Capitolul 11

2.9K 159 2
                                    

Nu stiam ce se intampla asa ca saruturile noastre continuau.Era totul asa de intens.Luke s-a intins pe canapea,ma tinea strans de sold si m-a luat cu el.Mi-am pus picioarele de-o parte si de alta a corpului lui,dar in tot acest timp nu ne-am despartit deloc.Imi placea asa de mult tot ce se intampla,chiar daca,probabil,si eu aveam gustul de alcool in gura,cel al lui Luke era mai puternic si simteam ca beau tequila atunci cand ma sarutam cu el.Ma simteam bine,dupa toate aceste zile idioate,in sfarsit ma simteam bine.Datorita lui Luke.Gandurile astea ma faceau sa vreau sa-l sarut si mai mult.Dar evident,mai mult de atat nu se putea.

Am luat o pauza pentru a-l privi in ochi,iar el a fost putin surprins."Cee faacci?" Vorbea cu greu,cred ca s-a intins pentru ca nici in fund nu mai era in stare sa stea.Am ras,apoi l-am sarutat pe obraz,iar el a fost putin dezamagit. "Ar trebui sa ne oprim." Iubeam sa ma sarut cu Luke,dar stiam ca nu era bine ceea ce faceam.Nici macar nu stiu daca il plac.Era clar ca aveam niste sentimente pentru el,dar erau minuscule.Cele pentru Ashton erau mult mai mari.Dar Ash nu conta deloc in acea seara.Cred ca din cauza betiei,dar nu m-am gandit deloc la Ashton.Tot ce era in mintea mea era cat de bine arata Luke si cat de mult voiam sa-l sarut.Era cam ciudat. "De ce?" Si-a scos buza inferioara afara,bosumflandu-se. "Asa..." Am dat din umeri si m-am dat jos de pe el.Voiam sa ma duc la baie pentru ca faceam pe mine,dar m-a prins de mana. "Claaireee,unde te duci?" Numele meu suna si mai bine,accentul lui australian putin beat era perfect.Imi venea sa sar din nou pe el si sa-l sarut,dar m-am abtinut si i-am spus ca vreau sa merg la baie. "Vin si eu." 

Am incercat sa-i spun ca nu putea sa vina pentru ca ma duceam la baia fetelor dar el a spus ca sunt toalete 'universale',ceea ce m-a facut sa rad.Nu puteam sa ma cert cu el acum pentru ca eram amandoi praf,asa ca l-am lasat sa vina.Voia sa intre cu mine,dar eu m-am uitat ciudat la el. "Ce naiba? Stai afara,Luke." Totul mi se parea foarte amuzant asa ca zambeam si radeam.Luke era la fel. "Faci pipi?" Nu puteam sa cred ca a spus asta.Am izbucnit in ras si ma tineam de usa pentru a nu cadea pe jos.Luke doar chicotea si imi astepta raspunsul. "Da,Luke,da.Fac pipi." A dat din cap aprobator si s-a rezemat de perete.

Dupa ce mi-am facut nevoile,m-am spalat pe maini.M-am uitat la reflectia mea in oglinda,apoi am simtit cum camera se invartea in jurul meu.Eram foarte ametita.M-am spalat pe fata,iar cand am ridicat capul si m-am uitat in oglinda,l-am vazut capul lui Luke la usa.Am chicotit iar el mi-a ranjit.A deschis usa de tot,a intrat apoi am inchis-o si mi-a oferit un zambet cam diabolic.Mi-am dat ochii peste cap,apoi i-am intors spatele si mi-am scos din geanta rujul.In timp ce mi-l aplicam pe buze Luke a venit in spatele meu si si-a pus mainile pe soldurile mele.A inceput sa-mi sarute usor umerii,iar eu mi-am pus imediat rujul la loc si mi-am lasat capul pe spate. "...Luke." I-am soptit in ureche. "Mhm?" A spus,buzele lui intreptandu-se spre gatul meu.Desi era atat de gresit,se simtea atat de bine.Nu voiam sa-l opresc deloc.Mi-am pus o mana prin parul lui si o miscam incet,ciufulindu-i putin parul.Si-a ridicat capul si mi-a zambit apoi m-a sarutat infometat si ma impins in perete.Mainile mele s-au dus in parul lui,jucandu-ma cu el.Atunci cand l-am prins de pierce a scos un sunet placut.Isi misca mainile de sus in jos,pe tot corpul meu.Imi ridica din cand in cand fusta iar eu radeam in timpul sarutului.Camasa mea alba fara maneci era bagata in fusta neagra,dar lui nu i-a placut asta asa ca mi-a scos-o de acolo si si-a pus mainile pe spatele meu,miscarile incepand din nou.

