Capitolul 22

2.8K 146 11
                                    

M-am trezit cu o durere groaznica de cap,intr-un pat care sigur nu era al meu.M-am ridicat usor si m-am uitat in jur.Am recunoscut imediat pozele si posterele.Mi-am dat cu mana prin par si am iesit din camera.In bucatarie,m-am intalnit cu prietenul baiatului pe care il cautam.Se uita la un meci,in timp ce astepta ca painea sa se prajeasca.

"Neata." Am spus iar Calum si-a luat privirea de la televizor si mi-a zambit. 

"Hei! Cum ai dormit?" Era asa de ciudat sa vorbesc cu el acum.Ma simteam ca si cum Calum era cel care ma adusese aici,nu Luke.Dar i-am returnat zambetul.

"Bine,ma cam doare capul dar sunt bine." I-am raspuns si m-am asezat pe scaunul de langa masa.M-am sters la ochi care inca mai erau umezi de noaptea trecuta. "Unde e Luke?" 

"Hm,cred ca e pe balcon.A zis ca se duce sa bea cafea-" Nu si-a terminat propozitia,fata lui a devenit palida,iar eu m-am incruntat. "Lucas,nenorocitule,stiu ce faci tu acolo." A murmurat nervos si a parasit bucataria.Voiam sa rad pentru ca avea o fata asa de haioasa,dar l-am urmat.

Luke statea pe un scaun,in balcon,cu o cana rosie intr-o mana si era inconjurat de fum.Calum a oftat,iar eu mi-am dat ochii peste cap.Baiatul a deschis repede usa,iar Luke a tresarit si a aruncat tigara pe jumate fumata instantaneu.A inceput sa tuseasca fumul pe care il mai avea in gura,apoi dadea cu mana prin aer pentru a disparea mirosul.

"Hei Cal,ce faci?" Asta l-a infuriat si mai tare pe Calum.I-a dat o palma in spatele capului apoi si-a incrucisat mainile la piept.Luke se uita foarte urat la el.

"Esti prost?" Calum era asa de serios,daca nu eram intr-o situatie ca asta,sigur radeam,dar chiar nu stiam ce sa simt.

"Ce?" Luke deja ridicase vocea.Eu am facut un pas in spate.

"Nu,pe bune,esti prost?" Vocea lui Calum rasuna pe toata strada pustie.Luke a privit in jos pentru cateva momente,dar a prins curaj sa-l priveasca in ochi pe Cal. "De cate ori ti-am spus sa nu mai faci asta? Luke,nu e bine ce faci.Stiu ca inca iti este greu,si wow stiu ca nu ai cea mai buna viata dar e timpul sa treci peste!" 

"Calum,nu mai am pe nimeni! Ce dracu' vrei sa fac? Vrei sa fiu Mr. Fericit? Nu pot." Cred ca mi-au dat lacrimile inaintea lui.Asta l-a facut si pe Calum sa se linisteasca si sa nu mai tipe. "Cal...sunt asa de praf." 

Calum a oftat si si-a pus mainile in jurul lui Luke,strangandu-l tare si lasandu-l sa boceasca pe umarul lui.Luke nu l-a imbratisat,nu s-a miscat deloc.Nu plangea chiar asa de rau,dar totusi plangea si era a doua ora cand il vedeam plangand. "Lukey,e ok,ma ai pe mine.Uite,o ai si pe Claire,o sa fie totul bine." Isi misca mana usor pe spatele lui.Luke si-a ridicat capul si m-a privit,ochii lui erau rosii,fata lui era asa de alba;i-am zambit iar el l-a impins usor pe Calum si si-a sters lacrimile cu falnela lui visinie.

"Mersi,Cal." Calum l-a batut pe umar si ne-a lasat singuri.

M-a privit inca o data,apoi s-a asezat inapoi pe scaun.Voiam sa ma asez pe jos,langa el dar degetul lui arata spre un scaun pliant.L-am luat,l-am desfacut cu grija apoi am luat loc.Ochii lui erau atintiti pe privelistea din fata noastra,iar ai mei pe el.

Cred ca a observat asta pentru ca a vorbit. "Scuze pentru asta.Ti-am spus ca mai am momentele mele." 

