Capitolul 49

2.3K 109 15
                                    

Sfarsitul anului scolar se apropia din ce in ce mai mult.Din ce in ce mai multe aplicatii pentru colegiu.Majoritatea timpului meu era ocupat cu matematica.Erau ultimele examene pe care le dadeam in liceu si trebuia sa iau note mari.Luke devenise meditatorul meu.Imi explica tot ce nu intelegeam si ma indruma la fiecare problema.Viata mea nu era la fel de palpitanta ca a unei adolescente normale de 18 ani,dar dupa ce voi intra la o facultate buna,sigur voi avea parte de distractie si fericire.

Ma gandeam la toate astea in timp ce Luke se chinuia sa imi explice o teorema.

"Si de aceea ipotenuza este de 8 centimetri..." A terminat Luke,expirand tot aerul pe care parca il tinuse pe tot timpul explicatiei.

"Oh." Am spus,incetand sa ma joc cu creionul din mana mea.De fapt nici dupa explicatia lui nu intelesesem,dar incercase prea mult ca sa admit asta.

"Nu ai inteles,nu?" Si-a lasat capul pe spate,lasand un marait enervat.

"Ca sa folosesc cuvantul de mai devreme,eu si geometria suntem ca niste drepte paralele,intelegi?" Am oftat,creionul cazand cu un zgomot pe masa.

"Nici macar nu ai fost atenta la mine!" Luke a ridicat tonul amuzat,apoi si-a ascuns fata in palme.

"Nu-i adevarat!" Am strigat,incercand sa retin rasul care voia sa scape.Luke a izbucnit in ras si si-a apropiat scaunul de al meu.Si-a pus buzele usor pe linia maxilarului meu.Chiar cand voiam sa imi pun bratul in jurul gatului lui,el s-a departat.

"Hai sa jucam ceva." A sugerat Luke,un ranjet fiind prezent pe chipul lui. "Tu rezolvi o problema dupa modelul pe care ti l-am dat,iar la fiecare pas facut corect,primesti ceva." 

Am ridicat o spranceana,dandu-i senzatia ca nu voi accepta. "Hemmings,daca vrei sa ma saruti poti s-o faci si fara niste probleme de geometrie." 

"Addison,ma gandesc la tine.Trebuie sa sti macar sa aplici teorema pe care ti-am explicat-o adineauri." Mi-a copiat expresia,spranceana lui fiind ridicata.

"Pft,gasesti scuze." Mi-am dat ochii peste cap,incercand sa ascund zambetul prezent pe fata mea.

"Addy,treci la geometrie." Incerca sa para serios,mereu facea asta,dar gropitele il tradau.

"Chiar ai chef de geometrie,Hemmo?" Am intrebat,ridicandu-ma de pe scaunul meu si punandu-ma pe picioarele lui Luke.Zambetul care a aparut pe expresia lui emana fericire,transmitandu-mi-o si mie.

"Daca ma gandesc mai bine...cu o fata asa de frumoasa in fata mea,imi piere cheful de geometrie in 5 secunde." I-am multumit pentru compliment prin lipirea buzelor mele de ale lui.

"Ar trebui sa mergem undeva in seara asta." Am sugerat,desprinzandu-ma din sarut.Luke a ramas bosumflat,vrand sa para dezamagit de oprirea sarutului.

"Unde?" Mainile lui se plimbau pe coapsele mele,totusi,nu indraznea sa rupa contactul vizual.

"Nu ne-am mai distrat de mult timp,nu crezi?" Faceam un mic dans cu sprancenele,sperand ca nu arat patetit,iar Luke a chicotit.

"Claire vrea sa petreaca...si nu cu geometrie.Wow." Stiam ca nu era asa de surprins pe cat voia ca eu sa cred,asa ca l-am lovit usor in piept.

"Hai sa ma schimb." Am spus,ridicandu-ma din poala lui si tragandu-l dupa mine pe scari.

-

Am incercat sa nu-mi iau o rochie din cauza insistentei lui Luke.Spunea ca nu putea sa reziste la o petrecere in timp ce toti baietii se uita la iubita lui.

"Dar tu ai o camasa!" Am strigat in timp ce isi aranja parul in oglinda din dormitorul meu. "Si iti mai aranjezi si parul.Nu crezi ca eu ar trebui sa fiu cea ingrijorata?"

after school ↦ hemmingsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora