Capitolul 23

2.7K 134 9
                                    

Ma pregateam sa plec acasa de la liceu,strangandu-mi toate lucrurile din dulap,atunci cand am simtit doua maini pe soldurile mele.M-am intors imediat si m-am intalnit cu fata lui Ashton.Eram asa de apropiati incat nasurile noastre se atingeau.Apropierea asta brusca a creat un gol in stomac.Nu ma mai simteam bine atunci cand faceam aceste lucruri cu Ash.Mi-am pus mainile pe pieptul lui si l-am impins usor.

"Ce e?" Am intrebat introcandu-i spatele pentru a inchide usa dulapului.S-a rezemat de perete si ii puteam simti privirea pe spatele meu.

"Vreau sa ma revansez.Ce zici de o mica intalnire?" Mi-am dat ochii peste cap si coltul gurii mele s-a ridicat un pic atunci cand am avut contact vizual.

"Ashton,nu e nevoie." Am facut un pas inainte,crezand ca Ashton ma va urma,dar nu s-a miscat.Mi-am intors capul si am ridicat o spranceana.

"Oh hai,Claire,imi pare rau si stiu ca nu m-ai iertat inca.Se vede pe fata ta si imi dau seama si dupa comportament." A oftat si a venit langa mine. "Te rog,Claire,doar de data asta."

"Ashton,chiar-" Ne-a intercalat degetele si m-a privit cu tristete in ochi.Nu am putut sa-mi dau seama daca acea tristete era adevarata sau nu,dar ceva imi spunea ca nu era. "Ok,ok,dar nu vreau sa mergem la niciun restaurant sofisticat sau nu stiu ce.Mergem la fast food-ul de langa casa mea." Tonul meu nu dadea loc de argumente,asa ca Ashton a zambit si a dat din cap aprobator.

-

In drum spre local,Ashton a incercat sa ma tina de mana,dar eu imi aranjam parul sau o bagam in buzunar atunci cand vedeam ca vrea sa faca asta,asa ca la urma urmei s-a dat batut.Cand am ajuns,ne-am asezat la cea mai apropiata masa goala si ne-am decis asupra mancarii.Am avut din nou un argument pentru ca Ashton nu ma lasa sa ma duc sa comand eu,dar am castigat asa ca m-am ridicat si m-am asezat la coada.

In fata mea erau doua persoane si eram prea concentrata pe comanda pentru a ma uita in spate.Pana am simtit o barbie asezata pe umarul meu si o respiratie calda in urechea mea.

"Hei." Puteam recunoaste vocea asta oriunde.Fiorii si-au facut imediat prezenta si am zambit inainte sa il privesc pe Luke in ochi.Zambetul stramb era asezat pe fata lui,dar ochii il tradau ca de obicei.

"Hei." Aproape am soptit.Eram fericita sa-l vad pentru ca zilele astea nu prea ne-am mai intalnit dupa scoala.

"Ce faci aici?" S-a incruntat iar eu mi-am dat ochii peste cap.

"Ashton...vrea sa se revanseze si suntem la un fel de intalnire." Am ridicat din umeri,iar de sub buzele lui Luke a iesit un 'pft'.

"Te-a adus aici pentru o intalnire? Wow,acum vreau sa-i trag un pumn si mai rau." Dadea din cap dezaprobator si nu m-am putut abtine sa nu chicotesc.

"Nah,eu am insistat,nu sunt in modul de intalnirile romantice ale lui Ashton." 

"Oh,te inteleg." 

"Dar tu ce cauti aici?" Am intrebat,uitandu-ma in jur sa ii gasesc masa.Credeam ca e cu Calum dar nu l-am vazut pe nicaieri.

"Oh sunt cu...un...o cunostinta." S-a balbait putin,iar zambetul meu s-a transformat intr-o incruntatura.

"O cunostinta?" 

"Da,baiatul ala cu parul ciudat." A aratat cu degetul spre un baiat cu parul mov care mi se parea cunoscut.

"Nu e baiatul ala de atunci...uhm...cum il chema..." Aveam un mare lapsus.Stiam ca e ceva cu M,dar nu-mi puteam aminti.

"Michael." A terminat pentru mine. "Sau Mike." 

"Da! Michael." Am spus putin prea tare,apoi mi-am acoperit gura cu ambele maini.Luke a izbucnit in ras si puteam simti cum obrajii mei se incalzisera. "Dar parca avea alta culoare la par?" Am spus,mai mult ca o intrebare,dupa ce Luke s-a linistise.

"Mda,ii place sa si-l vopseasca." 

Am deschis gura pentru a spune ceva,dar am fost intrerupta de casiera care ma tot intreba daca am de gand sa comand.Mi-am cerut scuze si i-am spus comanda.In timp ce asteptam,eu si Luke am avut o competitie de clipit.Eu am castigat prima oara,apoi el.Desi ochii lui pareau asa de obositi,de deprimati si de singuri,zambetul mereu il ajuta.

Atunci cand tava a fost umpluta de mancarea mea si a lui Ashton mi-am luat la revedere de la Luke si m-am dus spre masa noastra cu un zambet pe fata.Ashton isi sprijinea capul in palma dreapta si ma privea intens.Zambetul meu a disparut,iar Ashton a oftat.M-am asezat la masa si am impartit ce cumparasem,fara sa spun un cuvant.

"Amuzant Hemmings asta,huh?" Ashton a rupt tacerea in timp ce-si desfacea cheeseburger-ul.

"Ashton..." Am spus cu un ton enervat,dandu-mi ochii peste cap.

"De ce te face sa razi atat de mult? Cand esti cu mine de ce nu zambesti asa?" 

"Ashton,te rog." Nu aveam nevoie de o discutie ca asta chiar aici.Preferam sa mananc in liniste.

"Nu,Claire,asta chiar m-a enervat.Ai uitat ca sunt aici pur si simplu!" A ridicat tonul si atunci am simtit cum totul in mine lua foc.

"Ashton,te-am rugat.Nu vreau sa cream o scena aici." Am spus foarte calma,desi incercam cu greu sa fiu.

"Atunci unde ar trebui sa discutam chestiile astea,Claire?" Parea asa de nervos si chiar era,pentru ca,daca privirea ar putea ucide,atunci nu as mai fii fost in fast food in acel moment.

"Ce e de discutat mai exact?" 

"Hemmings te-" S-a oprit,dandu-si seama ca vorbea mult prea tare.A luat o gura mare de aer si si-a ascuns capul in palme. 

"Hemmings nu face nimic.Te rog,Ashton,gata." 

-

Dupa ce am parasit localul,Ashton a insistat sa ma duca acasa.Nu am vorbit deloc in drum spre casa si amandoi ne priveam incaltarile.Cand am ajuns in fata casei,ne-am oprit si ne-am privit,in sfarsit,in ochi.Niciunul nu mai avea acea scanteie de la prima intalnire.Am facut un pas in spate,iar Ashton a vrut sa ma traga inapoi,dar am mai facut inca un pas.

"Imi pare asa de rau,Claire." A spus asa de incet,incat daca nu era nimeni pe strada,sigur nu il auzeam.

"Noapte buna,Ash." Am spus la fel de incet,muscandu-mi nervos buza inferioara.

-

capitol plictisitor imi pare rau :( dar trebuia sa-l aduc pe Mikey in peisaj pentru ca o sa fie destul de important in capitolele urmatoare yay Mikey si trebuia sa ii mai departez putin pe Ash si Claire aw :(

nu-i nimic Ash eu te iub e ok

imi cer scuze daca sunt greseli dar imi este super somn si sunt prea obosita sa ma uit peste deci da scuze

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now