"Nu ai de ce sa-ti ceri scuze,Luke." Vorbeam incet,incercam sa-l calmez pentru ca era clar ca inca nu era in apele lui.Sau poate ca astea erau apele lui,iar atunci cand e cu mine se schimba. 

"Nu trebuia sa vezi asta,ma simt prost acum." Si-a ascuns fata in plame,iar eu i-am pus mana pe umar.

"Luke,e ok.Calum are dreptate.Suntem aici pentru tine." 

"Claire,de ce toata lumea ma paraseste?" 

"Noi nu te vom parasi." 

"Si daca ma parasiti si voi?" 

"Luke,nu te vom parasi." 

Capul lui a ajuns pe umarul meu,iar eu mi-am pus capul peste capul lui.Mi-a sarutat usor gatul,iar eu i-am sarutat tampla. "O sa fie bine,Lukey." I-am soptit,iar pentru prima data pe ziua de azi,i-am vazut zambetul stramb.

-

"Claire." Cand am auzit vocea asta,mi-am dat ochii peste cap.Ashton.Nu voiam sa vorbesc cu el chiar la liceu,dar se pare ca nu aveam de ales.Ochiul lui inca avea nuante de mov si albastru si mana lui era infasurata in pansament.

"Ashton." 

"Claire...uite..." Incepuse sa gesticuleze deja.Am oftat. "Imi pare asa de rau,nu voiam sa te lovesc pe tine.Sunt asa un prost,scuze.Voiam sa-l lovesc pe idiotul ala,Doamne,imi pare asa de rau ca te-am fortat.Am meritat toti pumnii si toate picioarele.Claire,te plac mult si nu vreau sa te pierd,te rog,iarta-ma,te rog." II scapa vocea si ochii lui erau umezi.Fara sa vreau,am lasat un oftat sa iasa.

Si eu il placeam,desi totul era asa de complicat.Eram sigura ca aveam sentimente si pentru Luke care cred ca ajunsesera la acelasi nivel cu cele pentru Ash.Nu stiam ce sa fac,eram asa de confuza.Simteam ca nu trebuie sa am sentimente pentru Luke,nu era posibil asa ceva.Ne cunosteam de o luna si chiar daca am devenit asa de apropiati,nu inteleg cum de am ajuns sa am sentimente pentru el.Am luat o gura mare de aer pentru a evita lacrimile si am spus ceva ce sigur voi regreta.

"E ok,Ash,te iert.Inteleg ca erai beat si nu te comportai deloc ca cel care esti cu adevarat." Am luat o pauza inainte sa spun acele cuvinte. "Si eu te plac."

M-a atras intr-o imbratisare.L-am imbratisat si eu pentru ca nu am putut rezista.Dar pe partea lui Ash trecea un baiat trist care stiam ca avea nevoie de mine mult mai mult decat Ashton.Mi-a oferit un ranjet iar eu l-am impins imediat pe Ashton.S-a incruntat putin apoi s-a uitat in aceeasi directie ca si mine.I-am zambit lui Luke,un zambet adevarat pentru a-i reaminti ca inca sunt alaturi de el.A dat din cap apoi a privit podeaua si a plecat mai departe.

"Ce a fost aia?" A intrebat Ashton,inca incruntat.

"Nimic." Am ridicat din umeri,inca zambind.

"Claire...daca tot ne-am impacat vreau sa-ti spun ceva."

"Uhm,bine spune." 

"Vreau sa stai departe de Hemmings." 

Sprancenele mele s-au ridicat.Am crezut ca glumeste,dar era foarte serios. "Ashton,abia ne-am impacat,nu vreau o cearta." 

"Claire,te rog,fa asta pentru mine." Voia sa ma stranga de mana,dar am tras-o si nu l-am lasat sa ma atinga.

"Ashton,e viata mea.Stau cu cine vreau.Luke e o persoana minunata si nu vreau sa stau departe de el."

-

yay Calum am mai zis-o o data si o sa o zic pana la sfarsit

CALUM E PERSONAJUL MEU FAVORIT OK

AM GASIT PE TUMBLR MANIP-UL CU LUKE SI CLAIRE(DOVE) SI OMG MY BABIES i love them bye

after school ↦ hemmingsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora