💫1💫

805 51 3
                                    

Diana's Pov :

Πολλά ψέματα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς,όπως το μπλε κομμάτι της γομας σβήνει το στιλο, ο έρωτας μας δεν θα μας πληγώσει ποτέ, οι φίλοι δεν θα μας προδωσουν. Και όλα αλλάζουν μόλις γίνουμε φοιτητές. Ξεκινάς ψαρωμενος, μα σίγουρα ενθουσιασμενος για μια νέα ζωή. Μετά την πίεση και το άγχος, νιώθεις σαν θηρίο έξω από το κλουβί του, όλα άγνωστα μα συναρπαστικά. Ένα φοιτητικό σπίτι δεν χρειάζεται πάρα πολλά. Το κρεβάτι σου που θα φιλοξενήσει πολλές εφημερες αγκαλιές, είτε φιλικές είτε ερωτικές αν είσαι τυχερός, έναν καναπέ, που θα φιλοξενήσει γέλια, κλάματα, τσακωμούς, φωνές, φίλους, οικογένεια. Το τραπεζάκι μπροστά σου θα γεμίζει και θα αδειάζει συνεχώς. Είτε από βιβλία, είτε από κούπες και σημειώσεις. Βλέπεις, ο δικός σου χώρους σου επιτρέπει να βάζεις και τους δικούς σου κανόνες και όρους. Δεν χρειάζεται να υποκρίνεσαι πως είσαι καλά για να αποφεύγεις ενοχλητικές ερωτήσεις. Έχεις την αυτονομία σου, μπορείς να ξενυχτησεις όσο θέλεις, χωρίς να είσαι με το ρολόι στο χέρι. Ξενύχτια και πάρτι στην αδελφότητα με φτηνό κρασί και μπύρα, γνωριμίες με ατομα μεγαλύτερα από εσένα. Θα ξεκινήσεις κάνοντας παρέα με όλη την σχολή μέχρι να βρεις αυτούς τους πολύτιμους που θα αποκαλέσεις παρέα σου.

Λεωφόρος 25,γωνία στα δεξιά

Εδώ είμαστε λοιπόν. Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Επιτέλους, βρίσκομαι στην ομορφότερη πόλη του κόσμου, Νέα Υόρκη. Μπορεί να θυσιασαν πολλά οι γονείς μου για να βρεθώ εδώ, αλλά νιώθω τόσο καλά. Εντάξει ξινιζω λιγάκι στην ιδέα πως θα έχω συγκάτοικο, αλλά θα μου περάσει. Ο καθένας θα έχει τον χώρο του και στο σπίτι θα υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Δεν ξέρω καν αν είναι κοπέλα ή αγόρι. Αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι κοπέλα, σιγά μην με άφηνε ο πατέρας μου, μόνη μου με ένα αγόρι. Μην ξεχνάμε πως τα αγόρια σε αυτή την φάση της ζωής τους είναι ορμόνες με πόδια. Το μυαλό τους το έχουν που θα χωσουν το πουλί τους.

Φορτωμενη με 4 σάκους, 2 βαλίτσες και μια κούτα έφτασα έξω από την πόρτα του νέου μου διαμερίσματος. Τρελός άγχος κατέλαβε το σώμα μου μόλις πάτησα το κουδούνι. Είμαι καλά ντυμένη; Μήπως τα μαλλιά μου πετάνε; Λες να ξεχυλισε η μάσκαρα;

Ηρέμησε Diana, εισαι υπέροχη. Το φόρεμα στρονει υπέροχα στο σώμα σου και είσαι μια κούκλα. Θα κανεις καλή εντύπωση στον νέο σου συγκάτοικο. Απλά χαμόγελα, δείξε πως είσαι άνετη.

Η πόρτα άνοιξε και μπροστά μου εμφανίστηκε ένα αγόρι. Το βλέμμα μου κόλλησε πάνω στα καταπράσινα σαν σφαραγδι ματιά του. Πρώτη φορά έβλεπα στην ζωή μου τέτοια ματιά. Τέτοια πανέμορφα και ζωντανά ματιά. Το βλέμμα μου ταξίδεψε στο υπόλοιπο σχεδόν γυμνό του σώμα. Το στερνό του ήταν σχεδόν καλυμμένο με τατουάζ. Τα μαλλιά του ελαφρώς μακρυά ενώ το πρόσωπο του πεντακάθαρο.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now