63.Bölüm ~OYUN~

2.4K 149 219
                                    


Bölüme ayrıca bir şarkı bırakıyorum.
Son feci bisiklet-bikinisinde astronomi💔

Alesya'dan...

"Alesya! Hadi uyansana be kızım!" birisi fısıldayarak bana sesleniyordu. Yavaşça gözlerimi açınca bunun Asu olduğunu gördüm. "Ne var?"dedim huysuzca. "Kızları uyandıralım."dedi sırıtarak. Bu gülüşten zaten piçlik yaparak uyandıracağını anlamak zor değildi. Asu "Önce Asena'yı uyandıralım ama sen uyandır diye kaldırdım. Hep ben kaldırınca dayak yiyorum bıktım." dedi. "Allah belanı vermesin senin ya! Hiç de düşünmüyor sabahın körü bırakayımda arkadaşım uyusun." dedim. Asu "He! Haklısın. Bırakayım da okula geç kalalım değil mi?" dedi göz devirerek. "İyi o zaman yürü ilk Asena'yı uyandıralım." dedim.

Asena'nın odasına girince gülmemek için kendimi zor tuttum. Asena bir yastığa sarılmıştı ve sanırım rüyasında Barlas'ı görüyordu. Asena "Bende seni seviyorum Barlas. Hadi öp artık."dedi yastığa daha çok sarılırken. Asu sessizce "Oha!" dedi gülerek. Ben iyice domatese dönmüştüm. Kendimi sakinleştirip "İzle." dedim Asu'ya.

-"Asena, aşkım." dedim.

Asena
-"Barlas sen bana aşkım mı dedin?"

-"Evet Asena, sana aşkım dedim. Sen de bana der misin?"

Asu bu sırada videoya çekiyordu.

Asena
-"Barlas seni çok seviyorum aşkım."

dedi yastığına sarılırken. Benden kahkaha koparken Asu da kendini tutamamıştı. Bizim gülüşmelerimizle Asena da irkilerek uyanmıştı.

"Ne oluyor?"dedi şaşkınca. "Asena aşkım hiç uyanmasaydın keşke Barlas'la güzel gidiyordu." dedim daha da anırarak. Asena kaşlarını çattı sonra oda dayanamayıp gülmeye başladı. "Yine rüyam da sayıkladım değil mi?" dedi nefes vererek. "Ooo! Sayıklamak ne ki öpüyordun mübarek." dedi Asu gülerek. "Çok komik Asu. Seni de gördük." dedi gülerek. Asu "Ne zaman gördünüz sanki?" dedi. "Berkan olayını unuttun galiba?" dedim ona alayla bakarak. "Olabilir, tamam ama aynı şey değil bir kere." dedi. "Hadi hadi, kıvırma aynı şeydi." dedi Asena gülerek. "İyi be tamam! Hadi gidip Kumsal'ı uyandıralım." dedi sırıtarak.

Aşağı indiğimizde Kumsal hala salonda uyuyordu. Asu "Ne yapalım sizce?" dedi. Elimi kaldırıp "Benim bir fikrim var." dedim. Asena "Neymiş senin bu kadar parlak fikrin?" dedi. "Bilgisayarı televizyona bağla sen gerisini bana bırak." dedim. Asena kaşlarını çatarak "Hadi bakalım." dedi ve bilgisayarı televizyona bağladı. Bilgisayarın başına geçip hemen youtube'dan 'A be kaynana n'aptın bize?' açtım ama sesi son derece yüksekti. Bende koltuğa çıkıp zıplayarak oynarken Kumsal yerinde sıçrayarak uyandı. Asena ve Asu gülerken ben de gülmeye başladım. Çünkü Kumsal'ın kalkışı kalkış değil, çiftine kur yapan arizona kertenkelesiydi.

Kumsal kendine gelince evde beni kovalamaya başlamıştı. "Alesya! Bittin sen kızım son duanı et." diye bağırmaya başladı. Ben de gülerek kaçıyordum. "Allah'ım ne olur huzur içinde öleyim." diye bağırdım. Kumsal "Bu sabahtan sonra o biraz zor olur." dedi. Gülerek nefes nefese ellerimi dizlerime koydum. Ben duraklayınca bunu fırsat bilen Kumsal üzerime bir uçuş gerçekleştirdi ve ikimizde koltuğa çakıldık. Eline ilk yastığı alıp Allah ne verdiyse vurmaya başlayan Kumsal'ı ne acımasız Asena ne de Asu durdurmaya yeltenmemişti bile.

PSİKOZLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin