Capitolul 10

3.1K 168 1
                                    

De fiecare data cand ma trezeam,o auzeam pe mama cum striga la telefon.Probabil vorbea cu Robin din nou,nu inteleg de ce suna asa de des.M-am dat jos din pat si mi-am dat cu mana prin par,incercand sa-l fac sa arate mai bine.Am coborat in holul unde se afla fixul si m-am sprijinit de perete.Ascultam tipetele mamei desi spunea doar 'Nu!' 'Nu,Robin! 'Nu,nu stiu!' si chestii care nu ma ajutau cu nimic.

Dupa ce 'a trantit' receptorul si-a dat ochii peste cap.Era stresata si poate ca si nervoasa. "Ce se intampla?" Robin nu suna decat daca era vorba despre tata,deci ceva ciudat se intampla. "Ugh...nici eu nu stiu,Clairey." A oftat apoi s-a dus in bucatarie.Cum adica? Nici acum nu se stie nimic de tata? Ce naiba? Dupa atatia ani...nimic?! "Mama,voi macar ati contactat politia sau ceva?" Mi-am ridicat tonul. "Niciodata nu imi spui nimic.Tot ce stiu este ca tatal meu a disparut miraculos!" Mainile mele erau in aer apoi prin parul meu.

"Normal ca am contactat politia,Claire! E ca si cum l-ar fii inghitit pamantul! Nu stie nimeni unde e.Nu da vina pe mine,te rog.Deja ma simt vinovata." Cu aceste vorbe a parasit bucataria si s-a dus in camera ei.Cred ca din nou plangea si se intreba unde putea fii,dar nu m-am dus dupa ea pentru ca si eu faceam asta si stiam ca trebuie sa o las singura.

-

Nu mai suportam sa il aud pe Ashton cum vorbeste de acea Chloe si pe Maddy cu fericirea ei si cu toate petrecerile la care mergea si toti baietii draguti pe care ii vedea.Mda,fiti fericiti prietenii mei.Cateodata imi doream sa stau doar cu Luke pentru ca simteam ca el ma intelege cel mai bine.Cand vine spre mine cu zambetul lui stramb care ii evidenteaza pierce-ul si cu gropita foarte adanca ma face sa zambesc si eu,apoi ii vad ochii albastri in care simt ca ma scufund si parul lui blond pe care si-l face mereu in stilul quiff si ma face sa zambesc si mai mult.

"Claire?Claaaire?!" Am auzit in cele din urma vocea lui Maddy care m-a trezit din visat. "Huh?!" Am tresarit apoi am privit-o pe prietena mea care se sprijinea de dulapul de langa al meu. "Uhm...vorbeam cu tine.Tu nu ascultai deloc..." A punctat Maddy.Okay,era adevarat,dar chiar nu aveam cea mai buna stare emotionala. "Scuze Madd...nu sunt in cea mai buna stare." 

"E ok,inteleg." A dat din cap aprobator.Am schitat un zambet dar acesta a devenit adevarat atunci cand l-am vazut pe Luke trecand pe langa noi.Am ranjit iar el si-a dat ochii peste cap si a soptit 'Dupa scoala'.A fost randul meu sa-mi dau ochii peste cap,dar sa si rad.Dintii lui au fost dezvaluiti si a inceput sa rada tare si si-a continuat drumul.

"Oh Doamne,nu pot sa cred!" A spus Maddy punandu-si capul pe dulap si razand.M-am incruntat putin dar nu mi-am putut sterge zambetul de pe fata. "Ce?" 

"Tu si Luke Hemmings.Ce e asta,Claire?" Si-a miscat sprancenele in sus si in jos iar eu am oftat apoi am ras din nou. "Nu e nimic,Madison." Am pus accent pe numele ei,iar ea si-a micsorat ochii si m-a privit intens,dar nu a putut rezista mult pentru ca rasetele nu o lasau. "Se vede pe fata ta ca esti indragostita." Am fost putin socata sa aud asta.Clar nu eram indragostita.Da,imi placea Luke,dar nu eram indragostita.In niciun caz. "Pf,nu sunt." Am negat dand din cap dezaprobator.Maddy si-a ridicat umerii apoi au revenit la pozitia normala. "Nu inca."

-

Desi Madison reusise sa ma faca sa rad,starea rea revenise atunci cand orele s-au terminat.Eram prea deprimata sa merg la o petrecere dar stiam ca Luke se va supara asa ca l-am asteptat in locul 'nostru'.Cand a ajuns,arata asa cum voiam eu : imbracat in negru,parul inalt,zambet stramb.Am chicotit iar el s-a uitat ciudat la mine. "Ce tot chicotesti acolo?" A intrebat abtinandu-se sa nu rada.Nu l-am lasat sa se aseze pentru ca m-am ridicat si m-am pus langa el. "Woah,ce-i cu tine?" 

"Hmm? Nimic." 

Tot drumul am fost tacuti.Probabil Luke a observat ca nu eram in apele mele si nu a vrut sa ma faca sa ma simt mai rau.Atunci cand am ajuns,Luke si-a facut treaba cu livratul apoi s-a napustit pe bauturi. "Clairee,vreei?" Deja bause un shot de tequila,iar cand m-a intrebat se stramba.Chiar nu imi pasa,in seara asta nu imi pasa de nimic. "...da." Dar nu a fost o alegere buna pentru ca trebuia sa-l dau repede pe gat iar atunci cand il inghiteai iti amortea tot corpul.Ma rog,cred ca Luke se obisnuise cu asa ceva dar mie inca imi era greu.Ma strambam asa de rau incat Luke a inceput sa rada de mine. "Taci,Lucas." 

-

Dupa inca cateva pahare,ma simteam usor ametita.Nu bausem mult,dar cum nu prea le aveam cu alcoolul deja mi se facuse rau.M-am trantit pe canapeaua din camera mare plina cu oameni,dar Luke nici nu m-a observat.Bause de doua ori mai mult ca mine.Nu intelegeam cum putea sa faca asta.La un moment dat,si-a dat seama ca lipseam pentru ca se uita in toate directiile.Mi-am dat capul pe spate si am ras,apoi l-am strigat.S-a ridicat de pe scaunul de bar si s-a asezat langa mine pe canapea.Avea ochii rosii si mirosea a bautura de la o posta,dar nu conta pentru ca si eu eram la fel. "De ce ai plecat de acolo?" S-a bosumflat,iar eu am chicotit.Imi venea sa rad intr-una.I-am copiat fata apoi i-am raspuns. "Pentru ca deja sunt ametita." 

"Dar,dar,eu mai vreaauu." Se comporta ca un copil mic dar mie mi se parea asa de amuzant.I-am pus mana pe umar,iar el mi-a urmarit miscarile apoi m-a privit direct in ochi. "Ai ochii asa de verzi." A constat,iar eu am izbucnit in ras din nou. "Iar tu ai ochii asa de albastri." 

"Si de ce te dai cu rujul ala asa de rosu? Buzele tale ma fac sa vreau sa fac asta..." Nu am putut spune nimic pentru ca buzele lui s-au lipit de ale mele.Chiar si in betia mea,am fost putin socata,dar apoi mi-am pus mainile pe langa gatul lui si l-am sarutat inapoi.Nu era nici pe departe ca sarutul pe care l-am avut atunci cand l-am vazut pe Matt.Era un sarut adevarat,cu limbi implicate.Nu prea ne dadeam seama ce facem,asa ca am continuat.

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now