Capitolul 35

2.8K 152 34
                                    

19:21

to : Lukey

mi-e dor de tine :(

-

19:21

to : Briosica

poti sa vii la mine nu ma supar ;)

-

19:22

to : Briosica

AM UITAT SA SPUN CA SI MIE IMI E DOR DE TINE

-

19:22

to : Briosica

SI NU CONTEAZA CA NE-AM VAZUT LA SCOALA TOT MI-E DOR DE TINE

-

19:23

to : Lukey

aw Lukey as veni la tine dar nu ma lasa patul :(

-

19:23

to : Briosica

wow asta a durut

-

19:23

to : Briosica

vin si te iau pe sus ;)

-

19:24

to : Lukey

vino ;)

-

19:24

to : Briosica

nu ma provoca stii ca vin 

-

19:25

to : Lukey

okok vin vin 

-

Am oftat si m-am ridicat in sfarsit din pat.M-am dus la baie si mi-am prins parul intr-un coc dezordonat.Nu m-am deranjat sa ma schimb pentru ca eram imbracata in niste pantaloni de trening si un pulover,nici nu m-am machiat.Era deja noiembrie si asta se vedea foarte clar.Nu am mers cu masina pentru ca voiam sa iau putin aer.Oricum Luke nu statea asa de departe deci nu mergeam foarte mult.

Cand am ajuns am sunat la interfon,apoi am intrat in scara si m-am indreptat spre lift.In timp ce asteptam ca acesta sa coboare,am simtit pe altcineva langa mine.Am ridicat privirea si l-am analizat pe omul de langa mine.Era un baiat care cred ca era de aceeasi varsta ca si mine.Mi-a oferit un zambet,iar eu i l-am returnat.Am auzit un sunet ceea ce insemna ca liftul era aici.M-am ascuns in colt pentru a evita conversatie.Nu voiam sa vorbesc cu el pentru ca nu aveam nevoie de alte persoane in viata mea.Luke era de ajuns.

"La ce etaj mergi?" Wow,bravo,Claire.Stiam eu ca trebuia sa apas eu butonul.Am luat o gura de aer,desi eram in lift si nu prea era mult aer.

"Uhm,5." Am murmurat iar el si-a ridicat sprancenele.Dupa ce liftul a inceput sa se miste,totul a devenit foarte ciudat.Nu am spus nimic niciunul.

"Mdeci...stai aici?" Imi doream asa de mult sa ajung odata la apartamentul lui Luke.

"Nu...am venit la cineva." Am spus,imbratisandu-mi corpul.

"Oh,iubitul?" Intrebarea asta m-a pus pe ganduri.Nu era iubitul meu,dar nici prieten nu-l mai puteam numi dupa tot ce ni s-a intamplat si asta nu-mi prea placea pentru ca prietenia cu Luke era cel mai important lucru.

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now