report

2.5K 152 44
                                    

Evde sinirden duramayıp, Daisy'le geçirdiğim birkaç kafa dağıtıcı saatin ardından tekrardan eve döndüm. Öğleden sonra işe gidecektim ve üstümü değişmem lazımdı. Bunu hiç istemesem de en azından eşyalarımızı yeni evimize taşıyana kadar katlanmak zorundaydım.

Yeni evimiz.

Hala bunu söylerken şaşırıyordum. Her şey o kadar hızlı gelişmişti ki. Zayn'le aynı evde yaşamaya başlayacaktık, tanrım! Hala buna inanamıyor ve her aklıma geldiğinde sırıtmaktan kendimi alıkoyamıyordum.

Anahtarımla evin içine girip kapıyı kapatınca, anahtarı da gelişigüzel bir yere fırlattım. Odama çıkarken salondan geçmek zorundaydım ve şu an en son görmek isteyeceğim Cordelia'ydı. Salonda olmamasını umarak odama doğru yürürken, parti gecesinden beri salonun hiç toplanmadığını farkettim. O aptal sidiklinin verdiği parti yüzünden evi bok götürüyordu ve ev hâlâ temizlenmemişti! Hızla Cordelia'nın kaldığı odasına gittim. Kapıyı çalmadan içeri girdiğimde, sidiklinin yatağa rahatça uzanıyor oluşu daha çok sinirimi bozmuştu.

"Ev çöpe benziyor!" sinirle kelimeleri ağzımdan döktüm.

Cordelia yatakta doğrularak bana baktı. "Yani?"

"Odadan defolup git ve salonu topla."

"Uhm.." eliyle düşünüyormuş gibi çenesini tuttu. "Hayır."

Sinirle gözlerimi kapatıp sakin olmaya çalıştım. O ise konuşmaya devam etti. "Evde ne işin var?"
Cevap vermeden gözlerimi açtım ve kaşımı kaldırdım. "Sevgilinin evinde olman gerekmiyor muydu?" dedi, sevgili kelimesini bastırarak. "Yoksa kavga mı ettiniz? Bir erkeği uzun süre elinde tutamayacağını biliyordum, kuzen."

Gözlerimi devirdim. Şu an Cordelia'ya atacağım bir tokat daha işleri daha yokuşa sürerdi.

Size bahsetmeyi unutmuştum, değil mi? Zayn'i öptükten sonra attığım o tokattan sonra Cordelia'nın üst düzey oyunculuğuyla Almanya'daki ailesine olayı abarta abarta anlatması üzerine, onun ailesi ve benim ailem birbirine girdi. Onun ailesi benim nasıl böyle bir şey yapabildiğimi sorgularken, benim ailem de beni savunmaya devam etti. En sonunda aileler didişmeyi bıraktı ve sidiklinin ailesi erken bilet almayı ortaya sürerek sidiklinin bizde daha fazla kalmamasını istediler. Ah tanrım, keşke öyle olsaydı!
Aptal sidikli tabiki de bunu kabul etmedi. Ailesine, burada memnun olduğunu ve zaten benim eve uğramadığımı söyledi. Oysa Zayn'le beni ayırmayı istediğinden hiç şüphem yoktu.
Neyse, bu olaylar silsilesinde annemden sidikliye bir daha vurmamak üzere derin bir azar yedim. Normalde bunu tekrardan yapardım ama sidiklinin babası, annemin abisi oluyordu ve onların arasını bir daha bozmak istemezdim.
Verdiğim bu kısa, bilgilendirici aradan sonra konuya geri dönebiliriz.

Şiddet içerikli bir şey yapamadığım için elimi yumruk yaptım ve tıslayarak konuştum. "Burnunu her boka sokma."

"Bugün bir randevum var. Online sitede tanıştık ve çok fazla ortak yönümüz var."

Merak etmediğim halde ilişkisinin detaylarını anlatmaya devam etti. "Mesela, ikimiz de çocuklardan nefret ediyoruz."

Gözlerimi devirdim. "Ne kadar sevimli. Bak, gerçekten umursamıyorum."

Oflayarak oturduğu yatakta uzanır pozisyona geçti. "Şimdi odamdan çık, güzellik uykumu almam gerek."

"Anne ve babam eve dönmeden önce evi temizlemeyi unutma."

Yorganı üzerine çekti. "Evet, evet. Herneyse."

Cevap verme gereksinimi duymadan odadan çıktım ve işe gitmek için üzerimi değişmeye gittim.

in love w you//zmWhere stories live. Discover now