we are going on vacation!!!!!

1.2K 101 79
                                    

Sabah gördüğüm rüyanın etkisiyle şaşırtıcı bir şekilde erken kalkmıştım ve geri uyuyamayınca da zaman geçsin diye salak salak oyalanmaya çalışıyordum. Aklıma gelebilecek her şeyi yapmıştım ama yine de sadece bir saat geçmişti.

Canım çok sıkıldı ve tekrardan odaya dönüp yavaşça yatağın içine girdim. Komodindeki bilgisayarı kucağıma alıp yeni başladığım bir diziyi izleyecekken, gözüm yanımda uyuyan Zayn'e takıldı.

Zayn'i uyurken kesme fikri daha cazip geldiği için kucağımdaki bilgisayarı tekrardan sessizce yerine koydum. Uyuduğu için dağılan yumuşak saçları, kalınlıkla incelik arasında gidip gelen düzgün kaşları, biçimli burnu, uzun kirpikleri, dolgun ve asla öpmeye doyamadığım dudaklarıyla erkek olmasına rağmen benden çok daha güzel bir yüze sahipti.

Ayrıca, onunla birlikte her bir yere gidişimizde, onun üzerinde dolaşan bakışlardan nefret ediyordum! Tamam, mükemmel düzeyde bir tipe sahip olabilirdi ama sonuçta sokakta yürürken benim elimi asla bırakmadan yürüyordu. Yani elini tutup yürüdüğü bir sevgilisi varken, niye yiyecek gibi bakıyordunuz amına koyayım?! O benim sevgilimdi.

"Bakışlarınla beni yediğinin farkında mısın? Uyumaya çalışıyorum."

Hiç beklemediğim bu cümle beni yerimden sıçratmıştı. Uyumuyor muydu bu? Hatta uyanık olmasından daha önemli bir soru vardı, onu dikizlediğimi nasıl anlıyordu?

"Psişik güçleri olan bir medyumla falan mı sevgiliyim?"

Gözlerini açmadan konuşmaya devam etti. "Hayır, sadece bulunduğum bir ortamda birinin bana bakmaması imkansız."

Alayla güldüm. "Tipin çok iyi falan zannediyorsan seni fena kandırmışlar, haberin olsun."

"Birinin beni kandırmasına gerek yok, her gün aynaya bakıyorum."

Yeni uyanmış olmasına rağmen zihninin bu kadar açık olmasından dolayı bana yetiştirdiği laflara cevap veremezken pes etmiştim. O da bunu anladı ve dudaklarını kıvırarak benimle uğraşmayı kesti. Bu esnada gözleri hala kapalıydı.

Sonra kısık gözlerini açıp bana baktı. "Bu halin ne?"

Sabah sıkıldığım için saçıma türlü türlü şeyler denemek istemiştim o yüzden saçımın bir kısmı örülü, bir kısmı maşalı, diğer kısmı da düzdü.
Yine de bilmemezlikten geldim. "Ne varmış halimde?"

"Salağa dönmüşsün." Sırıttı.

Kaşlarımı kaldırıp bedenimi arkamdaki duvara çevirdim. "Şimdi de duvara döndüm."

Zayn bu cevabıma kahkaha attı ve beni kendisine çekti. "Ya sen ne kadar iyi laf sokuyorsun öyle."

Bu haline sırıtıp başımı eğdim ve istemsizce sesimi incelttim. "Ya Zayn."

Üzerime çıkıp yanaklarımı öpmeye başlayınca yeni çıkmaya başlayan sakallarından huylandım ve kahkaha attım. Sonra aklıma gelen bir şeyle durmasını sağladım ve birazcık kendimden uzaklaştırdım. "Zayn, bugün öyle bir rüya gördüm ki inanamazsın."

"Nasıl bir rüyaymış?" Boş durmuyor, beni öpmeye devam ediyordu.

"Sen benim sevgilimmişsin ama biz bir sebepten dolayı ayrılmışız. Sonra yıllar geçmiş ben başka bir şehre üniversite okumaya gitmişim. Orada ev arkadaşım varmış ve beni sevgilisiyle tanıştıracakmış. Akşam sevgilisini bizim eve davet etmiş ve sevgilisi senmişsin Zayn! Ev arkadaşımın sevgilisisin!"

in love w you//zmWhere stories live. Discover now