40.Bölüm ~SENİ SEVİYORUM~

1.9K 147 238
                                    

Alesya'dan...

"Allah rızası için el-Fatiha." diye bağırmamla herkes bana kötü kötü bakarak el-Fatiha okumaya başlamıştı. Yusuf Amca Asena ve Barlas'ı kötü bir halde yakalamıştı. Fatiha okunduktan sonra Yusuf Amca'ya merakla bakıyordum. "Bu ne hal Asena hastanedesiniz? Bu şekilde durmalar falan neler oluyor?" dedi Yusuf Amca bir Asena'ya bir Barlas'a bakarak. Asena "Şey babacım bir şey yok yanlışlıkla oldu zaten. Kusura bakma." dedi ve benim yanıma geldi. "Bir daha böyle görmek istemiyorum sizi." dedi. Yan yan Barlas'a baktıktan sonra da yanımızdan ayrıldı. O gittikten sonra Barlas Asena'yı çekip odadan çıkardı. Kim bilir yine neyin tartışmasını yaşayacaklardı.

Derin bir nefes aldıktan sonra herkes yavaş yavaş odadan çıkmaya başlamıştı. Görkem çıkmamakta inatçı bir şekilde kararlıydı. Doğukan da alttan alttan Ece'ye yazıyordu. Ece'ye göz kırpmayı ihmal etmemiştim. Ateş Asu'yu belinden tutarak dışarı çıkarmıştı. Asu biraz tripli gibiydi. Doğukan sağ olsun İşin garibiyse Asu'nun sevgilisi olduğu halde böyle davranmasıydı. Ateş'ten hoşlanıyor olmalıydı. Bu düşünceyle Berkan'a üzülmüştüm. Asu'yu sevdiğini anlamak zor değildi. Fakat Asu'yu çok boş bırakıyordu. Baktığında da hiç sevgili değil gibilerdi. Barış'la Kumsal zaten kıskançlık tartışmaları yaşıyorlardı. Herkesi çok özlemiştim ama en çok Çağan'ı özlemiştim. Belli ki o da özlemişti. Elimi hiç bırakmıyordu. Görkem'e çıkması için kaş göz yapıyordum. Gıcık Sarı limon bir kez de sözümü dinlese ölürdü. "Sarı limon kaybol." dedim. Görkem "Oldu canım başka." dedi. Çağan'a baktığımda sırıtarak bana bakıyordu. Çok güzel gülüyordu. Derin bir nefes alıp yüzüne bakmaya başladım. İyi ki de ölmemiştim. Yoksa bu mükemmellikten mahrum kalacaktım. Görkem "Alesya içine düşeceksin! Yavaş bak. Ben çıkıyorum ne haliniz varsa görün." dedi ve kapıyı sertçe kapayarak çıktı.

Görkem çıkar çıkmaz Çağan'la birbirimize sarılmıştık. "Alesya beni bırakıp gidiyordun." dedi Çağan titreyen sesiyle. "Hiç bir yere gitmiyorum Çağan, buradayım." dedim. Çok kötü hissediyordum. Onun bu hale gelecek kadar üzüldüğüne inanamıyordum. Bu nedense bana karşı bir şeyler hissettiğini artık anlamam için bir engel olmadığını gösteriyordu. Çağan kafasını boynuma gömerken ben de kafamı Saçlarının arasına gömdüm. Öldüğüm zaman da buraya gömülmek isterdim çünkü çok huzurluydu.

"Ben o haldeyken ne hissettin Çağan?" dedim. Çağan "O halini gördüğümde içimde kocaman bir boşluk oluştu. Seni kaybetmek beni bitirirdi. Üstünü örttüklerinde ben de oracıkta ölmek istedim. Sen gitseydin ben de arkandan gelirdim Alesya inan bana." dedi. "İnanıyorum." dedim fısıltıyla çıkan sesimle. Çağan "Seni çok özledim. Uyan artık saçma sapan espri yap diyordum. Bir ara seni tekrar güldüremeyeceğim diye çok korktum." dedi. Gözlerim artık dayanamayacaklarını anladıklarında yaşları aşağı doğru bıraktılar.

Hıçkırık tutarken Çağan kafasını kaldırıp "Şş! Ağlamak yok Dişi Goril. Sözlerimi unutuyorsun sürekli, ne olursa olsun ağlamak yok tamam mı? Söz ver bana ağlamayacaksın." dedi alnını alnıma yaslarken. Ben hıçkırıklarımın arasında zar zor "Söz veriyorum." demiştim. Bir dakika Sünger Bob'lu kolye neredeydi? Ellerim direkt boynuma giderken "Kolye nerede?" dedim panikle. Çağan elini cebine attıktan sonra kolyeyi çıkardı. "Bendeydi." dedi sonra saçlarımı öne atıp kolyemi taktı.

Çağan göz yaşlarımdan öperken "Sonra bu goril gelir göz yaşlarını öper." dedi sırıtarak. "Dikkat et de Sarı Gorilden de dayak yeme." dedim kahkaha atarken. "Sarı Goril kim kızım? Ayrıca sana kim çıkma teklifi etti? Çabuk söyle bana onun ismini?" dedi Çağan sinirle. Kıskanınca da ayrı bir karizma oluyordu! Bir dakika bir dakika. Biraz oyun oynamaktan zarar gelmezdi. ''Aaa! Birisi bana çıkma teklifi mi etmiş? Acaba kim hiç hatırlamıyorum?'' dedim yalandan. "Evet, hatırlamıyor musun?" dedi Çağan kaşlarını çatıp. Kaşlarımı çatıp düşünmeye başladım. "Ben sadece lunaparka kadar olan kısmı hatırlıyorum. Çağan biz en son seninle okula giriş yapmıştık beraber." dedim kafamı kurcalarken. "Alesya hatırlamıyor musun?" dedi. Çağan biraz bozulmuş gibiydi. Dudağımı büzüp Çağan'a bakmaya başladım sonra sırıtarak yanaklarını sıkmaya başladım. "Ölsem de unutmam." dedim.

PSİKOZLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin