💫9💫

514 41 0
                                    

Diana's Pov :

§Υπάρχει μία ώρα που τα συναισθήματα ξεσκεπάζονται, που νιώθεις πως όλα τα τραγούδια μιλάνε για σένα, που επιτέλους η επιθυμία να εκφραστείς γίνεται ανάγκη.Αν είναι να μιλήσουμε για έρωτα αυθεντικό και ατόφιο, αφήστε στην άκρη τα ροζ και τα γλυκανάλατα και πιάστε το βαθύ κόκκινο. Το κόκκινο της επανάστασης.Μίας επανάστασης απέναντι σε καθωσπρεπισμούς που άλλοι έχουν επιβάλλει, απέναντι σε έναν δυνάστη εγωισμό, απέναντι στον κακό εαυτό μας.Γιατί όταν ερωτεύεσαι επαναστατείς απέναντι σε όλα αυτά που σε κρατάνε δέσμιο και δε σ' αφήνουν να απολαύσεις τη χαρά σου. Έτσι είναι αυτά. Ο έρωτας απαιτεί, διεκδικεί και πεισμώνει.
Φωνάζει, τσακώνεται τα ξημερώματα και σηκώνεται να φύγει, για να το μετανιώσει στο πρώτο κιόλας βήμα.
Μπορεί να ξεστομίσει λόγια βαριά για να σ'εκδικηθεί, μα είναι ο ίδιος που θα σε παρηγορήσει.Ορκίζεται για πάντα και το εννοεί.Μετατρέπει το «μου» σε «μας».Αξίζει να βγεις εκτός προγράμματος, εκτός ελέγχου και εκτός εαυτού. Έρωτας είναι να εχεις χημεία, να μην χρειάζεται να λέτε τίποτα, να μιλάει για εσάς η λαχτάρα για ένα φιλί. Διαολε πόσο αναζητούσα ένα φιλί, το δικό του φιλί. Η γλώσσα του αναζητεί με μανία την δική μου καθώς τα χέρια του βρίσκονται γύρω από την μέση μου. Ενέδωσα, ενέδωσα γιατί εδώ και τόσο καιρό αναζητώ έναν τέτοιο σύντροφο. Είναι ο μόνος που θέλω να με φιλάει, είναι ο μόνος που θα άφηνα να με αγγίξει με τον δικό του διαφορετικό τρόπο. Είναι ο μόνος που έχει μεγάλη επιρροή πάνω μου. Είναι μοναδικός. Οσο τον μισώ τόσο ακόμη και περισσότερο τον λατρεύω.

"Harryy" βογκηξα το όνομα του όταν επιτέθηκε στον λαιμό μου.

Είμαι τόσο αδύναμη κάτω από το άγγιγμα του...

"Λατρεύω όταν αναστενάζεις το όνομα μου" μου ψιθύρισε καθως ρουφηξε το δέρμα μου.

Ρουφουσε, δάγκωνε και φιλούσε ένα συγκεκριμένο σημείο του λαιμού μου. Ήθελε σίγουρα να αφήσει το σημάδι του πάνω μου.

"Αααχχ Harry" σχεδόν φώναξα το ονομα του.

"Σειρά σου τώρα μωρό μου" μου είπε γελώντας πονηρά.

"Πίστεψε με, ειμαι άσχετη σε αυτά. Δεν έχω ιδέα πως να σου κάνω πιπιλια" του απάντησα ειλικρινά.

Το πιο εξτριμ που έχω κάνει είναι το γλωσσοφιλο. Ναι, μια 18χρονη μόνο να φασωνεται ήξερε και αυτό σε απομερα παγκάκια για να μην την δούνε οι δικοί της. The story of my life.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now