Mi-am luat mainile din par si mi le-am ascuns sub tricoul lui simplu,negru.A zambit si mi-a desfacut cativa nasturi de la camasa.Eram atat de inconstienti,habar nu aveam ce faceam.Atunci cand incepusem sa ma joc cu fermoarul de la pantalonii lui stramti,negri,la fel ca si tricoul,Luke s-a departat. "...Claire..." Aproape ca a soptit,incercand sa-si regaseasca suflarea.Inspiram si expiram la fel de repede.Ameteala nu mai era asa de intensa,dar simteam o presiune.Simteam ca-l vreau pe Luke. "...nu,Claire.Hai acasa." A spus Luke,destul de serios,iar eu m-am incruntat.Nu intelegeam ce s-a intamplat.Acum cateva minute era asa de pregatit,iar acum? 

"Ce?" Eram foarte confuza.Dar aveam o confuzie generala pentru ca stomacul meu inca nu era prea bine.Alcoolul chiar ma afectase. "Hai,Claire,te duc acasa." Luke mi-a zambit delicat si si-a pus mana usor pe umarul meu. "De ce?" Inca eram incruntata si nu-i intelegeam de ce si-a schimbat comportamentul asa de repede. "Mai vreau sa stau..." A oftat si mi-a inchis nasturii pe care ii desfacuse mai devreme.Si-a pus buzele pe fruntea mea si le-a pastrat acolo o vreme.Apoi m-a privit in ochi si si-a miscat mana dealungul mainii mele. "Hai,Claire." Nu aveam energia de a ma contrazice sau de a ma certa cu el asa ca am acceptat sa plecam.

-

"Nu ti-e rau?" M-a intrebat Luke care acum parea foarte treaz.Mai aveam cateva case pana ajungeam la a mea. "...ba da.Imi vine sa vomit." Am admis,iar Luke a ras. "Mda...pana te obisnuiesti." 

"Inca sunt ametita,cum de esti asa de treaz?" Ne comportam ca si cum scenele de acum cateva minute nu se intamplasera.Ei bine,eu inca eram destul de beata,dar el parea foarte treaz. "Tie nu ti-e rau deloc?" 

"Mhm,ba da.Sunt putin ametit,asta e tot." A dat din cap,iar eu am facut acelasi lucru. "Adineauri pareai asa de beat,iar acum pari asa de...treaz." Nici cuvintele nu mi le mai gaseam,desi spuneam asta a doua oara. "Mda,mi-am dat seama ca nu era cea mai buna alegere.Stii tu...ce faceam noi in baie." Obrajii lui s-au inrosit putin,dar nu stiam daca era din cauza bauturii sau pentru ca era jenat. 

"De ce?" Era o intrebare prosteasca,dar in momentul acela simteam ca voiam s-o fac.Luke si-a dat ochii peste cap. "Esti virgina,nu-i asa?" Era randul obrajilor mei sa se inroseasca.M-am uitat la asfalt iar Luke zambea. "Vezi? Nu ai vrea sa faci asta cu mine.Pentru prima data." Ajunsesem in fata casei mele.Mi-am ridicat putin sprancenele. "Oh...pe bune?" M-am ridicat pe varfuri pentru a ajunge la urechea lui si i-am soptit : "Eram foarte pregatita." Am ras,apoi l-am parasit cu un mic pupic pe obraz. 

Atunci cand am ajuns la usa,mi-am auzit numele si m-am intors. "Uhm,Claire,uhm...poti sa-mi dai numarul tau de telefon?" 

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now