Yeni Bir Yüz

22K 1.6K 604
                                    

Medyaya eklediğim video menajerin izlettiği video ve orada Junsun Yoo'yu görebilirsiniz. Dans eden ilk ekipte en başta duran kişi o :)( Lacivetli )

Böyle kalmak istiyordum, soluduğum tek hava onun kokusu olsun istiyordum ama bu şu durumda benim için bile fazlaydı. Belimdeki kollarına ellerimi koyduğumda bana biraz daha yaklaşmıştı, sanırım ona kucak açacağımı düşündürmüştü bu hareket. Ellerimle yavaşça kollarını çektiğimde bana engel olmamıştı. Yaptığı hareket yüzünden gözlerim dolarken bu sefer yüzümü gizleme ihtiyacında bulunmadan ona doğru döndüm. Gözlerimin dolmuş olduğunu görünce suratındaki ifade anında değişmişti

" Başka birine aitken farklı birine dokunacak kadar adi olman seninle geçirdiğim her ana acımama sebep oluyor" dediğimde sözlerimin ağırlığı bir an pişman olmama sebep olsa da dediklerimden geri dönmedim. Sözlerim üzerine benden bir iki adım uzaklaşmıştı.

" Sen istemeden bir daha sana dokunmayacağım, yeterki seninle olduğum hiçbir andan böyle bahsetme. " sesi titremişti. Benim için onunla geçirdiğim her dakika hayali kurulmuş dakikalarken şuan geldiğimiz duruma inanamıyordum. Konuşmayı daha fazla uzatmak istemediğimden çantama yöneldim, sabah onu başka bir kızın kolları arasında gördüğümü hala unutmamışken bir de aptalca konuşuyordu. Göz ucuyla ona bakarak kapıya yöneldiğimde

"Başında durması için Joon Hyunu çağırırım " diyerek dışarı çıktım. Beynimin bir tarafı ileri gittin derken diğer tarafı az bile yaptın diyordu. Olan olmuştu, az yada fazla yapılacak bir şey yoktu. Adımlarımı hızlandırıp çıkışa doğru gidecekken menajeri ve üyeleri görmemle biraz duraksamıştım. Beni yanlarına çağırdıklarında dans odasında kısa bir bilgilendirme yapılacağını söylediler. Hep beraber dans odasına tekrar döndüğümüzde Jungkook yerde uzanır bir şekilde yatıyordu.

"Jungkook sen de gel, göstermem gereken bir şey var " diyen menajerle merakım iyice artmaya başlamıştı. Bilgisayarından videoyu açtığında izlememiz için geriye çekildi. Bir dans videosuydu ve dansın merkezindeki çocuk baya erkeksi ve yakışıklı gözüküyordu.

"Oha! " şeklinde abartı bir tepki verdiğimde Yoongi Hyungun kafama vurmasıyla biraz dengem şaştı

" Çocuğa bakarken salyaların akacak, ağzını kapa " dediğinde bütün üyelerin gözleri bana çevrildi. Yanaklarım kırmızıya dönerken Jungkook tek kaşını kaldırmış vereceğim tepkiyi bekliyordu, bozulmuş gibi bir hali vardı ayrıca. Boğazımı temizleyerek videoyu izlemeye geri döndüğümde durumu toparlamak için

"Ne alakası var ? Danstan bahsediyordum. Hem bu youtube ta dans videoları olan kanal değil mi bu?" dediğimde açıklamam onları tatmin etmesede menajer beni onaylamıştı.

" Koreografi ekibimizin başı sensin ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle sana yardımcı olacak bir koreografici daha getirtiyoruz. Seninle yetkileri aynı düzeyde olacak " dediğinde baya bir mutlu olmuştum açıkçası. Bir erkeğin yardımı olursa daha rahat edebilirdim.

" Neden o ? Çok iyi dans ediyor gibi gelmedi bana " sesinden memnuniyetsizlik akan Jugkook söze karışmıştı. Çocuğa tamamiyle haksızlık ettiği için kendimi durduramadım

" Benim fikrimi sorarsanız baya iyi bir tercih olmuş. Baksanıza adımları çok net. Hareketleri rahatça seçilebilir cinsten ve hareketli bir dans olmasına rağmen çok anlaşılır şekilde vücudunu kullanıyor " dediğimde üyelerin ekrana daha çok kilitlendiğini gördüm, Jungkook ise izlemeyi kesmişti.

" Anlaşılması zor biri genelde kendi dediği olsun istiyor, umarım iyi anlaşırsınız " diyen menajere

" İnsanlarla iyi anlaşabildiğimi düşünüyorum pek zorluk çekmeyiz " dememle gülümseyerek yanımızdan ayrıldı. Ben de peşinden odadan çıktım.

Senin Peşinden | JJK ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin