💫26💫

333 30 1
                                    

Diana's Pov :

§Είναι κάποιες σχέσεις που ξεκινάνε απλά με μια ματιά και με ένα γέλιο, όχι κάτι πονηρό, που σε κάνουν να νιώσεις ότι θα κρατήσουν για πάντα. Εκείνα τα πρώτα φτερουγίσματα στην καρδιά σου που δεν ήξερες καν τι μπορεί να σημαίνουν και για πόσο θα κρατήσουν. Κάθε φορά που σε κοιτάω στα μάτια, με σκλαβώνεις και με κάνεις να ξεχνάω ό,τι μου έχεις κάνει, έτσι, πάντα γυρνάω πίσω στην αγκαλιά σου. Γιατί θέλω να νιώσω μοναδική, παρ' όλο που ξέρω ότι για εσένα δεν είμαι. Αυτός κάθε φορά έχει τον τρόπο να με κερδίζει, δεν ξέρω πώς, αλλά τα καταφέρνει με επιτυχία! Βρήκε τα κουμπιά μου και θα τολμούσα να πω ότι το εκμεταλλεύεσαι, αλλά τι να κάνω; Είναι ο μοναδικός, όπως έπεισα τον εαυτό μου να λέει.Δε θα υπάρχει κάτι άλλο που να σε κρατά στο μυαλό μου. Ούτε παρουσίες, ούτε αγγίγματα, ούτε καν εκείνες οι τυχαίες συναντήσεις που αποτελούσαν παρακολουθήσεις.

§Ο ήχος των τακουνιων μου ηχούσε σε όλο το σπίτι καθώς περπατούσα προς το σαλόνι. Η ώρα είναι 21:45 μ.μ. και σε λίγη ώρα ξεκινάει η δεξίωση και είμαστε και οι δύο έτοιμοι. Φτάνοντας στο σαλόνι, αντίκρισα τον Harry να στέκεται όρθιος κοντά στο παράθυρο, καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Καπνίζει οποτε είναι πολύ αγχωμένος, σπάνιος αλλά το κάνει. Προτιμότερο από το να πίνει, τουλάχιστον δε γίνεται να μεθύσει καπνίζοντας. Είναι υπέροχος. Προσδίδει κύρος φορώντας αυτό το κουστούμι. Αν και είχα τις αμφιβολίες μου για το μαύρο, τελικά μου απέδειξε πως λάμπει. Και ταιριάζουμε απολύτως. The dark couple. Μου αρέσει...

§Μόλις έφτασα κοντά του, χαιδεψα απαλά την πλάτη του και πήρα το τσιγάρο από τα χέρια. Έχω καπνίσει ελάχιστες φορές στην ζωή μου, είναι μια εξάρτηση που δύσκολα κόβεται. Να κάτι που δεν γνωρίζει ο Harry για εμένα. Καπνίζω κι ο καπνός γεμίζει όλο μου το είναι. Όλοι λένε πως το κάπνισμα σκοτώνει. Μέγα λάθος. Θέλεις να σου πω εγώ τι σκοτώνει; Η απουσία σκοτώνει, ο χωρισμός σκοτώνει,η μοναξιά σκοτώνει. Το τσιγάρο είναι απλώς μια άμεση λύση. Προσωπικά αδιαφορώ για την γνώμη των άλλων, είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει στην ζωή του. Εντάξει δεν είμαι και εθισμένη, απλά με χαλαρώνει. Καπνίζω περίπου ένα πακέτο μέσα σε έξι μήνες, δεν θα πεθάνω κιόλας.

"Diana, πας καλά; Τι στο διάβολο κάνεις;" ρώτησε εκνευρισμενος ο Harry και πήρε το τσιγάρο ανάμεσα από τα χείλη μου.

"Ότι κάνεις και εσύ. Καπνίζω. Το έχω ανάγκη." του είπα φυσώντας τον καπνό.

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz