Yarış

15.5K 1.3K 978
                                    

" Nasıl yani motor mu tamir ediyor aradığımız adam? " Jiyong  elindeki dosyayı bana uzatırken anlamayacağım için onu dinlemeyi tercih ettim. Bu tarz dosya olaylarına kafam basmıyordu.

" Eğer adam biliyorsa o sapığı bulup sikeceğiz " dediği küfür üzerine kaşlarım yukarı kalkerken ne dediğini sonradan idrak etmiş olacak ki zoraki bir şekilde gülümseyip ellerini saçlarının arasına daldırdı.

" Yani derdi ne onu öğreneceğiz " düzeltmesine gülümserken dayanamayıp güldüm. Ne kadar ciddi bir iş yapıyorduk böyle. Benim gülüşüme eşlik edince ona minnetle bakmaya başladım.

" Teşekkürü adamı yakaladığımızda alacağım. Bana böyle bakmana gerek yok " gülümsemesinin ardından kafamı aşağı yukarı sallayarak ona doğru yürüdüm. Sarılacağımı bildiği için çoktan kollarını açmıştı.

" Yine de teşekkür edeceğim " kollarımı sırtına gelecek şekilde yerleştirmemin ardından o da eliyle saçlarımı okşadı. O aptal adamın Jungkooka verdiği zarardan sonra öylece durmam imkansızdı. Net bir dille hatamı görürse babamın fotoğrafını kullanacağını hala söyleyip duruyordu. Jiyong telefonlarımızın dinleniyor olabileceğini düşünerek yenilerini almamız gerektiğini söylemiş ve bir programcı ayarlayıp bizi dinleyebilecekleri herhangi bir programı önler mekanizma kurulmasını sağlamıştı.

Telefonlardan dinlendiğimiz bariz açıktı ama aklıma daha önceden bunu önleyecek bir sistem olup olmadığı gelmemişti. " Sana zarar gelmesine izin vermem Soo Min, asla " bana bu güveni zaten çok öncesinden vermişti.

" Biliyorum "
" O zaman bugün bir motor yarışına katılmamız gerekecek " ondan hızlıca uzaklaşmamın ardından kocaman gözlerimle bakmaya başladım.

" Ne demek motor yarışına katılacağız?  " ses tonum istemsizce yüksek çıkıyordu. Daha önce öyle yerlere hiç girmemiştim. Motor tutkunluğum çok öncesinden vardı, iyi de kullanırdım ama yarış bambaşka bir şeydi. " Şöyle ki minik kız, bize bilgi satacak olan adam pistte kendini göstermemiş insanlarla işbirliği yapmaz "

" Sen de bir ara motor yarışlarında kendini göstermiştin? " sesim jetonu yeni düşen birininki gibi çıktığından beni onayladı. " Kiko, meraklı olduğu için motora ilgim artmıştı o dönem. Yenileceğimi sanmıyorum. En azından ilk üç sıradan biri benim olmalı " göz kırpmasının ardından ona hayran hayran baktım. Gerçekten şaşırtıyordu.

" Peki orada fotoğrafların çekilse sıkıntı olmaz mı? Yani bu duyulursa? "

" Zaten bilinen bir olay, Kikodan sonra bırakmıştım, sürmeye devam ediyorum hala. Sadece yarış olayına katılmayalı oluyor biraz " Kikonun böyle şeyler yaptıracak bir kız olduğunu bildiğim için yine asabım bozulmuştu. Ben asla Jungkookun böyle yarışlara girmesine izin vermezdim. Kendine zarar vermesinden hiç mi korkmamıştı? Ben bile Jiyong adına endişeleniyorken onun eğleniyor olması sadece sinir bozucuydu.

" Peki peşimdeki adam bunu öğrenirse? Yani bilgi alacağımız adamı tanımıyor olması imkansız değil mi sence de? " kafasını sağa sola sallayarak beni yine şaşırtmıştı. Bu işler ne garipti böyle.

" O adamı uzun zamandır tanıyorum. Bizi direkt olarak senin peşindeki adama götürecek bilgiyi bulamayabilir. Onunla bağlantılı birilerine ulaşsa bile karımıza. Yani basit bir motorcudan alacağım bilginin onun hakkında olmasını düşünemez, yarışçılardan başka da onun bilgi satan biri olduğu pek bilinmiyor zaten " hayretle onu dinlemeyi sürdürürken kafam istemsizce aşağı yukarı sallanıyordu. Açıkçası biraz gerilmiştim ama bu adamı durdurmamız gerekiyordu artık. Başka türlü nasıl kurtulurduk hiçbir fikrim yoktu. Jiyong olmasa muhtemelen çoktan ölmüştüm.

Senin Peşinden | JJK ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin