crazy in love

2.1K 102 50
                                    

Zayn beni yavaşça yatağa yatırdığında hızlıca inip kalkan göğsü gülümsememe sebep olurken, ellerimle yumuşak yüzünü kavradım. Sakallarını okşarken, yavaşça bana doğru kafasını uzatıp önce burnumu, sonra çenemi, daha sonra yanaklarımı ve en sonra dudaklarıma kısa kısa öpücükler bırakarak geri çekildi. Dudaklarımı istemsizce araladığımı görünce gülümseyip, tekrardan dudaklarımı öperken bu sefer çekilmesine izin vermedim ve karşılık verdim. Ani bir hareketle üste çıkıp onu altıma aldığımda, buna şaşırıp gülümsemişti.
Yavaşça kucağına oturduğumda yüzümdeki elleri bacaklarıma kayarken, benimkiler de ensesini kavramıştı. Bacaklarımı okşayışı pamuğu andırırken yavaşça saçını çekmemle inleyerek, ellerini tişörtümün içine soktu. Yavaşça sırtımda ilerleyen elleriyle ürperirken, sütyenimin askısıyla oynadı.

Sikeyim öyle ıslanmıştım ki, işemiş gibiydim!

Tamam, biraz abartmış olabilirdim ama alt tarafımdaki karıncalanmalar beni mahvetmek üzereydi.

Zayn ani bir çeviklikle tişörtümü çıkarttı ve beni sütyenimle baş başa bıraktı. Ben ise altımdaki sertliği hissederek, hafifçe kucağında ileri-geri kaydım ve bu onu çıldırttı! "Siktir!" dedi dudaklarını ısırarak. "Utanmasam şimdi boşalacağım amına koyayım."

"Sakın öyle bir şey yapma. Sigara paketlerinin üstündeki çiftler gibi erken boşalan erkeği avutmak durumunda kalmak istemiyorum."

O ise kahkaha atarak bana baktı. "Sen çok kaşınıyorsun."

Söylediği şeye gülüp kendimi biraz daha hareket ettirdiğimde, beni ani bir hareketle tekrardan altına aldı ve altımdaki pijamayı sıyırarak sütyenimden taşan kısımları öpmeye başladı.

Göğsüm biraz küçüktü, o yüzden ekstra destekli sütyenlerin faydasını şimdi görüyordum işte. Ölene dek sizi giyeceğim!

Zayn ellerini külotumun üstünde gezdirince, yay gibi gerildim. "Dur!"

"Ne oldu?"

Yavaş yavaş işi daha ileriye götürüyorduk ve benim seks yaparken modumun tam yükselmesi için iki şeye ihtiyacım vardı. Biri müzikti, diğeri ise sadece gece lambasını açmaktı. Gece lambası açık olduğuna göre geriye tek bir şey kalıyordu. "Müzik açacağım."

"Ne?"

"Duydun işte. Bekle." Komodinin üstünden telefonumu aldım ve aklıma gelen ilk şarkıyı açtım. Beyonce-Crazy in Love. Sikeyim, Grinin Elli Tonu'nda çalan remix versiyonu çok iyiydi!

Şarkıyı açıp telefonu kenara koyduğumda, Zayn'in parıldayan gözlerine bakıp sırıttım. "Şimdi devam edebiliriz."

Zayn ise bu komutu bekliyormuş gibi, ağırlığını sol koluna verdi ve beni öpmeye başlayarak sağ elini kasıklarımda gezdirdi. Bazen tehlikeli bölgelere giriyor, bazense sadece bacağımın iç kısmında dolaşıyordu.
Ağzımı açıp dillerimizin buluşmasına izin verdikten sonra inledi ve külotumu sıyırarak, orta parmağını içime itti.

Sırtım gerilirken, kasıklarımı istemsiz havaya kaldırdım. Zayn orta parmağıyla git gel yaparken, az önce onun ne demek istediğini anlamıştım.
Bir parmağıyla boşalacak hale gelmiştim!

Zayn'in parmak hareketleri hızlanınca, işaret parmağını da içime itti. Dudaklarının içine doğru boğukça inledim. "Sikeyim!"

