Capitolul 36

2.8K 148 7
                                    

A fost prima data dupa mult timp cand am avut un somn placut.Mereu ma trezeam peste noapte pentru ca aveam cosmaruri sau pur si simplu pentru ca nu puteam dormi.Noaptea asta a fost diferita si mi-a placut foarte mult.

Dupa ce eu si Luke ne-am chinuit sa facem niste clatite fiindca amandoi voiam iar Calum era la facultate,am mancat si am vrut sa plecam la scoala dar mi-am amintit ca venisem acasa la el in niste pantaloni de trening si un pulover larg deci nu puteam merge asa la ore.Am decis sa mergem pana la mine pentru a ma schimba,deci am luat masina lui Luke.

"Daca ai masina si permis de ce mergeai cu autobuzul?" Am intrebat in timp ce Luke conducea.Si-a ridicat lenes umerii apoi i-a lasat sa cada la locul lor.

"Nu stiu...cateodata devin si eu nostalgic." A murmurat,iar eu din nou am reusit sa stric totul.Mi-am dat cu mana prin parul meu dezordonat si am oftat.

"Scuze..." Am soptit,iar el m-a privit si mi-a zambit putin.

"Nu-ti cere scuze,aw." Si-a intins mana si m-a ciupit de un obraz iar eu m-am incruntat desi aveam un zambet pe fata.

"Fii atent la drum!" 

Cand am ajuns am coborat amandoi repede din masina si am alergat spre usa casei mele,tinandu-l strans de mana pe Luke.Nu stiam daca mama mai era acasa sau nu,dar am aflat atunci cand am intrat ca un fulger in casa.

"Claire?!" A strigat iesind din bucatarie.Era imbracata in uniforma de lucru deci trebuia sa plece. "Luke?!" Credeam ca ochii ei vor iesi din orbita,dar nu aveam timp de explicatii.

"Buna dimineata!" A spus Luke politicos,facandu-i cu mana mamei,avand un zambet de copil mic pe fata.

"Iti explic mai incolo trebuie sa ma duc sa ma pregatesc,ok?" Am fugit din nou pana in camera mea,Luke era sa cada de vreo doua ori pe scari dar il tineam strans si nu l-am lasat sa cada.

Am deschis dulapul si mi-am ascuns capul pe acolo,incercand sa-mi recapat suflarea.Luke insipra si expira.

"Doamne,Claire,era sa-mi rup gatul de vreo trei ori." A spus iar eu am izbucnit in ras."Hei,nu rade!" 

"Nu e vina mea.Picioarele tale sunt prea lungi!" Rasetele noastre rasunau in camera linistita.Inca eram ascunsa in sifonier atunci cand am simtit doua maini pe soldurile mele.

"Oricum de ce te grabesti asa de tare? E scoala.Putem sa chiulim oricand." Gura lui era chiar langa urechea mea,soptindu-mi aceste vorbe.Nu am raspuns,poate pentru ca nu mai puteam spune nimic.Buzele lui au mers in jos spre gatul meu,lasand cateva saruturi moi.

"Luke..." A sunat ca un gemut,dar eu voiam sa se opreasca.Nu puteam chiuli,am lipsit prea multe zile si nu stiu despre Luke,dar eu chiar vreau sa merg la o facultate departe de San Francisco si trebuie sa muncesc pentru asta. "Opreste-te,te rog." 

"De ce?" Si-a ridicat capul si m-a invartit pentru a ma privi.

"O sa avem timp dupa scoala,dar azi chiar vreau sa merg,ok?" Mi-am asezat mana pe obrazul lui,iar el,cu un ranjet,a dat din cap aprobator si m-a lasat sa ma pregatesc.

-

"Hei,am uitat sa te intreb ceva." Am spus in masina in drum spre scoala.

"Hm?" Luke a dat volumul radioului mai incet pentru a ma auzi mai bine.

"Am voie sa vorbesc cu tine la scoala?" Am intrebat mai mult sarcastic.

Luke s-a incruntat,dar apoi gura lui a luat o forma de 'o'. "Oh Doamne,Claire." A inceput sa rada,iar eu eram cam confuza. "Eram asa de idiot atunci.Normal ca poti,esti iubita mea,nu?" Ne-a intercalat degetele iar eu am chicotit.

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now