53. Bölüm ~ KÜÇÜK BİR ÖPÜCÜK~

1.6K 121 62
                                    

Kumsal'dan...

Kızlarla badminton turnuvasına gitmiştik ama Alesya bizimle gelmemişti. Onun için endişeleniyordum. Aslında şuan Asena ve kendim için endişelenmeliydim. Sıra bizdeydi ve ben korkuyordum. Asu'yu dövdürttüler, Alesya'nın krizini kullandılar. Peki ya bana ne yapacaklardı? Asena'ya ne yapacaklar? Gerçekten korkuyordum. İçime bir korku düştüğünde nedense hep bir battaniyeye sarılırdım. Küçüklük alışkanlığı olsa gerek.

Okul çıkışı Alesya'ya bakındık ama bulamadık. Onun yerine Berkan'lar vardı. Sınıftalardı ve kendi aralarında fısıldaşıyorlardı. Asena "Bakın yine gizli gizli konuşuyorlar. Kesin olarak bizden sakladıkları şeyler var ve sakladıkları konu da onların haksız olduğu bir şey." dediğinde Asu da Asena'yı onaylamıştı. Ben ise hala gözlerim dik dik onlara bakıyordum. Ece yine yoktu. Ece'nin de sakladığı şeyler vardı ama ben onu bizden biri olarak görmüştüm. Bizden bir şey saklayacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Özellikle de bana sürpriz yaptığı gün ve Doğukan hakkında düşüncelerini bana güvenerek söylediği zamandan sonra hiç beklemezdim.

Kızlarla okuldan çıktığımızda Asu'yla ağzımdan "Bu ne?" diye bir laf çıktı. Okulun önünde bir araba ve mahvedilmiş. Asu "Oha! Bunu kim yaptıysa efsane çizmişler. Araba kiminse geçmiş olsun." dedi ve güldü. Arabaya yaklaştığımızda Asena "Bu Araf'ın arabası. Kim yaptı acaba?" dediğinde "Benim bunu hemen çekmem lazım." deyip fotoğraflamıştım. "Çek Çek! Ayriyeten geçmiş olmasın. Umarım hiç geçmez. Madem içine etmişler. Azıcık biz de edelim mi? Canım çok çekti." deyip gülmeye başladı Asu. Asena da o an sırıtmaya başlamıştı. Asena "Bana uyar. Piçlikse en alasını yaparız." dedi ve gülüşü büyümüştü. Ellerimi birbirine sürüyordum sinsice. "Hadi başlayalım o zaman." dediğimde Asu başlamıştı bile eline bir taş alıp o da çiziyordu. Asena da ona uymuştu aynısını yapıyordu. Tam o sırada benim kafamda ampul yandı ve okulun az ilerisinde olan bakkala gittim.

Kızların yanına geldiğimde "Hücum!" diye bağırdım ve elimdeki yumurtaları arabaya attım. Asu beni gördüğünde ellerini birbirine sürdü ve "Hmm! Bu iş daha da keyifli bir hale geliyor." deyip sırıtmıştı. Asena "Kumsal gel buraya! Ver bize de." dediğinde "Sana bu yumurtalar kurban olsun." demiştim.  Asu yumurtaları atmadan önce tereddüt etmişti. "Ee! Hadi atsanıza şunları." dedikten sonra  Asu "YAZIK LAN! BİZ YERDİK BUNLARI!" dediğinde küçük çaplı bir şok geçirmiştim. "Lan saçmalamayın atın şunları." dediğimde "Benim için sorun yok ben yumurtadan nefret ediyorum." dedi Asena ve yumurtayı arabaya fırlattı. Onlar yumurtaları atarken ben de videoya çekiyordum.

İşimiz bittikten sonra evlere dağılmıştık. Eve yorgun bir şekilde geldiğim için kendimi direkt odaya atmıştım. Pijamaları mı giyip yatağıma uzandım ve müzik dinlemeye başladım kulaklıklarımla. Bir yandan da tavandaki yıldızlarımı izliyordum. O sırada odama annem girdi. Yanıma gelip yatağa oturana kadar onu fark etmemiştim.

Oturdu ve bacaklarımı dürtüklemeye başladı. Kulağımdan kulaklığımı çıkardığımda "Ne oldu anne?" demiştim. Annem "Yarın düğün var beraber ona gidelim mi? Hem senin için de değişiklik olur? Rukiye ablanın kızı Seda evleniyor. Ayıp olmasın gidelim." dedi. "İyi tamam anne sen git." dedim. "Ne demek sen git! Beni yalnız mı bırakacaksın tek başıma? Hem ayıp olur bak, eve geldi davetiye verdi. Zahmet etti. " dediğinde hala içimde düğüne gitme isteği yoktu. "Hayır anne! Sen onların neyine yetmiyorsun, sen git ben gelmeyeceğim." dediğimde beni pişman etmişti. "Bana bak o düğüne gidilecek. Yarın saat 7'de başlıyor. Ona göre hazırlan! Kaçmak yok, kesin olarak geliyorsun! Benim tepemin tasını attırma." demişti. "Anne madem götüreceksin direkt yarın düğüne gidiyoruz desene." dediğimde "İnsanlıktan anlarsın dedim ama anlamıyorsun. Düzgünce çağırdım gelmedin ben de senin dilinden konuştum." dedi ve odadan çıktı.

PSİKOZLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin