Capitolul 50

1.5K 96 19
                                    

ULTIMUL CAPITOL NU POT SA CRED 

-

"Iubita mea este atat de desteapta incat ar putea intra la Oxford!" A strigat Luke,intrand in apartamentul lui si a lui Calum.Eu am izbucnit in ras in timp ce inchideam usa,iar Cal si Kayla si-au ridicat privirile pentru a ne urmari.

"Ce s-a intamplat?" Kayla s-a ridicat de pe canapea,deja purtand un zambet larg.

Kayla era de ceva vreme in San Francisco.Voia sa petreaca timp cu prietenul ei inainte de examene.Acum ca era intr-o 'vacanta' profita de asta pentru a sta doar cu el.

Eu am ridicat din umeri,inca chicotind,asa ca Luke si-a dat ochii peste cap si a raspuns in locul meu. "Inainte sa ne spui tu de universitatea aia din New York,Claire Addison aici de fata aplicase la cateva colegii.Ce a facut Claire Addison acum? A fost acceptata la destule colegii,dar le-a respins pe toate pentru a merge in New York cu voi." Luke si-a pus bratul pe umerii mei,aducandu-ma aproape de el si umplandu-mi fata cu sarutari.

Kayla si-a mutat palma spre gura ei intredeschisa,iar Calum s-a ridicat instantaneu in picioare,venind spre noi. "Chiar ai facut asta?" Nu prea puteam sa-i raspund din cauza bratelor lui Luke care imi inconjurau tot corpul,chiar si capul,asa ca am aprobat cu un murmur. "Luke tu ai pus-o sa faca asta?" 

Expresia lui Luke s-a transformat intr-una surprinsa. "De ce as face asa ceva? I-am spus ca nu e nevoie sa faca asta si ca poate merge oriunde vrea ea,dar e prea incapatanata." Am facut o fata amuzanta la cuvintele lui Luke,iar el a ras si mi-a sarutat crestetul capului.

Kayla si Calum au facut un schimb ingrijorator de priviri.Stiam ca poate nu era cea mai buna alegere,dar chiar nu conta facultatea,conta sa fiu fericita,iar daca nu il am pe Luke langa mine,stiu ca nu o sa fiu fericita.Calum si Kayla vor sa fie impreuna,Calum mai are de dat cateva examene si a terminat colegiul,dar Kayla mai are inca un an,asa ca nu se poate muta in California sau San Fran.Calum e nevoit sa mearga in New York pentru Kayla,eu vreau sa merg la facultate,iar Luke? 

De aceea nu regret ca am facut aceasta decizie.

"Claire,crezi ca e o decizie buna?" A spus Kayla,trimitandu-mi un zambet plin de simpatie.L-am impins putin pe Luke pentru a putea vorbi corect.

"Da.De ce nu?" Am spus,ducandu-mi mana prin par.

"Nu stiu,Claire,ati aplicat cam tarziu si nu poti fii atat de sigura ca veti intra." A admis Calum,ridicand mainile in aer.

"Cum? 'Ati' aplicat? Ce vrei sa spui? Doar eu am aplicat,nu-i asa?" Devenisem foarte confuza,iar pulsul meu incepea sa creasca.L-am privit pe Luke,iar gropitele lui erau deja prezente.

"Surpriza!" A incercat Luke sa exclame,dar cand mi-a vazut expresia uimita,s-a incruntat.

Nu stiam ce sa simt.Nu stiam ce sa spun.Nu stiam de ce facuse asta.Nu stiam ce l-a motivat.Dar eram atat de fericita,incat am simtit ca si cum buzele mele s-au departat fara ca eu sa vreau.L-am atacat pe Luke cu o imbratisare,strangandu-i corpul tare in bratele mele.I-am auzit rasul in urechile mele si mi-am ascuns capul in spatiul dintre umar si linia maxilarului.Eram atat de fericiti si de optimisti incat credeam ca nimeni si nimic nu ne putea opri visul.

Dupa ce ne-am despartit,am fost intampinati de privirile pline de simpatie si ingrijorare ale lui Calum si Kayla. "Nu vreau sa va stric fericirea,dar universitatea nu este un motiv de fericire.Chiar deloc.Inteleg ca vreti sa fiti optimisti si in sfarsit sunteti fericiti si etuziasmati,dar fiti si putin realisti,asta e singurul meu sfat." Ne-a sfatuit Calum,terminand cu un oftat lung.Kayla nu a incercat sa ne ia apararea,abia de a putut sa ne priveasca,asa ca l-a urmarit pe Calum inapoi in living.

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now