Capitolul 15

3K 133 22
                                    

"Te plac,Claire." 

Am ramas fara cuvinte.Gura mea era partial deschisa si il priveam foarte ciudat.Ce spusese parea ireal.Eu trebuia sa fiu cea care o spunea,nu el.Era ca un vis care devenise realitate.Baiatul de care imi place simtea acelasi lucru ca si mine.Simteam ca fluturii din burta mea se imprastiasera peste tot in corpul meu.Am inghitit nodul care mi se formase in gat si mi-am departat buzele pentru a vorbi,dar nu a iesit nimic asa ca am zambit. 

"Wow..." Am spus intr-un final.Mi-am dat cu mana prin par,apoi am spus cuvintele mult asteptate. "Si eu te plac.Cred ca e evident." Am inceput sa chicotesc si am fost urmata de Ash.

"Stii...toate fetele cu care am stat pana acum...incercam sa te uit pe tine pentru ca nu voiam sa ma indragostesc de cea mai buna prietena." Imi explica Ash,miscandu-si mainile. "Dar,la naiba,Claire esti asa frumoasa." Cand am auzit asta,obrajii mei s-au incalzit brusc si am stiut ca ma inrosisem.

"...mersi." Nu puteam sa-i spun ca imi place de el de 2 ani.Probabil credea ca sunt o ciudata.Si-a pus mana peste a mea si m-a strans usor.

"Claire..." A zis foarte incet,pentru a auzi doar eu. "...ai vrea sa fii iubita unui baiat carlionat de clasa a12a?" Imi venea sa resuflu usurata ca nu a spus 'blondut' din nou.Dar mi-am dat seama ca nu asta era important,ci vorbele pe care tocmai le spusese.Am inceput sa dau din cap foarte repede.Dar apoi mi-am amintit.

"Stai." Pupilele lui s-au dilatat si parea speriat. "Abia te-ai despartit de Chloe,esti sigur?" Imi era teama.Nu voiam sa am inima franta din nou.Eram egoista,dar imi era teama,stiam cat de tare durea.A oftat,apoi a inceput sa se joace cu degetele mele.

"Nu esti atenta deloc la ce-ti spune omul,huh?" A ras,apoi si-a ridicat privirea.I-am intalnit ochii apoi a inceput din nou sa vorbeasca. "Claire...de ce am venit la tine pentru sfaturi? Am vrut sa vad daca ma placi,daca vei fii de acord cu asta.Nu am placut-o pe Chloe,atunci cand am venit la tine cu ochii umezi,ma prefaceam.Ti-am spus,toate fetele cu care am stat...incercam sa te uit pe tine,incercam sa vad daca ma placi." 

"Oh,scuze." Am spus mutandu-mi privirea spre blugii mei.Acum ma simteam prost. "Dar,da,Ash,da,vreau sa fiu iubita ta.Te plac.Mult." Am spus fara sa gandesc.Pur si simplu am spus-o.Mi-a sarutat mana pentru a treia oara in seara asta,apoi a chicotit.

"Esti,Claire,esti."

-

Cand am ajuns acasa,am facut un dus cam lung.Am vrut sa ma gandesc la toate lucrurile care mi se intamplau : Ashton,Luke,tata,scoala.Dar,ca de fiecare data cand vreau sa ma gandesc la ceva in dus,am sfarsit cantand.Dupa ce am iesit din dus,m-am uitat la telefon si aveam 5 mesaje.Toate de la Luke.

'A cazut pe scari?' + emoji care rade

'Ohhhh lol nu raspunzi inseamna ca a cazut?" + emoji care rade

'Claireee inca mai esti la intalnire?' 

'Oh te rog spune-mi daca a cazut mor aici'

'Ma rog daca inca mai esti la intalnire suna-ma cand ajungi acasa'

Mi-am dat ochii peste cap.Sa-i dau numarul meu de telefon lui Luke a fost cea mai mare greseala din viata mea.Ma rog,eram putin cam beata,dar nu conteaza.Am apasat pe telefonul verde de langa contactul lui Luke si am pus telefonul la ureche.

"Deci a cazut?" I-am auzit vocea si am izbucnit in ras.

"Nu,Luke,nu a cazut." Incercam sa fiu serioasa pentru ca trebuia sa fiu suparata pe el.

"Oh,ce pacat." 

"Chiar trebuia sa trimiti atatea mesaje? Ai intrerupt ceva---" Nu m-a lasat sa termin.

"Woho,bravo,Luke." A strigat,dar nu asa de tare.Din nou imi venea sa rad,dar incercam sa ma abtin. "Nici macar nu stiam ca inca mai esti la intalnire lol." 

"Ei bine,eram,Lucas Hemmings." Mi-am pus mana libera in jurul burtei pentru ca nu puteam sa-mi incrucisez mainile la piept.Era atat de greu sa fiu serioasa.Dupa ce vorbeam,imi tineam buzele lipite.

"Vai,scuze,draga Claire Addison." Atunci cand a ras,nu am mai putut rezista asa ca am chicotit si eu. "Hai,Claire,razi.Nu ne aude iubitelul tau.E-n regula."

"Si daca aude?" Imi miscam sprancenele in sus si in jos desi eram constienta ca nu ma putea vedea.

"Eh,asta e." Era asa de linistit si accentul lui australian era asa de evident la telefon. "Nu ai negat ca e iubitul tau." A constat Luke iar eu m-am intins in pat.

"Mda...sunt luata." Mi-am pus mana pe frunte si am ras incet.

"Aha...sa inteleg ca te ia cu el undeva sau ce?" Mi-am dat din nou ochii peste cap,iar el rade la propria gluma.Luke Hemmings.

"Scuza-ma.Reformulez." Am tusit. "Sunt intr-o relatie acum."

"Wow.Suna asa...oficial." Vocea lui parea si mai groasa si era destul de amuzant.

"Pai...este." 

-

La scoala,l-am gasit pe Ashton rezemat de dulapul meu si am zambit.Se tot uita ba la ceas,ba la multimea de elevi.Am ajuns langa el si am chicotit.Atunci m-a observat si mi-a zambit.M-a luat de mana si m-a tras spre el,apoi si-a adus buzele pe obrazul meu.

"Hei." A spus el.Era o tensiune mare intre noi si ne priveam in ochi foarte insistent.

"Uhm,hei." Eram emotionata,ca de fiecare data cand sunt cu el.Desi devenisem un cuplu,inca mai eram timida pe langa el.

Gropitele lui au aparut,iar eu am ras.M-a sarutat din nou pe obraz. "Ma gandeam sa mergem la a doua noastra intalnire diseara..." In momentul ala,nu m-am gandit deloc la Luke.Uitasem de planurile noastre si ma concentram pe Ash.

"Deja?" Am glumit iar el se facuse palid.Am inceput sa rad din nou si i-am pus mana pe fata. "Da,Ash,vreau sa merg." 

Mi-a luat mana de pe fata lui si a adus-o la gura lui,apoi a asezat cateva saruturi acolo.S-a departat putin,dar nu a rezistat mult si m-a tras de solduri si m-a adus la el.In sfarsit,buzele noastre s-au unit si se miscau incet.Ce ne-a departat a fost vibratul telefonului,care m-a facut sa tresar.Probabil ca Ashton s-a speriat si el pentru ca imediat mi-a dat drumul si s-a uitat la buzunarul meu.

"Telefonul tau ne uraste." Arata cu degetul spre el si abia se abtinea sa nu rada.

"Cred ca da." 

A dat din cap apoi m-a sarutat inca o data,de data asta pe frunte si a plecat.Am deblocat imediat telefonul,deja dandu-mi ochii peste cap.Sigur era Luke.Nu avea cine sa fie.Si da,am avut dreptate.

'Bleah,Claire.Ce naiba? Luati-va o camera pls' +emoji dezgustat+emoji care vomita

-

hei 

ok scuze pentru Ash si Claire dar aw de ce nu va place de Ash e dragut

momentan

am gasit o poza cu Claire (Dove Cameron) si Ash pe tumblr asa ca m-am gandit sa pun poza asta in locul unui gif

si am facut si eu o poza cu Claire si Luke dar o sa o pun la celalat capitol

deeeciii Clashton sau Cluke ? 

 oh si scuze ca postez doar noaptea dar toata ziua sunt ocupata sau dorm ops si pe la 12 noaptea imi aduc aminte ca am o poveste pe wattpad si zic 'oh ar trebuit sa postez urmatorul capitol' mda si il postez.da,am capitolele salvate in ciorna,cred ca am salvate vreo 8 capitole deci mda.

ok pa pwp

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now