33.Bölüm ~ÇIKMA TEKLİFİ~

3.2K 148 63
                                    


Kumsal'dan...

Asena "Oo! Alesya sen buraya gelsene." diyerek Alesya'yı yanına çekmişti. Alesya yanımıza geldiği an sorularıma maruz kalacaktı. "Ne yaptınız? Nereye gittiniz? Sen gece Çağan'da mı kaldın? Anlat hadi! Hem Asena'cım sen nasılsın tatlım? Siz ne yaptınız peki Barlas'la? Alesya için söylediğim soruların aynısı senin ve senin için de geçerli." dedim en sondaki 'Senin için de geçerli' dediğim kişi Asu'ydu çünkü dün Alesya gittikten sonra yanımıza Barış ve Ateş gelmişti. Bir karara varıp beraber takılalım dedik. Asu'yla sıkılacağımızı düşündüğümüz için kabul edip, Asu'nun evine gitmiştik. Gittiğimizde fazla bir şey yaşanmamıştı. Beraber yemek hazırlamıştık. Daha doğrusu biz Barış'la mutfakta yemek hazırlarken Asu ve Ateş ise masayı hazırlıyordu. Barış'la mutfakta baya eğlenmiştik. Hatta bir ara beni sevdiğini düşünmedim değil. Sonra aklıma Bora gelince bir daha hiç bir erkeğe güvenemeyeceğim aklıma gelmişti. Erkeklerin hepsi aynıydı. Oyuncuydu hepsi. Önce sana yakın davranıyor, sen ondan etkilenmeye başlayınca, hoşlanınca işler değişiyor. Eninde sonunda başkasına gidiyorlar. O yüzden kendimi Barış'a kaptırmamam lazımdı.

Barış ve çetesi ile öğrendiğim şeyden sonra Barış'a kapılıp kendimi tehlikeye atamazdım. Berkan o gün konuyu anlatınca şaşırmıştım, üzülmüştüm ve korkmuştum. Karışık duygular içindeydim. Aklıma hiç gelmezdi Barış'ın böyle birisi olduğu. Onlara depo için böyle bir oyun oynadığımızı düşününce bazen kendimi kötü hissediyordum, Barış bana karşı gülümsediğinde vazgeçmek istiyordum bu oyundan ama sonradan kötü birisi olduğu aklıma geliyordu. Ben kötü bir şey yapmıyordum, iyi bir şey yapıyordum.

"Kızlar anlatmayı düşünüyor musunuz? Hayır yani meraktan çatlayacağım." Hiç biri bana bakmıyordu. Hepsinin gözü yere odaklanmıştı. Sinir olmuştum. "Asena sen başlıyorsun itiraz istemiyorum! Başla!" dediğimde önce mırın kırın etti. Sonra da Asena "Bir şey olmadı aslında sadece beni kendi doğal ortamıma götürdü." dediğinde hepimizin gözü fal taşı gibi açılmıştı. Asena anlamıştı ki bizim ona ne manada baktığımızı "Hayır ya fesatlar öyle değil. Dağ evi gibi bir yere gittik ama daha çok ağaç, yeşillik yani yazlık gibi bir yerdi." Asu "He! Anladım. Otlama zamanı gelmiş. Buralarda ona göre doğal ortam yok tabii normal." deyip sırıtmaya başladı.

Biz de onunla birlikte gülerken Asena Asu'nun kafasına vurmuştu. "Konuyu dağıtmayın. Anlat. Götürdü sonra ne oldu?" dediğimde Asena kızarmış mıydı? Ne olmuştu? Asena "Beni kendi odasına götürdü. Sonra da beraber yattık." dediğinde ilk tepki veren Alesya olmuştu. "Siz iyice niyeti bozdunuz. Benden demesi. Barlas da az değil yani." deyip sırıtmaya başladı. Sırıtarak "Peki yatakta ne oldu?" deyip gülmeye başladım. Asena "Dur bir düşüneyim. Gece boyu seviştik. İnanamazsınız." dediğinde Asu "İnanmadık zaten. Barlas'la böyle hayaller kurduğunu bilmiyordum Asena. Sen de azıtmadın değil." hepimiz gülmeye başlamıştık. Asena Asu'nun koluna dirseğini vurmuştu. Asena "Lafın gelişi öyle söyledim zaten. Şakaydı. Bir şey olmadı. Yatakta sadece beraber uyuduk." dediği an "Asena başka bir şey olmadığına emin misin? Gazozuna ilaç atıp seni uyutmuş olmasın. Yapar mı yapar." dediğimde ders zili çalmıştı.

Sınıfa doğru giderken. "Asu ve Alesya siz de anlatmaktan kurtulamazsınız. Haberiniz olsun." İlk ders matematikti ve 3. ders Matematik sınavı vardı. Sonra da İngilizce dersi.

Matematik dersine girmeden önce Berkan ve tayfasıyla konuştuk. "Biz en arkaya geçelim siz bizim önümüze geçin." dediğinde Berkan Asena çıkıştı. "Ben en arka cam kenarımı kimseye vermem. Asu ve Kumsal'ın önündeki sıraya geçin." dediğinde güldüm. Asena Alesya'ya bile çok izin vermezdi. Orası onun yeriydi. "Kızma Asena." dedi Miraç gülerek. Biz Asena'ya gülerken Asena sırasına oturdu ve "Burası benim." dedi.

PSİKOZLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin