Capitolul 20

2.9K 141 16
                                    

"Ash?"

Imi tineam capul pe umarul lui Ashton uitandu-ne la Spiderman,amandoi am insistat sa-l urmarim.Desi voiam sa ma uit la film,ma plictisisem ingrozitor.El era asa de entuziasmat si isi arunca cateva floricele in gura in timp ce urmarea fiecare miscare a supereroului.

"Hmm?" Si-a ridicat putin sprancenele,dar nu si-a luat ochii de la ecranul televizorului.

"M-am plictisit..." Vorbele mele au iesit sub forma de soapta.

In cele din urma,Ash m-a privit si mi-a sarutat usor buzele. "Ce vrei sa facem atunci?" Am ridicat din umeri,iar el a stat cateva minute pe ganduri.Fata lui s-a luminat si un zambet diabolic a aparut. "Ce zici de o petrecere?" Mi-am dat ochii peste cap si am oftat.

Dar am acceptat.Eram deja obisnuita cu petrecerile.Dupa ce a dat niste telefoane,Ashton s-a intors spre mine. "Oh...poti sa-l inviti si pe Hemmings daca vrei." A sugerat Ash iar eu mi-am scos telefonul din buzunar.Mi s-a parut putin dubios ca Ashton stia despre prietenia mea cu Luke dar nu am spus nimic.

Am pus telefonul la ureche si am asteptat ca Luke sa raspunda.Ma asteptam sa aud galagie,dar tot ce se auzea era strigatul lui Calum : 'Hai frate! De ce l-ai oprit?'

"Hei." Am zis razand putin atunci cand l-am auzit pe prietenul lui. "Ce faci?"

"Uhm,hei.Nimic important,joc FIFA cu-" Presupun ca si-a luat telefonul de la ureche pentru ca s-au auzit niste zgomote ciudate,apoi l-am auzit pe Luke strigand : 'Doamne Calum taci din gura!'.Am chicotit. "Scuze pentru asta.De ce ai sunat?"

"Pai...Ashton tine o petrecere si...vrei sa vii?" Am scurtat toata treaba si speram sa spuna da.Normal ca va spune da,e Luke.Iubeste petrecerile.

"Ok,voi fii acolo."

-

Casa lui Ash era acum plina.Noroc ca am avut timp sa ma schimb.Mi-am luat niste blugi stramti de un albastru deschis si o bluza alba cu maneci trei-sferturi care imi arata stomacul.Iubitul meu era pierdut in multimea de oameni iar eu stateam intr-un colt din bucatarie,cu un pahar de bere cu lamaie.Langa mine a venit un baiat inalt,a trebuit sa-mi ridic capul pentru a vedea ca e Luke.

"De ce esti asa de inalt?" 

Si-a ridicat umerii apoi i-a lasat sa cada lenes. "Imi place cum te-ai imbracat.Sexy." A punctat Luke iar eu m-am inrosit putin.

"Mersi." 

Cred ca era prima data cand o liniste inconfortabila se asternuse.De obicei,ma bucur de prezenta lui Luke si chiar nu e nevoie de vorbe,dar acum ma simteam asa de jenant.Habar nu aveam ce ar trebui sa spun.Luke incepuse sa bata un ritm in paharul de bere,cred ca asta avea in el, iar eu imi miscam capul usor.El a observat si a chicotit.Am ras si eu si ma pregateam sa spun ceva dar in fata mea a aparut Ash.

"Claire,iubito,ce faci?" Era asa de beat incat daca il intrebai cum il cheama probabil nu stia sa-ti raspunda.Mi-am dat ochii peste cap in acelasi timp cu Luke.

"Cat ai baut?" L-am intrebat sec iar el a izbucnit in ras.Uhm,mie nu mi s-a parut amuzant? Si se pare ca nici lui Luke pentru ca din nou,si-a dat ochii peste cap.

"Putin,putin.Vino cu mine." Inainte sa pot accepta,m-a tras de incheietura si m-a luat cu el in multime.I-am soptit lui Luke o scuza iar el a dat din cap si mi-a soptit : 'Ai grija.'

De ce sa am grija?

Ashton se indrepta spre scari cand a inceput sa ma sarute.Am fost obligata sa-l sarut inapoi,limba lui rugandu-se sa intre.Nu stiam daca sarutul era foarte pasional sau salbatic.Dupa comportamentul lui,il puteam numii salbatic.Mainile lui se plimbau pe corpul meu si ma impingea spre scari.Imi era putin frica sa urc sarutandu-ne asa ca am incercat sa-l imping dar el nici nu s-a gandit la asa ceva.Nu ne-am despartit nici macar cand am ajuns in dreptul dormitorului lui,a deschis usa repede si m-a trantit in pat.

Eu eram putin confuza si mi-era teama de ce se intampla.Mai ales ca Ashton era beat.

In sfarsit am luat o gura de aer.Amandoi respiram cu greu.Si-a dat imediat bluza jos si m-a privit pentru cateva secunde. "Claire,vreau sa te sarut toata noaptea." Speram sa facem doar asta.Adica...ne puteam saruta chiar daca avea bluza pe el.

Mi-a departat picioarele si mi le-a asezat in jurul soldurilor lui.S-a aplecat si am inceput din nou sarutarile.Mainile lui din nou au luat-o la trap,dar s-au oprit acolo unde se termina bluza mea.O ridica in sus,apoi o lasa iar inima mea batea foarte tare.Nu puteam spune nimic,era ca si cum intrasem in transa.Dar atunci cand am simtit cum bluza mea se ridica,mi-am luat mainile din jurul gatului lui si mi-am lasat bluza in jos.Ash nu a parut prea fericit,incruntandu-se si incercand din nou aceeasi manevra.M-am zbatut ceva,dar pana la urma a castigat.

Hei,era doar bluza,ce putea fii atat de rau?

Bluza mea a fost aruncata pe jos.Eu ,mi-am pus mainile in pozitia care erau inainte,iar mainile lui Ash erau acum prin zona stomacului meu.Am simtit fiori atunci cand a ajuns la slitul pantalonilor mei.Oh,nu.Nu il va deschide.Incercam sa cred in el,nu va face asta.Dar a facut-o.A deschis si nasturele si ii dadea usor jos.

L-am impins instantaneu si pupilele mele s-au dilatat.Ashton parea cam nervos,ceea ce m-a speriat si mai mult.

"Ce naiba faci?" Am tipat ridicandu-ma din pat.Mi-am dat cu mana prin parul meu blond dezordonat.

"Doamne,Claire,esti iubita mea!" A strigat Ashton inapoi. "Chestiile astea sunt normale!" S-a apropiat din nou de mine,am ridicat mana pentru a-l opri dar el m-a strans de incheietura.Destul de rau.Incepuse sa lase sarutari moi pe gatul meu.Deja simteam cum corpul meu impietrise si ochii mei se inundau de lacrimi.

"Ashton,lasa-ma! Ma doare!" Am strigat cu lacrimi in ochi,dar Ashton m-a impins in peretele opus patului.Ma zbateam si incercam sa scap din capcana lui,dar nu reuseam.

"Ashton! Ash! Lasa-ma!" Strigatele mele erau in zadar.Am inchis ochii si am lasat lacrimile sa se prelinga.Nu voiam ca prima oara cand fac asta sa decurga asa,chiar daca asta suna foarte prostesc,voiam sa fie ceva ce imi voi aminti cu placere.

Saruturile,deja agresive,se oprisera atunci cand usa s-a deshis larg.Mi-am deschis ochii si m-am bucurat atunci cand l-am vazut pe Luke.Ochii lui pareau asa de mari si abia statea in tocul usii.

"...Claire!" Incerca sa strige dar era prea socat.L-am impins pe Ashton si de data asta am reusit sa scap.

"Luke!" Pur si simplu,am sarit pe Luke.L-am strans tare in brate si el m-a strans la fel,punandu-si barbia pe capul meu.Boceam in tricoul lui negru iar el imi soptea lucruri dragute si incurajatoare.Mi-a ridicat fata si mi-a zambit. "Totul e ok.Sunt aici." 

Totul era asa de dragut,dar langa noi inca era un Ashton beat si agresiv si eu inca eram in sutien.Luke m-a dat la o parte si s-a dus spre Ash. "O sa am eu grija de asta." Mi-am acoperit sanii cu mainile,fiind prea speriata sa caut bluza mea.Incepusem sa tremur.Toata situatia asta era prea mult pentru mine.

"Ce dracu' crezi ca faci?" Era prima data cand il auzeam pe Luke tipand in felul asta.

"Ce dracu' vrei,Hemmings? E iubita mea!" 

Luke stransese pumnul si il ridica incet,dar nu s-a mai putut abtine si l-a dus in fata lui Ashton.Lacrimile mele s-au inmultit deodata si gura era larg deschisa.Nasul lui Ashton era plin de sange.Pe expresia lui Luke se putea citi nervozitatea.Am alergat spre ei si l-am tinut de mana pe Luke.

"E ok,Luke.Hai sa mergem." L-am tras de mana dar nu s-a miscat.Ashton isi tinea mana la nas pentru a inceta sangerarea dar nu reusea.A ridicat si el pumnul pentru a se razbuna dar in loc sa se intalneasca cu fata lui Luke...

A venit fix in obrazul meu.

Toti trei am ramas uimiti. "Claire..." Vocea lui Ashton era foarte inceata.Nu a avut timp sa termine pentru ca pumnii lui Luke l-au facut sa taca.Nu se oprea deloc,pumni,picioare.Era foarte nervos,atat de nervos incat se inrosise la fata.Fata lui Ashton era plina de sange.

"Luke!" Am strigat si l-am luat de langa Ashton. "Te rog...te rog.Gata."

S-a oprit si l-a mai privit o data.Era incolacit pe covorul albastru din camera lui.M-am aplecat sa-mi iau bluza,neluandu-mi mana de pe obrazul lovit.Nu m-am deranjat sa-mi iau bluza pe mine,am fugit din casa aia si m-am lasat condusa de Luke la masina lui.

-

omg imi pare rau de Ash 

nu imi prea place capitolul asta mi se pare plin de clisee dar ma rog

after school ↦ hemmingsOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz