💫22💫

349 32 13
                                    

Diana's Pov :


" Diana, γύρισα" η φωνή του Harry αντήχησε σε όλο το σπίτι.

"Στο σαλόνι είμαι" του φώναξα και εγώ πίσω.

§Έχει μόλις λίγα λεπτά που ο πατέρας μου αποχώρησε από το σπίτι. Αύριο είναι η δίκη για την διατροφή των διδύμων και θα πήγαινε στους στα παιδιά να μείνει. Μου πρότεινε να πάω και εγώ μαζί του, μα αρνήθηκα. Δεν βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση για να τους γνωρίσω. Δεν θέλω να με λυπηθούν. Δεν θέλω να τους γνωρίσω κάτω από τέτοιες συνθήκες. Και δεν ξέρω αν θέλω να τους γνωρίσω εν τέλη. Στο παρελθόν προσπάθησα να επικοινωνήσω έστω μαζί τους, αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν κάθε επαφή. Δεν τους κατηγορώ, ο πατέρας μας προτιμησε την μητέρα μου. Ωστόσο εγώ είμαι το θύμα της περίστασης.

"Πως πήγε;" τον ρώτησα μόλις έκατσε δίπλα μου στον καναπέ.

"Νίκησα αλλά έλειπε το γούρι μου" μου απάντησε και με φίλησε τρυφερά.

"Harry, ήρθε ο πατέρας μου πριν λίγη ώρα"

"Ορίστε;" απάντησε έκπληκτος.

"Ήρθε γιατί ανησύχησε. Ε και για να μην πολυλογώ, τρελάθηκε που με είδε σε αυτή την κατάσταση. Περισσότερο τον πείραξε που δεν τους το είπα. Και με εσένα εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο "του απάντησα χαζεύοντας ταυτόχρονα στο λαπτοπ του.

"Εγώ τι έκανα; Επειδή σεβαστηκα την άποψη σου; "ρώτησε ελαφρώς θυμωμένος ο Harry.

" Και για αυτό. Αλλά περισσότερο θύμωσε που πληρώνεις εσύ τις φυσικοθεραπειες. Σου έχει αφήσει κάτι στον πάγκο της κουζίνας." του απάντησα και τιναχτηκε σαν ελατήριο από τον καναπέ.

" Πες τον πατέρα σου να τα βάλει εκεί που ξέρει τα λεφτά" φώναξε εξαγριωμένος και πέταξε την επιταγή στον καναπέ.

" Harry, είτε το θέλεις είτε όχι, αυτά τα λεφτά σου ανήκουν. Ήδη έχεις κάνει πάρα πολλά για εμένα. Νιώθω πως σε εκμεταλλευομαι μερικές φορές. "του απάντησα ειλικρινά.

" Γαμωτο Diana, δεν θέλω να λεφτά σας. Δεν με υποχρεώνει κανείς γαμωτο. Με εκνευρίζεις" μου φώναξε έξαλλος.

" Σε εκνευρίζω; Επειδή δεν θέλω τα λεφτά σου; Στο κάτω κάτω Harry, δεν έχουμε ξακαθαρισει καν τι στο διαολο είμαστε. Πηδιομαστε μόνο χωρίς να έχουμε βάλει κάποια ταμπελα. "του φώναξα εξαγριωμένη.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now