Capitolul 38

2.6K 137 15
                                    

"Hei,Clairey?" Stateam cu capul pe pieptul lui,in timp ce el isi incurca degetele prin parul meu.

"Hm?" Eram obosita si puteam adormi in orice moment.

"Stii...nu am mai iesit in oras de cand te-am dus la acvariu." 

"Mhmh.." Am aprobat,iar el s-a miscat putin sub mine.

"Nu vrei sa iesim undeva?" 

Abia auzeam ce spune,asa ca am aprobat din nou cu un murmur,iar Luke m-a tras in sus pentru a-mi aduce fata langa a lui.Aveam ochii inchisi si nu prea aveam de gand sa ii deschid.Mi-a sarutat ploapele,apoi a chicotit.

"Esti ca o pisicuta." A soptit cu o voce draguta de copil mic.Nu m-am putut abtine,asa ca am lasat si eu un mic chicotit.

I-am inconjurat gatul cu mainile,punandu-mi buzele chiar la urechea lui. "Miau." Vorbele mele au iesit sub forma de soapta si am deschis ochii pentru a-i vedea reactia.Avea ochii aproape inchisi si isi daduse capul pe spate lasand un gemut.Am izbucnit in ras la reactia lui,apoi m-am pus pe picioarele lui.

"Claire,asta nu e okay." A spus lasand aerul inhalat sa iasa.

"De ce,Luke?" Imi muscam buza pentru a ma abtine sa nu rad,dar Luke si-a dat ochii peste cap si m-a impins,intindandu-ma in canapea.

"Imi place accentul tau." Mi-a facut acelasi lucru,soptindu-mi in ureche.Multe rasete au iesit de sub buzele mele dar au fost intrerupte de buzele lui Luke.Ca de fiecare data,era un sarut perfect,amandoi zambeam in timpul lui.Chiar cand imi pusesem mainile in jurul gatului lui si ma jucam cu parul,eram gata sa trecem la ceva mai serios,dar cineva ne-a intrerupt.

"Ew,mai sunt si eu in casa asta." Calum a spus,dezgust citinduse in vocea lui.Luke s-a departat si si-a dat ochii peste cap,dar zambetul inca era prezent.

"Nu ne pasa." Luke i-a raspuns,lasandu-si capul pe pieptul meu.

"Omule,vreau sa stau si eu pe canapea." Prietenul lui Luke a venit in fata noastra cu o farfurie in mana si o fata de catelus.

"Calum,fata aia nu mai merge.Aseaza-te pe fotoliu." 

Calum a scos un sunet pentru a-si exprima nervozitatea,dar s-a asezat pe fotoliu si a inceput sa manance felia de pizza pe care o avea pe farfurie.

"Voi ma faceti trist.Ma faceti sa vreau si eu o iubita.Ma faceti sa vreau sa mananc pizza toata ziua." Se plangea cu gura plina,iar eu am ras.

"Ar fii timpul sa-ti gasesti si tu o iubita." Luke a aprobat,iar Calum a suspinat.La auzul acelui zgomot,Luke si-a ridicat imediat capul si a sarit de pe canapea.Actiunile lui m-au speriat asa ca m-am ridicat in sezut.Pupilele lui Luke erau dilatate,iar eu si Calum ne uitam ciudat la el.

"Nu mai face asta,idiotule!" A luat o perna de pe canapea si a aruncat-o in Calum.A oftat apoi a luat un loc pe canapea langa mine.Probabil a crezut ca suspinul a fost real si de aceea a reactionat asa.Mi se parea asa de dragut cum acesti doi baieti tin atat de mult unul la altul.Imi doream sa am o prietenie ca a lor.

"Aw,Lukey." Am spus punandu-mi capul pe umarul lui.

"E prost.Chiar am crezut ca plange." 

"Ce naiba,Lukey? Crezi ca plang eu ca nu am iubita?" Calum parea indiferent,de parca asta se intampla destul de des.

"Eh...te-as crede in stare."A ridicat umerii apoi i-a lasat sa cada lenes.

"Haha,Luke,haha." 

Luke i-a zambit,apoi s-a ridicat din nou in picioare,dar m-a asteptat si pe mine.Nu stiam unde mergem,asa ca l-am luat de mana.M-a condus in bucatarie si m-a pus sa ma asez pe scaun in timp ce el a deschis frigiderul si a scos o cutie de pizza.A luat o felie apoi s-a intors la mine.

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now