💫4💫

559 36 3
                                    

Diana's Pov :


I've been running through the jungle
I've been running with the wolves
To get to you, to get to you
I've been down the darkest alleys
Saw the dark side of the moon
To get to you, to get to you
I've looked for love in every stranger
Took too much to ease the anger
All for you, yeah, all for you
I've been running through the jungle
I've been crying with the wolves
To get to you, to get to you (oh to get to you

"Κλείσε το γαμημενο ξυπνητήρι γαμω" άκουσα κάποιον να φωνάζει και αμέσως μετά ένα δυνατό κρότο από τον τοίχο.

Άνοιξα αμέσως τα μάτια μου και έκλεισα το ξυπνητήρι. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στην σχολή και είμαι τρελά ενθουσιασμενη. Μια κραυγή ενθουσιασμού ξέφυγε από το στόμα μου και σηκώθηκα σβέλτα από το κρεβάτι μου. Μια νέα αρχή με περιμένει σήμερα. Κάθε αλλαγή σηματοδοτεί και μια νέα περίοδο, νέα ανεξερεύνητα μονοπάτια που προκλητικά μας προσκαλούν να τα διαβούμε.
«Κάθε αρχή και δύσκολη» συνηθίζει να λέει ο σοφός μας λαός και ποια είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω! Ένα παραπάνω, θα ταυτιστώ και θα προσθέσω πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όχι μόνο δύσκολη είναι, αλλά κι ασήκωτη σαν το σφυρί του Θορ.Όταν -επιτέλους- γίνεσαι φοιτητής, βρίσκεις το καινούριο σου σπίτι, συνάπτεις νέες παρέες και γενικά απογαλακτίζεσαι απ' την οικογένειά σου, ξέροντας πως πλέον μόνος σου θα διαχειρίζεσαι τις υποχρεώσεις και τη ζωή. Στην αρχή, ίσως νιώσεις μέσα σου δύο δυνάμεις να πιέζουν με μανία το στομάχι σου· απ' τη μία φόβο μήπως δεν τα καταφέρεις κι απ' την άλλη, αγωνία κι ανυπομονησία να βιώσεις νέες καταστάσεις.

Προχώρησα με γοργά βήματα προς την ντουλάπα μου για να διαλέξω τι θα φορέσω. Έχω τρεις ολόκληρες ώρες στην διάθεση μου και θα τις εκμεταλλευτω. Σήμερα η μέρα είναι ξεχωριστή, σήμερα πρέπει να κάνουμε καλή εντύπωση αν θέλουμε να πάει και όλη η υπόλοιπη χρόνια καλά. Ανυπομονώ τόσο πολύ να χαθώ μέσα στις ατελείωτες αίθουσες του πανεπιστημίου και να αρχίσω την εξερεύνηση. Να μάθω για την ιστορία του μπαλέτου,για την ζωή της Anna Pavlova, της Galina Ulanova, της Alicia Markova και πολλών άλλων σπουδαίων χορευτών.
Επέλεξα να φορέσω το αγαπημένο μου κόκκινο φόρεμα και το συνδιασα με το δερμάτινο μπουφάν μου και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Βάφτηκα ελαφρώς και επλεξα τα μαλλιά μου σε μια γαλλική πλεξούδα. Χαμογέλασα μόλις αντίκρισα την φιγούρα μου στο καθρέπτη και βγήκα από το δωμάτιο μου.

"Αυτό το πρόγραμμα που βιάζεται ολόκληρο τραγούδι για να σας ξυπνάει δεν μπορώ να το καταλάβω" είπε ο Harry μόλις μπήκα στην κουζίνα.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن