💫27💫

311 30 1
                                    

Diana's Pov :

§Μα κάπου σ' αυτές τις ψυχικές ισορροπίες, η δύναμη γίνεται αυτοσκοπός χωρίς να το επιζητήσεις. Κι είναι τότε που πιάνεις τον εαυτό σου να ξεσπά. Μπορεί πριν λίγο να γελούσε, μα ξαφνικά όλα τα δάκρυα που πάλεψες να κρατήσεις, τρέχουν σε αγώνα παραπόνου με το τελικό σημείο παύσης να είναι πολλές φορές, άγνωστο.Γιατί τη στιγμή που αρχίζεις να κλαις, αντιλαμβάνεσαι πόσο πολύ ανάγκη το είχες. Τι κι αν η μέρα σου πήγε γενικά καλά, τι κι αν η στραβή που σου έτυχε ήταν ασήμαντη; Ήταν όμως υπεραρκετή για να ενεργοποιήσει όλα εκείνα τα κουμπιά που σε πειράζουν και σε επηρεάζουν. Όλες οι ευαισθησίες βρίσκουν κοινό σημείο αναφοράς κι εμφανίζονται όσο πιο έντονα μπορούν κι εσύ απλώς ακολουθείς.Σε κούρασαν οι άνθρωποι και δε θες να μιλάς για τα δικά σου, πόσο μάλλον να μοιράζεσαι τις στιγμές σου. Είσαι αντιμέτωπος εσύ με τον εαυτό σου και κανείς δεν πρόκειται να σε κρίνει και να το εκλάβει σαν αδυναμία κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.
§Περπατάω στο σκοτάδι δίχως κάποιον προορισμό. Τα δάκρυα μου τρέχουν ανεξέλεγκτα, καθώς περπαταω. Δεν ξέρω πόσες ώρες λείπω από την δεξίωση. Είμαι πληγωμένη, το κινητό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει. Βαθιά μέσα μου ξέρω πως δεν του αξίζω, ξέρω πως είμαι κατώτερη του, αλλά ήθελα να προσπαθήσουμε. Πρώτη φορά μου μίλησαν τόσο άσχημα, τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να με σέβονται. Σήμερα, όλα αυτά γκρεμίστηκαν. Η αυτοπεποίθηση μου, η χαρά μου, όλα χάθηκαν. Εξαρχής όλο αυτό ήταν λάθος, δεν έπρεπε να παραβρεθουμε εδώ.

"Diana;" άκουσα μια γνωστή φωνή να με φωνάζει και πάγωσα.

Πως με βρήκε;

§Επιταχυνα το βήμα μου, προσπαθώντας να απομακρυνθώ από κοντά του. Δεν ήθελα να με ξαναδεί σε αυτά τα χάλια, το πρόσωπο μου πρέπει να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

"Γαμωτο Diana, γιατί έφυγες έτσι; Γιατί δεν με ενημέρωσες;" φώναξε ο Harry πιάνοντας το χέρι μου.

"Φύγε Harry, σε παρακαλώ άφησε με μόνη μου" του απάντησα κλαίγοντας και προσπάθησα να τραβηχτω από το κράτημα του.

"Μωρο μου, κλαις; Τι συνέβη αγάπη μου;" με ρώτησε κοιτώντας με έντονα στα μάτια.

" Δεν σου αξίζω Harry, ποτέ δεν έπρεπε να μείνω μαζί σου. Είμαι πολύ λίγη για εσένα, αξίζεις μια γυναίκα με κύρος, να κατάγεται από πλούσια οικογένεια. Συγγνώμη μωρό μου, μα δεν ανήκω σε κάτι τέτοιο "του απάντησα κλαίγοντας και με τράβηξε στην αγκαλιά του.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now