Capitolul 37

2.8K 140 15
                                    

Saptamana a trecut destul de repede,am petrecut mult timp cu Luke si am vorbit cu Maddy sa ne intalnim sambata la o cafenea pentru a discuta.Nu prea voiam sa merg,dar trebuia.Intelegeam ca era confuza si ca voia raspunsuri asa ca ii voi da raspunsuri.Bineinteles,nu voi aduce vorba de ce face,sau facea,Luke dupa scoala.

M-am imbracat lejer,cu niste jeansi stramti si un tricou pe care scria 'Blink-182' care nu prea stiam ce cauta la mine in sifonier,probabil fiind a lui Luke.Mi-am prins parul intr-o coada cam dezordonata si chiar m-am si machiat desi nu o mai facusem de ceva timp.Am iesit din camera mea si am mers in bucatarie pentru a-i spune mamei ca plec,dar ea nu era acolo.M-am incruntat si am mers in camera ei si din fericire,era acolo.Din nefericire,nu mi-a placut cum am gasit-o.Suvioaie de lacrimi ieseau din ochii ei in timp ce privea poze vechi.

Am vrut sa ies din camera,dar ea m-a observat si a pus imediat pozele la locul lor si mainile ei i-au acoperit fata umeda."Claire..." 

"Uhm,scuze,eu...voiam,sa-ti..." Deja simteam cum lacrimile se formau si in ochii mei.Uram sa o vad asa,uram toata situatia asta si imi doream sa uit,dar cum puteai uita asa ceva? 

"Nu,nu,eu imi cer scuze.Ce voiai?" Cum ii mai puteam spune ce voiam acum? Nu era deajuns ca nu voiam sa merg la intalnirea asta.Am alergat spre patul ei pentru a o lua in brate,amandoua incercand sa nu plangem.Mi-a pus mana pe cap si o plimba de sus in jos. "Draga mea,du-te unde vrei sa te duci,lasa-ne pe noi,ok?" Am simtit o durere si mai puternica atunci cand a spus 'noi',dar am iesit din imbratisare si am dat aprobator din cap.Ea mi-a sarutat fruntea si a zambit.

-

"Okay,poveste-te." Eram de ceva timp la cafeneaua aleasa de Maddy.Nu prea mai voiam sa fiu aici,tot ce voiam sa fac era sa stau imbratisata cu Luke pe canapeaua lui in timp ce ne uitam la un film.Madison nu a adus vorba de 'poveste' decat dupa ce ne-am cumparat ceva de baut.Nu prea imi place cafeaua deci mi-am luat un ceai,iar sincer,habar nu am ce isi luase Madison.

"Pai,ne-am intalnit intr-o zi dupa scoala si m-a intrebat daca il pot ajuta cu ceva.L-am ajutat si m-a intrebat daca pot sa continui sa-l ajut si nu am avut de ales asa ca l-am ajutat si am devenit apropiati si mda." Am explicat,dar confuzia de pe fata lui Madison nu disparuse.

"Cu ce l-ai ajutat?" 

"Ceva personal." Gura lui Madison a format un 'o' si si-a dat seama ca nu ii puteam spune.

"Macar te cunostea atunci cand v-ati intalnit?" 

"Nup.Daca imi aduc aminte bine,intrase in mine in ziua aia,inainte sa ne intalnim." Am ras putin la memoria acea,iar Maddy si-a dat ochii peste cap.

"Tipic Hemmings." 

"Nu inteleg de ce il urasti asa de mult.Ti-a facut ceva?" Nu intelegeam de ce lumea nu il placea pe Luke.Nimeni nu-i dadea o sansa.Luke e o persoana minunata si nu i-ar face cuiva rau daca nu ar merita.

"Nu chiar,dar am fost la petreceri unde era si el.Tot ce face e sa bea si sa fumeze.Oh si sa se culce cu fete,deci ai grija." Arata cu degetul spre mine si chiar mi se facuse teama.Uitasem de asta,uitasem de fostele obiceiuri ale lui Luke.Trebuia sa am incredere in el,dar imi era teama.

"Pft,nu mai face asta." Nu eram prea increzatoare cand spuneam asta.

"Mhm,sper." A luat o gura din cafeaua ei apoi a pus alta intrebare. "Dar ce s-a intamplat cu Ash?" 

"...nu prea vreau sa-ti spun." Era jenant si nu-mi placea sa vorbesc despre lucruri personale.

"Oh,hai,Claire." 

"E foarte jenant,Mad." Am dus ceasca cu ceai la gura mea,sperand ca daca voi bea nu va mai insista.

"Cat de jenant poate sa fie?" 

after school ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now