💫25💫

320 29 4
                                    

Diana's Pov :

"Diana, ήρθε ένα μέιλ στον υπολογιστή σου, να το ανοίξω;" φώναξε ο Harry από το σαλόνι όσο μας ετοίμαζα πρωινό.

"Άνοιξε το, τίποτα προσφορές θα είναι" του απάντησα καθώς συνέχιζα να μαγειρεύω.

§Σήμερα το βράδυ μας περιμένουν οι γονείς του Harry σε μια δεξίωση που διοργανώνουν για τα 27 χρόνια της εταιρίας του. Ναι, το παραδέχομαι είμαι αρκετά αγχωμένη. Φοβάμαι μην τα κάνω θάλασσα και ρεζιλευτει και ο Harry εξαιτίας μου. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια και είμαι μια απλή χορεύτρια. Δεν φοράω ρούχα τα οποία ανήκουν σε κάποιο οίκο μόδας, τα παπούτσια μου είναι φθαρμενα από την καθημερινή χρήση και δεν έχω ακριβά κοσμήματα. Το πιο ακριβό που έχω είναι το κινητό μου που μάζευα τρία χρόνια λεφτά για να το αποκτήσω. Φυσικά και δεν ντρέπομαι για την οικογένεια μου, τους λατρεύω έτσι όπως είναι. Αλλά σίγουρα αν το μάθουν, θα βρούνε κάποιο τρόπο για να με υποτιμήσουν. Και θα έχουν δίκαιο, τι δουλειά έχω εγώ με έναν απόγονο των Styles. Μπορεί να θεωρήσουν πως είμαι μαζί του μόνο και μόνο για τα χρήματα. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι μαζί του γιατι είμαι παράφορα ερωτευμένη. Δεν με νοιάζει ούτε η οικονομική του κατάσταση ούτε τίποτα. Ερωτεύτηκα το αγόρι που παίζει μποξ και δεν ακούει κανέναν. Άλλο αν στην πορεία άλλαξε για εμένα.

"Diana, σε έδιωξαν από την σχολή;" με ρώτησε ο Harry μόλις μπήκε στην κουζίνα και τρόμαξα.

"Ορίστε; Όχι βέβαια" απάντησα γρήγορα χωρίς να τον κοιτάξω

"Μην μου λες ψέματα. Σου έστειλε μέιλ η σχολή όπου μας ενημερώνει πως ένας άγνωστος Χ πλήρωσε για εσένα τα δίδακτρα για όσα χρόνια θα φοιτήσεις. Πότε περίμενες να μου το πεις και ποιος στο διαολο είναι αυτός Diana;Τι άλλο κου κρύβεις;" μου φώναξε εξαγριωμένος.

" Harry ακούς τι λες; Που θες να ξέρω ποιος τα πλήρωσε. Μπορεί να είναι και οι γονεις μου, μπορεί να είναι και κάποιος χορηγός. Ειλικρινά δε γνωρίζω ποιος μπορεί να είναι. Και δεν σου κρύβω τίποτα. Απλά ντρεπόμουν να σου πω Κως με έδιωξαν από την σχολή λόγο ελειπης φοίτησης. Δεν τους ενημέρωσα για το συμβάν και όπως φαίνεται ούτε και εσύ. Με έβλεπες Harry, ήμουν όλη μέρα κλεισμένη στο δωμάτιο. Δεν είχα ανοιχτό το κινητό, το λαπτοπ είναι συνέχεια στο σαλόνι. Έβλεπα μόνο εσένα, τον ψυχολόγο και τον Tayler. Με έβλεπες γαμωτο και ξέρεις πολύ καλά πως δεν θα σου έκρυβα κάτι τέτοιο. Δεν είμαι τέτοιος ανθρωπος Harry και το ξέρεις πάρα πολύ καλά. Απλά ένιωθα και νιώθω αμήχανα. Είσαι ένας επιτυχημένος νέος, με λεφτά με μέλλον ενώ εγώ; Είμαι μια απλή χορεύτρια, είμαι άνεργη και το μόνο που έχω καταφέρει αυτά τα γαμημενα 18 χρόνια είναι να κερδίσω μια υποτροφία που ουσιαστικά την πέταξα στα σκουπίδια μέσα σε ένα τρίμηνο. "του απάντησα καθώς σκούπισα τα μουσκεμενα μου μάγουλα.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now