💫18💫

396 34 0
                                    

Diana's Pov :

§Ο πόνος τείνει να κουκουλώνεται όπως-όπως. Αρνούμαστε να πενθήσουμε τις απώλειές μας όπως τους ταιριάζει, κρυβόμαστε αμήχανα πίσω από ένα σωρό υποκατάστατα, κοροϊδεύουμε στην ουσία τον ψυχισμό μας, αποκοιμίζουμε την κραυγή, την απόγνωση, τη θλίψη και την οδύνη. Τα συναισθήματα, όμως, που δεν εκφράστηκαν ποτέ δε διαγράφονται, μα κρύβονται καταπιεσμένα σε μια μυστική αθέατη πλευρά της ύπαρξής μας κι έχουν τη τάση να επιστρέφουν δριμύτερα σε ανύποπτο χρόνο.Αδυνατούμε να ακούσουμε τις μυστικές φωνές της θλίψης που κουβαλούμε μέσα μας, το κλάμα που δεν έγινε ποτέ λυτρωτικό δάκρυ, ακόμα κι όταν το σώμα μας φωνάζει με χίλιους τρόπους και μας προειδοποιεί. Η απώθηση ως διαδικασία ασυνείδητη λειτουργεί αμυντικά, μας προστατεύει και πολλές φορές τα καταφέρνει περίφημα και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

"Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο, αλλά μπορείτε να θυμηθείτε τι έγινε μετά το χτύπημα στο κεφάλι σας;" με ρώτησε ο αστυνομικός και εγνεψα καταφατικά.

"Με πέταξε κάτω, ακινητοποίησε τα χέρια μου κι άρχισε να με φιλάει. Μου έκλεισε το στόμα και παραμερησε την φούστα και το καλσόν μου και αρχικά
έπαιξε με την πίσω μου τρύπα. Χωρίς καμία προειδοποίηση, μπήκε μέσα μου. Αυτό συνεχίστηκε για κάποια λεπτά μέχρι που μπήκε βίαια από την πλευρά του αιδοίου του και τελείωσε δίπλα από το πρόσωπο μου. Περίεργο να σας το εξηγήσω. Ήμουν ξαπλωμένη στο χώμα, ημιλιπόθυμη και τον ένιωθα να μπαινοβγαίνει με λύσσα μέσα μου. Άκουγα τα αγκομαχητά του και τη φωνή του, όμως το σώμα μου δεν μπορούσα να το κουνήσω. Ούτε καν νʼανοίξω τα μάτια μου."εξολογηθηκα.

§Όταν έχεις την ατυχία να βρεθείς στο μάτι ενός τέτοιου φρικιαστικού κυκλώνα και να επιζήσεις, δεν είσαι τίποτα άλλο από ένα κομμάτι χαρτί, τόσο τσαλακωμένο και τόσο βρώμικο που οι αναγραφόμενες λεπτομέρειές του δεν είναι πια ευδιάκριτες. Παύεις να έχεις όνομα και γίνεσαι απλά ένας αριθμός της λίστας των θυμάτων που γεμίζουν τα αρχεία της αστυνομίας.

"Τον θυμάστε καθόλου;" με ρώτησε και εγνεψα αρνητικά.

"Όχι"

"Εντάξει, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αν τυχών θυμηθείτε κάτι που θα μας φανεί χρήσιμο, παρακαλώ ενημερώστε τον σύντροφο σας. Θα είμαστε κοντά σας καθώς και άντρες θα φιλανε το σπίτι σας. "

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now