Capitolul 47

2K 115 7
                                    

Urmatoarele zile petrecute in Australia au fost relaxante.

Cateodata ma trezeam peste noapte si gaseam locul de langa mine gol.Voiam sa il intreb ce facea,voiam sa stiu unde se duce,dar imi era teama sa ii aud raspunsul.El era in dus,iar eu eram in cealalta camera,stand pe marginea patului si gandindu-ma la toate locurile unde se putea duce.Din pacate,nu prea imi veneau locuri in minte,din moment ce Sydney imi era necunoscut.

M-am ridicat de pe cuvertura si am inceput sa imi misc picioarele prin dormitor.De ce nu ma puteam gandi la altceva? Am privit in jurul camerei pentru a gasi ceva de facut.In timp ce faceam asta,am zarit o bucata de lemn in spatiul gol si intunecat dintre dulap si perete.M-am incruntat si m-am apropiat.Corzile unei chitari straluceau chiar si in intunericul de acolo.Am zambit si m-am lasat in jos pentru a o analiza.Puteai observa ca e veche.Am atins-o,iar degetul meu a atras tot praful de pe ea.Am luat-o in maini usor si am privit-o.Era asemanatoare cu cea din apartamentul lui Luke din San Francisco.Ochii mei s-au dus din nou spre locul gol vazand o minge de football.Am pus talpa pe ea si am adus-o langa mine.Am presupus ca este a lui Calum,din moment ce am aflat ca facuse football acum ceva timp.Desi Luke spusese ca imi va spune intreaga poveste,inca nu a ajuns sa o faca.

Inconjurata de noile obiecte gasite,nu am auzit usa baii deschizandu-se,dar am auzit vocea groasa din spatele meu. "Claire? Ce faci?" 

M-am intors cu un zambet larg,fiind pregatita sa-i pun cateva intrebari lui Luke,dar cand am vazut ca purta doar un prosop in jurul partii inferioare a corpului,zambetul s-a transformat intr-o roseata jenanta. "Uhm,doar...eu doar ma uitam si...am gasit astea." Un mic ras a fost auzit din partea lui Luke.Parul lui era ciufulit,stropi de apa incercau sa cada din firele lui blonde.Era atractiv.Prea atractiv.

"Chestia aia e foarte veche." A aratat spre chitara,iar eu am zambit si am rezemat-o de dulap,revenind la mingea de football.

Am luat-o in maini si am ridicat sprancenele. "Asta nu e a ta,nu?" 

"Nah,Calum era cel cu sportul." Mi-a raspuns asezandu-se pe fotoliu.Degetele lui s-au ascuns printre suvitele blonde,scuturand apa din ele.

"Ai spus ca imi vei spune povestea cu sportul si Calum." Privirile noastre s-au intalnit,iar pulsul meu a crescut.Chiar si dupa atata timp,Luke inca ma mai facea sa simt aceste lucruri.

Un oftat scurt a iesit de sub buzele lui crapate.A deschis gura pentru a spune ceva,dar s-a oprit si s-a uitat la corpul lui.A ridicat din nou capul,facand din nou contact vizual. "Te deranjeaza daca raman asa in timp ce vorbesc?" Un ranjet a aparut pe chipul lui,evident placandu-i sa se joace cu mine.

Nu eram asa de slaba,deci am ridicat din umeri si mi-am clatinat capul. "Nu ma deranjeaza." 

Spranceana lui s-a ridicat relativ,pufind usor amuzat. "Calum a jucat football de cand era in generala,cred ca din clasele primare.Cand s-a intamplat incidentul cu parintii mei,Calum a inceput sa sara peste unele antrenamente ca sa poata fi cu mine.Nu prea imi dadeam seama de ce facea asta pentru ca uimitoarea mea bunica nu imi spusese nimic.Cand am mers la liceu,am aflat ce se intamplase si incercam sa fiu puternic,dar Calum voia sa stea cu mine din ce in ce mai mult.Parintii lui erau alaturi de mine de asemenea,singurul revoltat era antrenorul lui care pregatise o bursa pentru Cal.Eu deja incepusem sa stau mai mult pe la el decat pe acasa,casa aia nu imi placea deloc,iar el era nevoit sa stea cu mine.Pana la urma a renuntat la sport si s-a axat pe alte materii pentru a putea merge in strainatate sau in alta parte.El spune ca nu a renuntat la sport pentru mine si ca nu trebuie sa ma ingrijorez,dar stiu ca pentru mine a facut-o si ma simt oribil cand ma gandesc."

De fiecare data cand Luke imi povestea amintiri din trecutul lui,ma emotionam si nu voiam sa-l las sa plece din bratele mele.Am scapat mingea fara sa ma gandesc si am marit pasul spre fotoliul unde statea Luke.Avea o expresie neutra,ca si cum lucrurile astea nu il mai afectau deloc.Stiam ca era imposibil.M-am asezat in asa fel incat fetele noastre sa fie la centimetri distanta.O mana de-a mea a mers spre genunchiul lui,iar cealalta spre obraz.

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now