💫15💫

402 34 3
                                    

Diana's Pov :

§Το να χορεύεις με τα πόδια είναι ένα πράγμα, αλλά το να χορεύεις με την καρδιά, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχει αυτή τη μαγική ικανότητα ο χορός. Λες και βρίσκεις τον εαυτό σου απ' τη μια στιγμή στην άλλη, να πετάει στα ουράνια και να είναι τόσο απελευθερωμένος όσο δεν ήταν πραγματικά ποτέ. Εννοείται πως ο χορός είναι τρόπος έκφρασης. Το πιο όμορφο είδος μάλιστα. Δεν έχει σημασία τι χορεύεις. Σημασία έχει να το απολαμβάνεις με την ψυχή σου. Να το ευχαριστιέσαι μ' όλο σου το είναι.
Λένε πως ο χορός, είναι η πιο αγνή συζήτηση μεταξύ ψυχής και σώματος. Και δε θα το καταλάβεις αν δεν το νιώσεις. Είναι πάθος ο χορός, είναι ελπίδα και τρέλα! Και φυσικά, είναι ένα όνειρο που έχει γίνει πραγματικότητα και μπορείς να το ζεις όποτε γουστάρεις. Με τον χορό αυτό, οι χορευτές και χορεύτριες ζουν με βήματα.

§Ο χορός λοιπόν, είναι ευτυχία. Είναι αυτή η απελευθέρωση που νιώθεις κάθε φορά που τα πόδια σου ακολουθούν, ασυναίσθητα μάλιστα, το ρυθμό της μουσικής και δημιουργούν το πιο απίθανο κι εντυπωσιακό θέαμα γι' αυτούς που ξέρουν να το απολαμβάνουν. Η αρχή δε θα 'ναι τόσο εύκολη. Ή μάλλον, για να μην είμαστε απόλυτοι, για κάποιους το κλικ θα' ναι άμεσο κι απόλυτο, ενώ για κάποιους άλλους θα χρειαστεί λίγη περισσότερη πεποίθηση και προσπάθεια. Χρειάζεται υπομονή και πείσμα. Στο κάτω-κάτω, ποιος είπε πως, ο δρόμος για την εσωτερική ευτυχία, αλλά και την επιτυχία, είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;Όταν χορεύεις μόνος, διώχνεις αυτή την ένταση που σε κατακλύζει κατά τη διάρκεια της μέρας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως, διώχνει τη σκόνη της καθημερινότητας από πάνω σου ο χορός. Κι όταν χορεύεις με παρέα, είναι ακόμα καλύτερα. Συνεννοούνται τα σώματα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Χωρίς τη χρήση περίπλοκων λέξεων που μόλις τις ξεστομίσετε, θα γίνουν ένα με τον άνεμο. Και σε κάποια φάση, το πάτωμα γίνεται ολόδικό σου. Γίνεται η προσωπική σου πίστα και χάνεις επαφή με τον γύρω κόσμο. Σαν να διαγράφονται όλα απ' το μυαλό σου γι' αυτά τα μαγικά και ξεχωριστά λεπτά, κι εσύ επιπλέεις σε πελάγη ευτυχίας κι ευχαρίστηση. Σε κατακλύζει λοιπόν μια ανεξήγητη δύναμη όταν χορεύεις. Σε κάνει να νιώθεις ανίκητος, λες και μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Κι έρχεται η στιγμή που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτή την υπέροχη αίσθηση που σου προσφέρει.

"Di ήρεμα. Θα χτυπήσεις" μου είπε ο Thomas καθώς με έπιασε από την μέση.

"Παράτα με Thomas." του φώναξα και τον εσπρωξα από κοντά μου.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz