Ait

22.1K 1.3K 1.1K
                                    

Biraz hassas içerik. 2k için teşekkür sayın :) Satır arası yorum yapmayı ihmal etmeyin :)

"Senden uzak durmayacağım, asla "

Söylediği cümle ile kucağında biraz daha kaydım ve aramızdaki boşluğu kapatarak dudaklarımı dudaklarına sürttüm. Az önceki öpüşmenin etkisiyle kırmızı rujum onun dudaklarına bulaşmıştı, seksi görünüyordu.

Kalp atışlarım hızlanırken kollarımı boynuna doladım. Ellerimse ait olduğu yere, saçlarının arasına dalmıştı. Dudaklarıma kısa bir öpücük bırakıp çene çizgim boyunca ıslak bir yol çizdiğinde elimde olmadan kendimi ona bastırmıştım. Benim hareketimle inlediğinde yutkunmak zorunda kaldım, birbirimizin üstünde bıraktığımız etkiler çoktandır bastırılmış olan duygulardan ibaret gibi gelmişti.

Dudakları boynuma doğru inmeye başladığında vücudum neredeyse alev aldığı için beni saran kollarını gevşetmesini sağlayıp üstümdeki ceketimden kurtuldum. Çok istekli görünmüş olacağım ki Jungkook kafasını boynumda kaldırmış ve gülümseyerek dudaklarını dudaklarımla buluşturmuştu. Az önce dokunduğu yerler uyuşmaya başladığında bacaklarımın şimdiden titrediğini fark etmem çok kısa bir zamanımı almıştı. Üst dudağım dudakları arasına gömülmüşken elleri sabırsız bir şekilde tişörtümün altından kendine yer bulmaya çalışmıştı. Evine uzun süre gelmediği için olacak ki inanılmaz bir soğukluk vardı ama ben buna rağmen yandığımı hissediyordum.

Soğuk elleri sırtımda oyalanmaya başladığında sabırsızca vücutlarımızı birleştirerek aramızda boşluk kalmasını engelledim. Onun göğsünü kendi göğsüm üstünde hissetmek, kalp atışlarına göğsüm sayesinde dokunmak istiyordum. Kolları bu hareketimle beni sarınca soğukluğu karşısında içimin titrediğini hissettim.

Alt dudağını dişlerimin arasına alıp hafifçe çekiştirerek özgür kalmalarını, daha sonra da küçük bir öpücükle tekrar bana mahkum olmalarını sağladım.

Uzun bir öpüşmenin sonunda ellerim ensesinde daireler çizerken kalp atışlarını nihayet göğsümün üstünde hissederek öpüşmemiz esnasında gülümsemiştim. Vücudumda dolaşan kanın kaynarmışçasına aktığına emindim, bu beni daha istekli kılıyordu.

Tek eli göbeğimin üstünden yukarı çıkmaya başlayınca beni öpmeyi hızlandırmıştı, bir o kadar da elleri yavaş yukarı çıkıyordu. Göğsümün hemen altında hafiften ısınmaya başlayan ellerini hissederek beni öpüşüne karşılık vermeyi kesmiştim. O yine aynı istekle bana dokunuyordu. Ona karşılık vermediğimi fark ederek dudaklarımızı ayırdığında gözlerimin içine bakmaya başladı.

" İzin verirsen " baş parmağını sütyenimin altından hafifçe sokarak fazla ileri gitmeden alt kısma sürtünce gözlerimi yumarak alnımı alnına yasladım. Nefes nefese kalmış bir şekilde kafamı salladım, o ise ani bir şekilde dudaklarımızı tekrar birleştirerek baş parmağını belirginleşmiş olan göğüs ucumun etrafında dolaştırmaya başladı. Tahrik olmanın verdiği etkiyle inlemiş ve saçlarını hafifçe çekmiştim. Dudağımı ısırarak baş parmağını ve ne zaman sütyenimden içeri soktuğunu anlamadığım işaret parmağıyla göğüs ucumu sıkıştırarak tekrar inlememi sağladı. Bu işte bu kadar iyi olması anlık bir kıskançlık dalgasını vücudumda dolaştırsa da istekliliğim karşısında kıskançlık yenik düşmüştü.

Dudaklarımızı ayırarak onun eli göğsümdeyken tişörtümden kurtuldum. Gözlerini birkaç kez kırpıştırarak bana baktı, şaşırmış olduğunu görerek biraz utanmaya başlamıştım. Kendimi kontrol etme sorunumun olduğunu dans odasındaki yakınlaşmamızda anlamıştım ama onun eli göğsümdeyken odaklanamıyordum.

Senin Peşinden | JJK ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin