💫29💫

314 31 0
                                    

Diana's Pov :

"Harry, ηρέμησε. Γαμωτο, με βοήθησε ο άνθρωπος. Δεν πηδηχτηκα μαζί του" φώναξα οργισμένη μόλις μπήκαμε στο σπίτι.

§Νεύρα, νεύρα και πάλι νεύρα. Ζούμε στην εποχή που όλοι μας είμαστε πιεσμένοι ψυχολογικά, δύσκολα βρίσκουμε διεξόδους εκτόνωσης και κρατάμε μέσα μας όλα όσα μας πνίγουν, καταπίνοντας πεισματικά όσα μας πικραίνουν -ειδικά όταν νιώθουμε πως μας αδικούν. Κι έρχεται μετά κάποιος, είτε είναι ο σύντροφός μας, είτε μέλος της οικογένειάς μας, είτε ένας υφιστάμενος, είτε -ακόμα χειρότερα- κάποιος άγνωστος στον δρόμο ή ένας υπάλληλος σε μια δημόσια υπηρεσία και γίνεται αυτομάτως ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλα τα δεινά που μας έχουν συμβεί. Την πληρώνει για όλα, χωρίς να φταίει (σχεδόν) πουθενά.Φωνές, γκρίνιες και μια συμπεριφορά που αφήνει τον συνομιλητή μας στήλη άλατος, να ψάχνει να βρει μέρος να κρυφτεί, μην τυχόν και φάει στο κεφάλι κανένα αδέσποτο τασάκι που ξέφυγε -εντελώς κατά λάθος- απ' το χέρι μας.
§Τελικά τα ομώνυμα έλκονται περισσότερο ή μήπως τα ετερώνυμα; Το άλλο μας μισό είναι αυτός που μοιάζει απόλυτα με εμάς ή αυτός που δεν έχει καμία απολύτως σχέση; Ένα είναι το σίγουρο: όταν κάποιος στην αρχή σου σπάει άπειρα πολύ τα νεύρα, τότε σε κάποια στιγμή στο μέλλον θα τον ερωτευτείς. Τρελά. Άσπρο εσύ, μαύρο αυτός. Διακοπές στο βουνό εσύ, στη θάλασσα αυτός. Καμία σωτηρία. Γκρινιάζετε διαρκώς όταν τύχει να βρεθείτε σε κοινό χώρο, κάνετε προσβλητικά αστεία ο ένας για τον άλλο, καμιά φορά βρίζεστε κιόλας. Τριβές και τσακωμοί που στα μάτια του κόσμου δηλώνουν ξεκάθαρα την αντιπάθεια που τρέφετε ο ένας για τον άλλο. Και κάπου εδώ ξεκινάει να παίζει στο background το γνωστό λαϊκό άσμα «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».

"Τον ήξερες και από χθες; Γαμωτο σου Di, ξέρεις πως ζηλεύω. Το κάνεις επίτηδες, θέλεις να μου σπας τα νεύρα."

"Τι ήθελες Harry; Να κουβαλησω όλα αυτά μόνη μου; Επειδή εσύ είσαι γαϊδούρι και μαλακας; Συγγνώμη μωρό μου, δεν θα σου κάνω την χάρη αυτή την φορά "τον ειρωνευτηκα καθώς έβγαζα τα παπούτσια μου.

" Εμένα ερωτεύτηκες όμως Di. Ήξερες από την αρχή πως δεν είμαι σαν τους μαλακες που συνηθισες να έχεις σχέση. Δεν θα αλλάξω και το ξέρεις "

" Δεν σου ζήτησα ποτέ μου να αλλάξεις. Σε ερωτεύτηκα για αυτό που είσαι, απλά δεν αντέχω την ζηλεια σου. Ειδικά όταν ζηλεύεις για κάτι τόσο ασήμαντο.Τώρα όμως είσαι σ' ένα παρόν. Είμαστε μαζί στο παρόν. Παλεύουμε κάθε μέρα ν' αγνοήσουμε τα προβλήματα και να είμαστε στην καλύτερη εκδοχή που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε. Είμαστε άνθρωποι όμως κι όχι ατσαλάκωτοι. "

Dance With Me|| Harry Styles FanFiction✔️Where stories live. Discover now