💫14💫

416 35 0
                                    

Diana's Pov :

§Τα φώτα χαμηλά, ίσως και καθόλου, κεριά παντού. Κάπως έτσι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεσαι με κάποιον; Ρομαντική, αισθησιακή. Το φως μόνο από τα μάτια του που μου δείχνουν προς τα πού παει, τι να κάνει. Πρώτα τα ρούχα πέφτουν, σαν δύναμη και σαν αδυναμία μαζί στο πάτωμα. Τόσο γρήγορα, τόσο αργά. Ανατριχίλα στο άγγιγμα, στο βλέμμα, παντού πάνω μου. Τόσο αισθησιακή και καυλωτική παράλληλα. Τρέμουλο και αμηχανία μέχρι τα ρούχα αυτά να βγουν. Πώς θα φανω, πώς θα με κοιτάξει γυμνή. Πώς θα φαίνομαι μέσα στο σκοτάδι; Αμηχανία, λοιπόν, ώρα αρκετή, μέχρι το πρώτο touch.
Πρώτο άγγιγμα τα χείλη, έπειτα ο λαιμός. Και κατεβαίνει. Επιτέλους κατεβαίνει. Εκεί που τόση ώρα θελω να πάει και με τόση δυσκολία προσπαθω να μην του δείξω. Τρέμω μη φανω ατσούμπαλη. Απλά αγωνιάς, περιμένω υπομονετικά. Και ναι, κατέβηκε. Τα χείλη του στη κοιλιά μου, στη μικρή μου περιοχή. Πόσο ερεθιστικά τέλειες οι εναρμονισμένες κινήσεις, σε κάνουν να θέλω να μπει μέσα σου γρήγορα, δυνατά, με πάθος, με ορμή!Ποναω, πονάω στο άγγιγμά του. Όταν επιτέλους μπαίνει μέσα μου, νιώθω σαν παλουκομενη. Μια κραυγή ευχαρίστησης και πόνου ξέφυγε ταυτόχρονα από το στόμα μου.

"Συγγνώμη μωρό μου, θα είμαι πιο προσεκτικός" μου είπε ο Harry και σκούπισε τα δάκρυα που είχαν ξεφύγει από τα μάτια μου.

"Συνέχισε" τον ικετεψα και του χαμογέλασα αδύναμα.

§Οι κινήσεις του έγιναν πιο απότομες, τον ευχαριστιοταν και ο ίδιος. Το έβλεπα στα μάτια του. Με κοιτούσαν με τόσο πάθος, και κάθε φορά έμπαινε πιο βαθιά μέσα μου. Έλεγα ασταμάτητα το όνομα του, ήμουν σε άλλο κόσμο χάρις αυτόν. Φιλούσε το στόμα μου, πιπιλουσε εναλλάξ τα στήθη μου, έλεγε κολακευτικά σχόλια για το σώμα μου, για τα μάτια μου.

"Harryyy" αναστέναξα δυνατά και το σώμα μου έγειρε σαν τόξο. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω

"Μωρό μου μαζί. Κρατήσου λίγο ακόμη" μου είπε και συμφώνησα.

§Πλέον είχε γίνει άγριος, ήθελε να τελειώσει μέσα μου, το ήξερα. Δεν φορούσε προφυλακτικο και δεν υπήρχε περίπτωση να τραβηχτεί για να τελειώσει κάπου αλλού. Τα μάτια του είχαν αποκτήσει μια άλλη ζωντάνια. Ήταν τρελαμένος για εμένα όπως ήμουν και εγώ τρελαμένη για αυτόν. Ο τρόπος που έμπαινε μέσα μου, με τόση φορά, μου δημιουργούσε ένα περίεργο συναισθήμα χαμηλά στην κοιλιά μου. Ήξερα πως δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, ήθελα να του δείξω σε τι κατάσταση με είχε φέρει. Μου είχε προσφέρει μέσα σε λίγα λεπτά ηδονή, αγωνία και λατρεία. Λάτρευα τις κινήσεις του, μου έβγαλε έναν άλλον εαυτό, που δεν ήξερα πως είχα. Ήταν άγριος και ταυτόχρονα τρυφερός μαζί μου.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now