💫16💫

369 35 0
                                    

Harry's Pov :

"Di; Di γαμωτο τι έχει γινει; Μιλά μου γαμω την πουτανα μου" φώναξα έξαλλος για άλλη μια φορά αλλά απάντηση δεν πήρα.

Τι της έχει συμβεί;

"Ειιι Harry, γιατί φωνάζεις; Τι συνέβη;" με ρώτησε ο Nick μόλις βρέθηκε δίπλα μου.

"Η Di με πήρε τηλέφωνο και δεν την άκουσα καλά. Μου είπε απλά ότι με χρειάζεται και ενώ είναι ανοικτή η γραμμή, δεν μιλάει. Μαλακα κοντεύω να πεθάνω, τι έπαθε;" του απάντησα ξεφυσωντας δυνατα.

" Τι κάθεσαι ρε; Πήγαινε να την ψάξεις. Μην τα θαλασσωσεις για ακόμη μια φορά Styles. Όχι μαζί της, όχι τώρα που σε χρειάζεται. Αν όντως τρέφεις συναισθήματα με την Di, πήγαινε. Αν όχι, σταμάτα αμέσως να παίζεις μαζί της. Δεν είναι παιχνιδάκι Harry, και είναι τρελά ερωτευμένη μαζί σου. Αν δεν είσαι αυτός που ψάχνει, θα είναι κάποιος άλλος "μου απάντησε σοβαρά.

§Εκεί που σου φαίνονται όλα τόσο πεζά κι αδιάφορα, που περνάς μια μοναχική φάση πιστεύοντας πως δεν υπάρχει ο κατάλληλη να μοιραστείς μαζί της την καθημερινότητά σου, εκεί στα ξαφνικά μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Μην το γελάς. Η σταθερή επιφανειακή σου άρνηση πως θα αργήσει ή χειρότερα πως δε θα βρεις ποτέ -έστω και στο ελάχιστο- κάτι ξεχωριστό, σε έχει κάνει απόλυτο. Ενδόμυχα, ωστόσο, έχεις μια κρυφή ελπίδα. Μέχρι που εμφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος, μια μέρα που δεν το περίμενες. Μέχρι που εμφανίστηκε η Di. Δεν είχα φανταστεί πώς θα εξελισσόταν έτσι. Πως θα την σκεφτόμουν 24 ώρες την ημέρα, πως δεν θα άντεχα αν δεν την έβλεπα έστω και λίγο. Πως θα έκανα σαν τρελός αν αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι μας. Τι άλλο πρέπει να κάνω για να τους αποδειξω πως είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της;Πως στα μάτια της συνάντησα την γυναίκα της ζωής μου. Που δεν μπορώ ούτε για μια γαμημενη στιγμή να την βγάλω από το μυαλό μου;Εκει κατασκηνωσει εκεί μέσα και δεν λέει να φύγει...

"Την αγαπάω φίλε. Είναι η μόνη γυναίκα που με έκανε να νιώσω έτσι. Δεν θέλω να την χάσω, δεν μπορώ να την χάσω. Είμαι εθισμένος στην Di και δεν υπάρχει θεραπεία." του απάντησα ειλικρινά και σηκώθηκα από την θέση μου.

"Τότε φίλε μου, τρέχα. Η κοπέλα σου σε χρειάζεται. Και Harry, μην την διώξεις μακρυά σου. Αξίζει να βρίσκεται στην ζωή σου. "μου απάντησε ο Nick και χαμογέλασε.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now