💫43💫

303 15 10
                                    

Diana's Pov :

"Συγχαρητήρια, είστε έγκυος" καμπάνες ηχουσαν στα αυτιά μου ενω ενιωσα δακευα χαράς να ρέουν στα κατακόκκινα μάγουλα μου.

§Ωραίος διάλογος οι ματιές. The eyes chico, they never lie. Με κοιτούσε με μάτια γεμάτα χαρά, αγωνία, ενθουσιασμό. Οπως και εγω. Είμασταν χαρούμενοι επιτέλους νιώσαμε πλήρης. Είναι όμορφο το συναίσθημα. Τι πιο ξεχωριστό απ' το να θέλεις να γίνεις μητέρα. «Θα τα κάνω όλα σωστά; Είμαι έτοιμη; Κι αν κάνω κάτι λάθος;». Πόσα πράγματα περνούν απ' το γυναικείο μυαλό και πόσες ανασφάλειες μπορεί όλο αυτό να γεννά. Ανασφάλεια, λέξη κλειδί για τη γυναικεία ψυχολογία στην παρούσα φάση. Αρχικά οι φόβοι μου εστιάζουν στην ασφάλεια του μωρού κατά την κύηση. Ερωτήματα με απαντήσεις που θα λάβω εν καιρώ, πρωτίστως όμως ο σύντροφος είναι αυτός που θα προσφέρει συναισθηματική κάλυψη.

"Δηλαδή τα καταφέραμε; Δεν θα υπάρξει κάποια τυχαία αποβολή έτσι;" ρωτησε ανήσυχος ο Alex όσο είχε το χέρι του στην κοιλιά μου.

"Κατα 80% το παιδί θα καταφέρει να γεννηθεί αυτη την φορα. Ωστόσο υπάρχει και το 20% που δεν πρέπει να παραλείπετε. Για αυτο σας συνιστώ λίγες μέρες ακινησία, αποφύγει μετακινήσεις βαρέων αντικειμένων και φυσικα όχι συγκινήσεις. Πιστεύω οτι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα καταφέρετε να γίνεται γονείς "εξέφρασε την γνωμάτευση του ο γιατρός και οι δυο μας, φανερά συγκινημένοι και χαρούμενοι γνεψαμε καταφατικά.

§Πιασμένοι χερι - χερι πλεον, τριγυρνουσαμε στα σοκάκια του Λονδίνου χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτα. Είμασταν ευτυχισμένοι, νιωθαμε πλήρεις κάτι που ειχα καιρο να νιώσω. Ήμουν σίγουρη πλέον, αυτός ειναι ο άνδρας της ζωης μου. Και πάντα θα ειναι. Η ξαφνική άφιξη του Harry τόσο στην ζωη μου όσο και στο σπιτι μου δεν κατάφερε να αλλάξει τα συναισθήματα που τρέφω για τον Alex. Ο Harry ήταν ενας έρωτας που έληξε, αλλαξα σελίδα και προχώρησα. Το αξιζα, οτι συνέβη στην ζωη μου το αξιζα. Αλήθεια, δεν θα αλλαζα τίποτα. Απο ολα αυτα τα τροχοπεδια κατάφερα να βρω τον εαυτό μου, να ανακαλύψω τι πραγματικά αξίζω, ποιο είναι το πεπρωμένο μου.

"Diana;" με έβγαλε απο τις ατελείωτες σκέψεις μου η φωνη του συντρόφου μου και γύρισα και τον κοιταξα.

"Πες μου" του απάντησα έχοντας αποτιπομενο ενα χαζο, παιχνιδιαρικο χαμόγελο στο προσωπο μου.

"Θέλεις να με παντρευτείς;" η φωνη του ηχησε στα αυτια μου σαν μελωδία, ενω ο ίδιος ειχε γονατίσει μπροστά μου και με κοιτούσε με αγάπη.

Αυτό αξίζω...

"Ναι, ναι, ναι θέλω" φώναξα ενθουσιασμενη και έπεσα στην αγκαλιά του.

§Για πρώτη και ισως μοναδική φορά δεν με ενοιαζαν τα βλέμματα των περαστικών. Δεν υπήρχε κανείς άλλος εκτός απο εμενα, τον Alex και το μικρό μας μωράκι. Η συνέχεια μας...
Θεε μου, ηθελα να το ζήσω αυτό τοσα χρόνια. Και επιτέλους έφθασε η ώρα. Ευτυχώς, γιατί η υπομονή μου ειχε αρχίσει να εξαντληται.

"Με κάνεις να νιώθω ευτυχισμένος. Σε ευχαριστώ μωρό μου, σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου έχεις χαρίσει μέχρι και τώρα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου, σε ευχαριστώ που παρα τις άπειρες φορες που εχω καταφέρει να σε εκνευρίσω δεν έφυγες" ειχε ενώσει τα δάχτυλα μας μεταξύ τους και με κοιτούσε βαθιά στα μάτια όσο μιλούσε.

" Εγω σε ευχαριστώ. Για ότι μου εχεις χαρίσει μέχρι τώρα. Για ολες αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις. Σε ευχαριστώ που μαζι εκπληρωσαμε το μεγαλύτερη μου όνειρο. Ενα παιδί. Σπλαχνο δικο μου και δικό σου. Ειναι η συνέχεια μας αγάπη μου" τράβηξα τον γιακά του πουκάμισο του και ένωσα τα χείλη μας.


" Σε λατρεύω "

" Σε αγαπώ "

[...]

§Μπαίνοντας στο σπίτι, μυρωδιά από φρεσκα θαλασσινά τρυποσαν στην μύτη μου κάνοντας το στομάχι μου να γουργουρισει. Η λαχτάρα ηταν μεγάλη αλλα για το καλό τιυ παιδιού δεν έπρεπε να φαω. Δυστυχώς, τα οστρακοειδή θεωρούνται απογοητευμένη τροφη κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλα και του θηλασμού.

"Εμ, δεν ηξερα αν εχεις μαγειρέψει κάτι και πήρα την πρωτοβουλία να ετοιμάσω κάτι στα γρήγορα" απάντησε αμήχανος ο Harry μολις με ειδε να μπαίνω στην κουζινα.

"Καλα έκανες. Απλα για εμενα θα ετοιμάσω λίγα μακαρόνια" προχώρησα προς το πάγκο και γέμισα την πρώτη κατσαρολα που βρήκα με νερο προκειμένου να ετοιμάσω το γευμα μου.

" Τι σας είπε ο γιατρός;" ρωτησε έχοντας ακουμπήσει το σωμα του δίπλα μου.

"Ειμαι έγκυος " του απάντησα σταματώντας ότι έκανα πιο πριν.

" Αλήθεια;" φανηκε να ξαφμιαζεται με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μου.

"Ναι, τα καταφέραμε επιτέλους" δήλωσα απότομα.

Με εκνευρίζει όταν αμφιβάλλουν για τα λεγομενα μου...

" Συγχαρητήρια, αλήθεια χαίρομαι τόσο πολύ για εσάς"

"Ευχαριστούμε υποθέτω. "

" Diana, θέλω να μιλήσουμε"

"Περίμενε με έξω. Δεν θα αργήσω"

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now