💫19💫

405 31 0
                                    

Diana's Pov:

§Το επόμενο πρωί μας βρήκε ακριβώς στην ίδια θέση όπου κοιμηθηκαμε,εγω ξαπλωμένη πάνω στο στερνό του και το χέρι του Harry περασμένο γύρω από την μέση μου. Τα μάτια του είναι ερμητικά κλειστά και το πρόσωπο του τόσο ήρεμο. Τα μαλλιά του έχουν μακρυνει ελαφρώς και οι μπούκλες του είναι πιο έντονες πλέον. Κοιμάται τόσο γαλήνια και λατρεύω να τον παρατηρώ.
§Χθες το βράδυ ένιωσα τόσο μοναδικά. Κατάφερα για λίγα λεπτά να ξεχάσω ότι συνέβη πριν δύο μόλις βραδιά. Και όντως τα κατάφερα, ένιωσα ελεύθερη για λίγα λεπτά, όμως τώρα; Νιώθω απαίσια, ο ενοχλητικός κόμπος στον λαιμό μου επανήλθε και ένιωσα ένα ψυχοπλακωμα στο μέρος της καρδιάς μου. Εξαιτίας του ψυχακια που με βίασε, δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Είμαι ανίκανη μέχρι και πλευρό να αλλάξω. Τέλος η σχολή για εμένα, η καριέρα μου σταματάει εδώ και την θέση της την καταλαμβάνει επίσημα η μοναξιά. Ποιος θέλει να κάνει παρέα με μια άχρηστη, ανάπηρη και ανίκανη να κάνει οτιδήποτε; Και ο Harry θα φύγει, θα θέλει να φτιάξει την ζωή του. Τι να κάνει με μια που δεν μπορεί να του προσφέρει και πολλά; Βόλτες, χορούς, χάδια. Αυτή είμαι πλέον και φοβάμαι πως έτσι θα μείνω για πάντα. Δάκρυα άρχισαν αν τρέχουν από τα μάτια μου και σηκώθηκα σιγά-σιγά από το στερνό του συντρόφου μου. Άρπαξα τα εσώρουχο μου και την μπλούζα μου και τα φόρεσα γρήγορα. Έβαλα όλη την δύναμη στα χέρια μου και σηκώθηκα. Στηριχτηκα στο ένα μου χέρι και προσπαθήσα με το άλλο να πάρω το καροτσάκι μου που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακρυά μου. Τεντωθηκα για να το πάρω αλλά έχασα την ισορροπία μου με αποτέλεσμα να πέσω με το πρόσωπο στο πάτωμα. Από τον ήχο που έβγαλε το πάτωμα μετά την πτώση μου, ο Harry πετάχτηκε τρομαγμένος από το κρεβάτι. Το βλέμμα του περιπλανηθηκε σε όλο το δωμάτιο μέχρι που έφτασε σε εμένα. Έτρεξε έντρομος προς το μέρος μου και με σήκωσε στην αγκαλιά του. Έκλαιγα γοερά στην αγκαλιά του όσο ο Harry προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

"Μωρό μου, πως έπεσες;" με ρώτησε ο Harry και έβαλε μια τούφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου.

"Προσπάθησα να πάρω το καροτσάκι. Δεν ήθελα να σε ξυπνήσω, κοιμόσουν τόσο γαλήνια." του απάντησα ρουφωντας την μύτη μου.

"Αχ ρε Diana. Πάντα νοιάζεσαι για τους άλλους και όχι για τον εαυτό σου. Μην το ξανακάνεις αυτό μωρό μου, μέχρι να σταθείς ξανά στα πόδια σου, θα με ξυπνάς για ότι θέλεις. "μου απάντησε ο Harry και ένα μικρό γελακι ξέφυγε από το στόμα μου.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now