Uzun parmaklarını oldukça hızlandırıp, git gellerine bir süre daha devam ettti. Ben ise buna sadece iki dakika dayanabilmiştim. Kendimi zevkin doruklarındaymış gibi hissediyor, boğukça inliyor ve içimin titremesine engel olamıyordum. "Geliyorum," dedim, orgazm olacağımı hissettiğim anda.
Bunu der demez, gözümün önünde flaşlar patlayarak kaydı, bacaklarım titredi, ve derin bir rahatlamayla içimden ılık ılık bir şeyler aktı.

"Bu... Süperdi." dedim, kendime gelmeye çalışarak.

Zayn ise zevkten parlayan gözleriyle bana baktı ve parmaklarını içimden çıkartarak, orta ve işaret parmağını ağzının içine alarak yaladı. Şaka gibi ve çok seksiydi! "Bu daha başlangıç."

Yavaşça tişörtüyle pantolonunu çıkarttı ve baksırını sıyırdı. Gözlerim aşağıya bakmamak için kendini zorluyordu. Bu sırada ben de sütyenimin kopçasını açarak çıkarttım ve külotumu tamamen sıyırdım.

Şarkı ise baştan başlamıştı.

Zayn ıslak öpücüklerini boynumdan bırakmaya başlayarak yavaşça aşağılara doğru indi ve göğüslerimde duraksadı. Öpücüklerini iki göğsüm arasına bırakmaya başlayınca biraz sağa kaydı ve göğüs ucumu hafifçe ısırdı. Bu hareketiyle beni çıldırttı ve çığlık atmama sebep oldu.

"Sikeyim, daha fazla dayanamıyorum." dedi yavaşça.

Ben de Zayn, ben de... Üstelik az önce orgazm olmama rağmen.

Yüzünü kaldırıp tam yüzümün hizasına getirdi ve gözlerini gözlerime sabitledi. Gözlerinin içinde kaybolurken, bu sırada bir eliyle kendi uzvunu kavradı ve girişime doğru yerleştirdi. Bu hareketi beni huylandırmış, kasıklarımdaki karıncalanmaya rağmen iki bacağımı birleştirmeme sebep olmuştu.
Öbür eliyle bacaklarımı araladı ve gözlerinin gözlerime baktığı sırada yavaşça kendini bana doğru ittirdi.

Bu hareketiyle gözlerim kaymış, beynim kulaklarımdan akacak hâle gelmişti. "Gözlerini aç," dedi boğukça. "Bana bak."

Zorlukla gözlerimi açtım ve içimde git gel yaparken ona bakmaya çalıştım. O ise kendini hızlıca içime itip, bunu düzenli hale getirdiğinde dayanamıyor, çığlıklarıma engel olamıyordum. "Zayn!"

"Siktir, aşırı darsın." dedi nefes nefese. "En son ne zaman yaptın?"

"Yani.." dedim zorlukla. "Şu anda benim seks hayatımı mı konuşacağız?"

"Haklısın," dedi gülerek. Hareketlerini daha da hızlandırdı ve benim inlemelerime onunkiler de katıldı. Sesi boğazlarından boğukça çıkıyor, başını bazen geriye atıyor ve hafif nemli vücuduyla gözümde adeta bir Yunan tanrısı gibi görünüyordu.

Kafasını boynuma gömüp oraya hafif ısırıklar bırakmaya başladı. Ben ise saçlarını çekerek, bacaklarımı beline doladım. Bu şekilde hareketleri daha da kolaylaştı. Kendini en derinime itiyor, her itişinde yatağı duvara çarptırıyordu.

Belli bir süre daha bu şekilde devam ettiğimiz ve ikimizin de zevkin doruklarına çıktığımız bu anlar, Zayn'in içime boşalmasıyla son buldu. Ağırlığını üzerime verip yığıldığında, hızlıca aldığımız nefesler birbirine karışıyordu. "Çok iyiydi," dedi, terden nemlenmiş saçlarımı öperek.
Başımı sallamakla yetindim. Konuşmaya hâlim kalmamıştı.

Gerçekten çok iyiydi. Sevgili olmadan önce, bazı geceler hayal ettiğim kadar iyiydi hem de.

bi bölüm tamamen seks yazdığıma inanamıyorum amk

in love w you//zmUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum