💫44💫

449 20 16
                                    

Diana's Pov :

§Έπειτα απο λιγα λεπτά, βρηκα επιτέλους το θάρρος και βγήκα εξω. Στεκόταν εκεί, μόνος του καπνίζοντας το ενα τσιγάρο μετά το άλλο. Deja Vu. Την θυμάμαι αυτη την σκηνή. Η τελευταία μας συνάντηση, το προτελευταίο μας αντίο. Επτα χρόνια πριν όλα ήταν διαφορετικά. Θλιψη, πόνος, απογοήτευση ηταν αυτα που επικρατούσαν στην ζωη μου. Ειχα χασει τα πάντα μεσα σε λίγους μηνες. Μα πάνω απο ολα, ειχα χασει τον εαυτο μου. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να χάνεις "δικούς" σου ανθρώπους ή τον ίδιο σου τον εαυτό; Ιδού το δίλημμα. Παντα θα βρεθεί κάποιος στον δρόμο σου, είτε αυτός λέγεται φίλος, συγγενής, άγνωστος. Μα αν δεν αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου, γιατί να σε αγαπήσουν αυτοί; Διαρκώς βρισκόμαστε σε μάχη με τους δαίμονες του μυαλου μας. Αλλα λέει το μυαλό και αλλα θέλει η καρδιά. Επικρατεί ενα χάος, μια διαρκής μαχη με νικητή το άγνωστο.

"Σε ακούω" ξεφωνησα κάνοντας τον να γυρίσει και να με κοιτάξει.

Προτού ξεκινήσει να μιλάει, έσβησε το αποτσιγαρο του και πηρε μια βαθιά ανασα.

"Σε παρακαλώ μην με διακοψεις. Ξερω περασαμε πολλά, ομορφες και δύσκολες στιγμές. Οταν σε πρωτοείδα μεσα στο διαμέρισμα μου, εχασα την γη κατω απο τα πόδια μου. Το βλέμμα σου με σκλαβωσε. Ένιωσα ζωντανός μετα απο πολύ καιρό και αυτό το χρωστάω σε εσενα. Δεν ξέρω, αλήθεια δεν ξέρω αν ειχα νιώσει τόσο ζωντανός πριν, πριν σε γνωρίσω και μπεις στην ζωη μου απρόοπτα, χωρίς καμία προειδοποίηση. Σε αγάπησα, σε αγάπησα και σε αγαπώ με ολη μου την καρδιά. Ηθελα να ειμαι ο λογος που χαμογελας, που κοιτάς το κινητό και μετα χάνεσαι στο πλήθος χαρούμενη.
You were the shadow to my light. Και δεν θα αλλαζα τίποτε. Οτι ζήσαμε, θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην καρδια μου. Ξέρω, ειμαι μαλακας, αλλα Di; Δεν ελαβα ποτέ μου αγάπη πριν απο εσενα. Δεν ήξερα πως να αγαπήσω, πως να φερθω, πως να σου ανταποδώσω ολο αυτό που μου έδωσες. Μαζι σου εμαθα να αγαπώ, να νοιάζομαι, να ειμαι ο εαυτος μου. Πέρασα ατελείωτες ωρες να σε παρακολουθώ να χορεύεις. Για αυτο και σε αναγνώρισα απευθείας. Η μουσική κανει το σωμα σου να ταλαντωνεται. Σαν μια κούνια. Δεν χορεύουν μόνο τα πόδια σου, αλλα και η καρδια σου. "

" Harry "τον διεκοψα τραυλιζοντας.

" Οχι Di, ειναι η σειρα μου να μιλήσω. Θα φύγω μικρή μου, θα εξαφανιστώ απο την ζωη σας. Είσαι ευτυχισμένη στο πλευρό του κολλητού μου, και ποιος ειμαι εγω που θα σας το χαλάσω; Ζηλεύω Diana Johnson. Ζηλεύω που ο Alex είναι η αιτία που χαμογελας και οχι εγω. Αλλα τι να κάνουμε, η ζωή ειναι γεμάτη ανατροπές. Θυμάσαι την πρώτη μας γνωριμία; " με ρώτησε με κατακόκκινα ματιά.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now