekranında annemin adını görmemle yine beni şaşırtmayan bir şey yaptığı için onu ilk gördüğümde tebrik edecektim. Zira bir insanın hayatındaki en güzel anı ondan başka bozabilecek biri dünya üzerinde yoktu ve bir teşekkürü hak ediyordu. İçimden söylenmelerim bittiğinde telefonu kulağıma sonunda götürebilmiştim

" Efendim anne ?"  dediğimde sesi beni rahatsız edecek bir şekilde üzgün çıkmıştı.

"Gelebilir misin ? Yoora rahatsızlandı ve seni görmek istiyor " Yoora , kız kardeşim benim hayatımdaki en değerli insan olabilirdi ve onun burnunun kanaması bile beni endişelendirirken annemin bu ses tonuyla konuşması oturduğum yerden aniden fırlamama sebep oldu.

"İyi ama değil mi ? Sesin bir tuhaf geliyor" dediğimde beni yatıştırmak istediği için mi bilmiyorum ama boğazını temizleyerek konuşmaya başladı.

"Sadece ufak bir rahatsızlık , hafif ateşi var. Sana ne kadar düşkün olduğunu biliyorsun. Yanında olursan kendini daha çabuk toparlar diye düşündüm "

dediğinde derin bir nefes almıştım. Bu gibi durumlarda gerçekten eli ayağına dolaşan biriydim. Belki de gelirken dikkatli olmam için böyle diyordu bilmiyorum. Kendimi germek konusunda gerçekten çok iyiydim, bu konuda benimle yarışabilecek tek bir kişi vardı o da en yakın arkadaşım Hye ri.

" Tamam ben hemen geliyorum, ona söyle istediği ne varsa bugün alacağım. Mesaj olarak bana ne istediğini yollarsın " dedikten sonra telefonu kapattım. En sevdiği şey bademli çikolataydı. Annem ne kadar yemesine izin vermese de ben onun gibi düşünmüyordum. Çocukken istediğim şeyleri bana da yedirmezdi. Güzel bir fiziğe sahip olabilmem için beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söylüyordu. Belki de haklıydı fakat çocukken fiziğimi düşünemeyecek kadar eğlenmeye odaklıydım. Olduğum yerde durmayı kesip çantama doğru yürüdüğümde arkamda bir hareketlenme hissetmiştim. Muhtemelen o da oturduğu yerden kalkmıştı.

"Bir sorun mu var " diye sorduğunda

"Yoora , biraz rahatsızlanmış. Beni görmek istiyor " dediğimde çantamı alarak ona doğru döndüm. Yüzündeki ifadesizliğin endişeye döndüğünü hissettiğimde Yoora ' yı sevdiği için mi yoksa böyle bir durumda boş boş bakmak ayıp olur diye mi yaptığını tam kesitirememiştim. Sadece endişelenirken bile güzel gözüküyordu.

"Seni görmek Yoora'ya iyi gelecek , Yoora'yı görmek ise bana. Seninle gelebilir miyim ? " diye neredeyse fısıldayarak sorduğunda gözleri gerçekten bunu istiyor gibiydi. Yüzümdeki ifade nasıl bir hal almıştı bilmiyordum çünkü son on dakikada ne yaşamıştık ya da ne olmuştu aklım almıyordu. Yüzüme hafif bir gülümseme yerleştirip kafamla onay verdiğimde çıkışa doğru yönelmek için yürümeye başladık. Yanımda yürürken konuşmuyor sadece önüne bakıyordu. İçim Yoora  'nın durumuna huzursuzken onun yanımda olması bile beni rahatlatıyordu. Onsuz çıktığım ve ona ulaşmak için yürüdüğüm bu yolu günün birinde beraber tamamlayabilecek miydik gerçekten merak ediyordum. Onun gibi mükemmel birinin benim gibi sıradan bir kıza aşık olma fikri her ne kadar inandırıcı gelmese de düşünmek kalp atışlarımı hızlandırıyordu. Arabama geldiğimizde

Senin Peşinden | JJK ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin