Capitolul 28

2.6K 143 4
                                    

Dupa ce ne-am sarutat,eu si Luke am mai stat imbratisati pana am fost intrerupti de clopotel.Luke mi-a sarutat usor obrazul si mi-a spus ca merge la ore.Am plecat dupa ce mi-a promis ca nu va mai veni acolo sa planga.Nu ma simteam bine pentru scoala.Am crezut ca sunt pregatita,dar Ashton mi-a dovedit ca nu eram pregatita.

Cand am ajuns acasa,mama nu era.Probabil era la munca sau la cumparaturi,asa ca mi-am lasat geanta in holul de la intrare si am fugit in camera mea.M-am aruncat in pat si mi-am ascuns capul intr-o perna.Fara sa vreau,lacrimile au venit instantaneu.Era asa de clar ca il placeam pe Luke,dar eram asa de doborata si nu faceam nimic in sensul asta.Luke ma facea fericita,niciodata nu esua la imi aduce un zambet pe fata.Atunci cand il vedeam,totul parea mai bine.Uitam de tot stresul vietii,tot ce era in mintea mea era el si zambetul lui stramb.

Cu ochii umezi si cu gandul la Luke,am adormit.

-

Atunci cand m-am trezit,am privit ceasul de pe noptiera mea care indica 4:12pm.Am mers jos pentru a vedea ca mama inca nu s-a intors.Era normal.Mi-am scos telefonul din geanta pentru scoala si am vazut ca aveam cateva mesaje de la Luke.

'hei briosica'

'hmm stii ce chiar as vrea o briosica acum'

'oh stai nu pe tine'

'nu la asta m-am referit'

'oh sau ba da nu m-ar deranja'

'lol scuze'

Mi-am aranjat putin parul cu mana si am izbucnit in ras.I-am raspuns.

-

to:Lukey

'nu mai flirta cu mine!!!!'

to:Briosica

'ops scuze' + emoji care rade

to:Lukey

'nu-i nimic nu am zis ca nu-mi place'

to:Briosica

'deci vrei sa mai flirtez cu tine???'

to:Lukey

'nah'

to:Briosica 

'urat!!!!'

to:Briosica

'cred ca nu mi-am tinut promisiunea azi scuze'

to:Lukey

'ceee???? de ce????' 

to:Briosica

'incercam sa flirtez cu tine'

to:Lukey

'da sigur'

-

Ma enerva faptul ca nu-mi spunea de ce era trist.Credeam ca ne vom spune totul.Am oftat apoi m-am dus sa-mi pregatesc ceva de mancare.Ce ma mai enerva era ca doar atunci cand dormeam nu plangeam.De fiecare data cand eram treaza,adica majoritatea timpului,ma gandeam doar la lucrurile complicate din viata mea,care ma faceau sa lacrimez.

Dupa ce am mancat,am mers in living unde priveam seriale.Sau mai bine zis telenovele.Chestiile astea erau asa de romantice incat imi venea sa vomit.Oare de ce Calum sa uita la asa ceva? M-am ridicat de pe canapea atunci cand am auzit usa de la intrare trantindu-se.Am vazut-o pe mama care m-a zambit atunci cand m-a observat.

"Hei,scumpo! Cum a fost la scoala?" A spus cu un ton vesel,lasandu-si jacheta in cuier.

"Mhm,nu am fost." S-a incruntat,iar eu am continuat. "Adica,am fost dar m-am intors acasa." Un oftat lung a iesit de sub buzele mele. "Aveai dreptate.Nu sunt pregatita inca." Am urmarit-o pe mama in bucatarie.

after school ↦ hemmingsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum