💫40💫

299 18 2
                                    

Diana's Pov:

§Βρέχει.

Κάπου τώρα, δυο μάτια θα κοιτάζουν έξω από το τζάμι και θα ονειρεύονται.

Κάπου τώρα, δυο σώματα θα φιλιούνται σφιχταγκαλιασμένα, μέσα στη βροχή.

Κάπου τώρα, δυο ψυχές θα χορεύουν μεθυσμένες, από το άρωμά της.

Δεν απορώ με τους ερωτευμένους, που αγαπούν τόσο πολύ τη βροχή. Ποιος άλλωστε δεν χαίρεται, με τις πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες, τη δροσιά από το βρεγμένο αέρα και το ουράνιο τόξο σε φόντο βαθύ γαλάζιο;

Όμως για τους λαβωμένους από έρωτα και πάθος, η βροχή έχει άλλους συμβολισμούς και νόημα.

Δεν έχω καταφέρει να ξεκαθαρίσω ακόμη στο μυαλό μου, αν είναι οι ερωτευμένοι που μοιάζουν στη βροχή, ή αν η βροχή μοιάζει στους ερωτευμένους.

Οι καυγάδες που θυμίζουν μπόρες, όπως και οι πρωινές ψιχάλες του Μάη, που μοιάζουν με τα ερωτόλογα, που ψιθυρίζονται τα πρωινά στο κρεβάτι.

Παθιασμένος ο ερωτευμένος, παρορμητικός και καταστροφικός, όταν ζηλεύει και θίγεται, όταν διεκδικεί και διατάζει, θυμίζει τις ατελείωτες μπόρες του Δεκέμβρη.

§Σιγανή η βροχή και ήσυχη.
Αχόρταγη η βροχή, πεινασμένη, σμιλεύει τους βράχους στην άκρη της θάλασσας, φουσκώνει το ξύλο στο παγκάκι της πλατείας, αρρωσταίνει το σίδερο με σκουριά, στις κούνιες του χωριού.Αχόρταγος και ο ερωτευμένος τρώει τα βλέμματα και καταπίνει τις λέξεις, καταβροχθίζει τις σάρκες του έρωτά του και καταβροχθίζεται.«Η βροχή είναι τα δάκρυα του Θεού στη γη», είχα διαβάσει κάποτε σε ένα βιβλίο και τότε κατάλαβα πως για τον ερωτευμένο, αυτά τα δάκρυα είναι ευλογία.Για αυτό και τα προτιμάω. Είναι ενας αμεσος τρόπος να εκφράζομαι. Και το προτιμάω. Οι άνθρωποι ειναι περίεργα πλάσματα. Δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν. Άλλοι κλαίνε με λυγμούς μεχρι να μην μπορούν να αναπνευσουν, αλλοι σπανε πιατα, ποτήρια. Αλλοι με την σειρά τους ουρλιάζουν, η φωνή τους ηχεί σε όλο το τετράγωνο μεχρι που ξαφνικά σωπανουν. Μα οχι για πάντα. Φοβάμαι, φοβάμαι οταν οι άνθρωποι σωπανουν. Φοβάμαι την σιωπή. Καλύτερα μια σκληρή αληθεια πάρα μια καλοφτιαγμενη πραγματικότητα, μια ψευτικη πραγματικότητα.

"Ειμαι μπερδεμένη" παραδέχτηκα στον εαυτο μου, κοιτώντας το αψογο είδωλο μου στην αντανάκλαση του καθρέφτη.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora